Şimdi Ara

Taksi Çıkması Ford Fusion 2008 1.4 Comfort Full

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Taksi Çıkması Ford Fusion 2008 1.4 Comfort Full 300 bin Km'de, motor sıfırlanmış, ağır bakımları yapılmış. Bu işlemler için 6000TL masraf yapmış. Araç temiz ve diri duruyor. Taksici ilk sahibi ve hiç başka şoföre vermemiş. Başka araç aldığı için bunu satmak istiyor. Fiyatı 16.500 TL. Sizce bu fiyata bu araç alınır mı?

• Motorun nasıl rektefiye edildiği çok önemli. Bir motor ustasına gösterin veya expertiz yapan yerlere götürün motor durumunu öğrenin ona göre alın.
  • fiyatı yüksek birde hep mış mişli cümleler yaptırdıklarının faturalarını gösterdi mi araç sahibi bir delili var mı ?
  • 16.500 çok hocam arkadaşımın abisi 163.000km'deki 1 parça lokal boyalı1.4 comfort u 16.750 ye aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu affedin beni ama, 16500 liraya 2008 model araba.
    Piyasası ne ki bu arabanın?
    Piyasada o paralara 2000 model Clio, Polo, Civic v.b dolanıyor.
    Not: Piyasayı cidden bilmiyorum.
  • Uzak durun.
  • 12-14 arası teklif edin derim.
  • Aracın tramerde 2 tane çarpması gözüküyor. masrafları çıkmadı sorguda. Verdiği bütün bilgilerin doğru olduğunu kabul edersek ve motorun çok iyi rektefiye yapıldığını bi usta vasıtasıyla teyit edersek bu fiyat uygun mudur?

Bu arada
    quote:

16.500 çok hocam arkadaşımın abisi 163.000km'deki 1 parça lokal boyalı1.4 comfort u 16.750 ye aldı
    yorumunu okuduktan sonra sahibindende bi sorgu yaptım da en ucuz fiyat 22.500 gözüküyor. O fiyat biraz tuhaf geldi bana.
    http://www.sahibinden.com/ford-fusion-1.4-tdci-comfort/dizel?a5_min=2008&sorting=price_asc

• Uzak durun hocam modeli düşük araç alın taksi çıkması araç almayın derim ben.
  • Hem fusion hem taksi hemde 16 bin.

Kafan guzelmis derdim direkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayellll

Aracın tramerde 2 tane çarpması gözüküyor. masrafları çıkmadı sorguda. Verdiği bütün bilgilerin doğru olduğunu kabul edersek ve motorun çok iyi rektefiye yapıldığını bi usta vasıtasıyla teyit edersek bu fiyat uygun mudur?

Bu arada
    quote:

16.500 çok hocam arkadaşımın abisi 163.000km'deki 1 parça lokal boyalı1.4 comfort u 16.750 ye aldı
    yorumunu okuduktan sonra sahibindende bi sorgu yaptım da en ucuz fiyat 22.500 gözüküyor. O fiyat biraz tuhaf geldi bana.
    http://www.sahibinden.com/ford-fusion-1.4-tdci-comfort/dizel?a5_min=2008&sorting=price_asc

Nete inanmayin.

2011 5008 2 parca boya 1 parca degusen arac 50 bine satildi.70 bindeydi sahibindende 55 bin istyor cogu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oha
  • Forumdaşların belirttiği gibi fiyatı yüksek bence. Ayrıca Ford Fusion ikinci eli nispeten zayıf bir araç. Birde taksi çıkması olunca satarken biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Ne yapılırsa yapılsın, ticari olmasından kaynaklı 300.000km nin yorgunluğu var.

Gereksiz...
  • Peki bu aracın ederi nedir. En fazla kaç ödenir bu araca.
  • 13.000 tl ye alınır.
  • Başka şoföre nasıl vermemiş ?

Taksi dediğin gece yatar mı hiç. Masal anlatmasın.
  • 6000 lira masraf hakkıyla yapıldıysa 15 bin eder bence. Arac 9 bine geliyor. Bu forumda kimse masrafları hesaba katmaz. Alt takım komple sifirlanmis ve motor bilinçli bir sekilde rektefiye edilmiş olduğunu varsayarsak 14-15 bin bence uygundur. Masrafı var mı yok mu ona bakın. Sogutma sistemi, debriyaj, klima vs ekstra masraflar çıkmasın.

Ama hersey bir yana, bu arac yorgun bir arac. Trimlerden tut da döşemelere kadar yıpranmıştir. 17-18 bine taksi çıkması olmayan varsa ona yönelin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksiden çıkma araca o kadar para verilmez.
  • pişman olursunuz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.