İHA'lara sallayana ben adam demiyorum. Başka kapıya lütfen. F-35'ler yerli mi önce onu araştır bay konu sahibi, çok bilen. |
Takke düştü kel göründü (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AREryilmaz
Bu mesaj silindi.Sen milletin muslumanligini olcuyorsun ya bende senin ki ni olceyim
Namaz kılarken kabe ye mi dönüyorsun yoksa petra ya mi dönüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırdır kardeş fetvayı kimden aldın kim el verdi yetki verdi sana .. öyle rahatça ona.dinsiz diyorsun buna böyle diyorsun.. cennetini yakıyorsun farkında değilsin..
Ben muhafazakar biriyim ondan kızıyorum bu tür söylemlere..
Ehl-i sünnete göre sen eğer kıble ehli mümin isen kimseye dinsiz kafir diyemessin küfüre girer .. belki sen şu anda sana karşı olduğum için yazdığımı zannediyorsun hayır tam aksine ben seni cennetini yakma diye yazıyorum...
Eğerki karşındaki müslüman ise haksız yere dinsizdir odur budur diyorsan bilicima haramdır..
"Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kafir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En temelinde yanlış ekonomi yönetimine, daha doğrusu boşa harcanan paralara çok üzülüyorum.
doları sabit tutmak için 120 MİLYAR DOLAR HARCANDI.
F35ler için 1.2 milyar ve s400ler için 2.5 milyar dolar ödenen paralar da boşa gitti. şuan görünen o.
mültecilere 40 milyar dolardan fazla para harcandı.
dinocan gökçek gibi liyakatsiz belediye başkanları ve siyasilerin harcadıklarını saymıyorum. yediler ama çalıştılar ya hani !
yunanistan aldığı yeni uçaklarla önümüzdeki dönemde akdeniz ve egede söz sahibi olacak. e o zaman nerede kaldı mavi vatan ?
istikşafi görüşmelerde ne konuda taviz vereceğiz görürüz önümüzdeki günlerde.
yazdıkça yazasım geliyor. en güzeli koyun sürüsüne dahil olmak. oyun böyük yeğen deyip dolanmak. evine gitsen dolabı tam takır kuru bakır, ama ülke iyiye gidiyor.
diğer yorumlarda davadan falan bahsetmişler. ne davası arkadaş ? trabzon şehir hastanesinin kalyoncuya verilme davası mı ? tbmm'nin elektrik işleri ihalesini cengiz inşaata verilmesi mi ?
vatandaş acından ölse de önemli değil ne de olsa ayasofya açıldı.
nerede ümmetçiliğiniz ? nerede müslümanlığınız ? Uygur Türkleri müslüman değil mi ? Gördüğü zulmü anlatan lafta soydaşınız öz be öz Türk olan kızcağızın yayınını kesmek mi davanız ?
Türk olmadığım halde bu insanların gördüğü zulüm kanıma dokunuyor. ama sizin davanız şov yaparak çin'e tren uğurlamak. o da aşılara karşılık verilen bor madeni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 30 Ocak 2021; 11:20:13 >
-
bu forumu seviyorum çok komik yorumlar oluyor baya eğlenceli.
-
katılmadığım nokta şurası Z kuşağının Iq ortalaması bence çok düşük,
ayrıca demografi çok değişti artık
ülke nüfusu Türkler + Kürtler ve bunun dışında olanlar olarak bakıldığında çoğunluk bunun dışında olanlarda ve bunlarında tek düşündükleri doğal olarak maddiyattır , o yüzden fazla ümidiniz olmasın .
ahlak+vatan+ para
bu üç seçenekten önce Parayı ülke nüfusunun %80 seçme ihtimali çok yüksek.
bir insanı ne kadar fakirleştirirsen , satın almasıda okadar ucuz olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 30 Ocak 2021; 11:44:40 > -
ülkenin düzzelmesi için cahil kesim eğitilmeli buda neredeyse imkansız. daha çok bekleriz gibime geliyor
-
Ben 5 vakit namaz kılan bir insanım,yüce kuran'ın arapçasını ve farklı meallerini defalarca bitirdim,hadis kitapları ve ilmihaller okudum,camiye gidemediğim bir gün olduğunda vicdanım sızlardı. Yani sen, benim ,kemalist olduğum için müslüman olmadığımı mı söylüyorsun. Allah'ı biraz tanıyan bir müslüman senin yazdıklarını yazamaz,Allah'tan biraz korkan bir insan senin düşündüklerini düşünse bile yazmaya eli varmaz. Müslüman bir insana kafir demek bu kadar kolay olmamalı. Ahiret inancınız varsa bunun hesabını Allah karşısında vereceğinizi düşünmüşsünüzdür.quote:
Bu mesaj silindi.
"Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner.” (Buhari,Edeb,44)
-
Önümüzdeki seçimlerde AKP yine birinci parti olarak çıkacak. Boşuna hayaller kurup hayal kırıklığı yaşamayın. Takke düşüp kel görüneli çok zaman oldu ama durum ortada.
-
Bu kadar teneke olunmaz ki kardeşim. Okuyacağını bilsem Dahi diktatör adlı bir kitap var, yine sizin sevmediğiniz ama dünyanın bilimler akademesine kabul ettiği A.M. Celal Şengör tarafından bir oku derdim ama siz fesli, tarihçi bile olmayan, hatta ismi tarihçi olsun diye değiştirilmiş isimlerin peşinde badem bıyıklı öncülerinizle bunca zaman çalkalandınız durdunuz. Sen vatanseversin ya yok reis den öyle hemen kurtulmak. Gelecek seçimlerde oyumu ampule basacağım. Çok çok migros dan a101 e düşerim ama o asgari ücretle geçinen dünya da 1 numarayız diyen taban seçmen kitleniz fakirlikten boğulana kadar koşa koşa gittikleri mitinglere lanet edene kadar. Recceeeeppp Tayyyip Erdoğğaaaann!
-
Kardeşim ben osunda busunda değilim hepimiz bu yalan Dünya'da kıl dan ince kılıçtan keskin bir ipin üstündeyiz bana vericeğin bir hesap yada inandırabiliceğin bir şey yok..
Mahşeri Kübra da Rabbimizin huzuruna çıktığımız da kendi vericeğimiz sınavdır büyük sınav sen bir şeyler söylüyorsun ve hiç.bir kanıtın yetkin olmadan birilerine dinsiz diyebiliyor sun.. koyduğun videolarla onlarla bunlarla bir şey kanıtlayamassın çünkü orda direk kuran denmiyor..
İslam'ı alenen kabul etmeyen , batıl sayan kişilerdir dinsiz bunun dışında adam gitsin adam öldürsün alkol alsın falan dinsiz sayılmaz.. Müslüman.olduğunu söyliyen hiç kimseyi kafir olarak nitelendiremessin..
Neyse ideoloji siyaset ve din hassas dengeler dir.
Sana tavsiyem din ile siyaseti ideolojiyi karıştırma çünkü ağzından çıkacak bilmeden bir söz.seni küfüre şirke yönlendirir bilmeden cennetini yakarsın...
Ben dışarda adamı alkol alırken göreyim rahat biri olsun diyemem ki vay dinsiz elim ayağım titrer korkarım o lafı etmeye bilemem onun içini kalbini iman sevgisini.. çünkü adam öyle biri değilse o küfür döner dolaşır beni vurur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 30 Ocak 2021; 14:0:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Türkiye hiç olmadığı kadar laik oldu sayenizde." Hadi canım sende. Referandumu unuttun herhalde. Artık nasıl bir ülke yönetim sistemine sahip olduğumuzu da unutmuş gibi konuşuyorsun. Bu halk hakkında çok sert şeyler yazardım da artık o kadar bile umurumda değiller. Sadece "bu halk" diye tabir edebiliyorum bu halka. Cahil cühela sürüsü ile bu ülkenin burnu boktan çıkmaz.
Sadece kendiniz için yaşayın. Zira bu halk uğrunda savaş vermeye değecek bir halk değil artık benim gözümde. 1900'lerde kaldı buna değecek halk.
-
quote:
Bu mesaj silindi.Sizin özel yetkili mahkemeleriniz ve o mahkemelerin aldığı kararların sonucu ne?
-
Patronlarınız ölüm cezasını kaldırtmasa sizde asardınız.
Hocanızın kaç kişiyi astığını biliyor musunuz?
Müebbet = ölüm cezası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X