Şimdi Ara

Takinti Hastaligi Olanlar Varmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Key

beyler yenen oldumu peki tamamyle hayir degilmi? yani ilaçlari birakinca tekrar ediyor sanirim..._

1 yıl kullanmam gerektigini söledi. arada bıraktım en fazla 1 hafta dayanıyordum. iyiyim sallaaaaaa diyip yatıyorum düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

quote:

Orijinalden alıntı: Key

beyler yenen oldumu peki tamamyle hayir degilmi? yani ilaçlari birakinca tekrar ediyor sanirim..._

1 yıl kullanmam gerektigini söledi. arada bıraktım en fazla 1 hafta dayanıyordum. iyiyim sallaaaaaa diyip yatıyorum düşünmüyorum

bak suan rahatim az cok ....en kısa surede cozdugumde sorun kalmiyor artik.... digeri 2-3gune geliyor...bazende bir geliyor 1-2 ay beni birakmiyor beni meret
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dix1

bende senelerdir anksiyeye bozukluğu var, içmediğim ilaç kalmadı şu zamana kadar geçen aylarda durduk yere tansiyonum mu çıktı acaba diyip sürekli kolumda tansiyon aletiyle ölçmeye başladım emin olmak için eczaneye gidip birde orda ölçtürüyordum bu bende takıntı yapmaya başladı, doktora gittim tekrar cipralex verdi o da baş dönmesi uyku hali ve sersemlik yaptı cipram'a geç dedi 3 gün sonra bakalım pazartesi başlıycam inş.
    Allah(c.c) herkese şifa versin !

solian kullanıyorum.

ankisiyete & Takıntılar & Depresyon kalmadı.Ama kullandıgım sürece.kullanmadıgımda kötü oluyorum.

sadece kilo aldırıyor yan etki olarak

öncelikle geçmiş olsun, sizde şizofrenik bozukluk tanısı konduğu için mi verildi acaba solian bildiğim kadarı şizofrenik başlangıcında veriliyor.

• quote:

quote:

quote:

bende senelerdir anksiyeye bozukluğu var, içmediğim ilaç kalmadı şu zamana kadar geçen aylarda durduk yere tansiyonum mu çıktı acaba diyip sürekli kolumda tansiyon aletiyle ölçmeye başladım emin olmak için eczaneye gidip birde orda ölçtürüyordum bu bende takıntı yapmaya başladı, doktora gittim tekrar cipralex verdi o da baş dönmesi uyku hali ve sersemlik yaptı cipram'a geç dedi 3 gün sonra bakalım pazartesi başlıycam inş.
    Allah(c.c) herkese şifa versin !

solian kullanıyorum.

ankisiyete & Takıntılar & Depresyon kalmadı.Ama kullandıgım sürece.kullanmadıgımda kötü oluyorum.

sadece kilo aldırıyor yan etki olarak

öncelikle geçmiş olsun, sizde şizofrenik bozukluk tanısı konduğu için mi verildi acaba solian bildiğim kadarı şizofrenik başlangıcında veriliyor.

Evet

önceden ankisiyete ve takıntılarım vardı ve çok düşünme sorunum vardı.Askerden yeni gelmiştim.İş bakıyordum şartlar kötüydü ztn.iyice kötü oldum.Doktora gitmek zorunda kaldım.Kafayı iyice yiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

bende geçti %99

nedeni basit kendisi kasıyordum sürekli

birisi bana laf söyleyince pısırıp kalıyordum şimdi bi söylesin anasını dokuz köyden kovalarım

Tedavi yöntemi neydi aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamankötü

quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

bende geçti %99

nedeni basit kendisi kasıyordum sürekli

birisi bana laf söyleyince pısırıp kalıyordum şimdi bi söylesin anasını dokuz köyden kovalarım

Tedavi yöntemi neydi aceba?

üniversiteye başlayınca düzeldi
  • bende de takıntı hastalığı vardı. herşeyi kafama takardım. hayatımı zindan ederdi bana psikoloğa gitmeden kurtuldum. takıntı psikologsuz iyileşmez dediler . ama ben kendi çabalarımla kurtuldum. kafam çok rahat
  • beyler bende kurtuldum sayilir...şükürler olsun Allahima...

işin az cok dogrusu bunu neden yapiyorum diye düşününce adam akilli oturup....ve karşiliginda düzgün cevabi kilit cevabı bulunca rahatliyorsunuz sanirim
  • sürekli mutsuzluk, halsizlik, çabuk sıkılma, bazen çok önemseme bazen hiç takmama... banyodan minimum 45dk ya çıkıyorum... gerekli gereksiz çok düşünüyorum... bayramdan sonra ilk fırsatta gidip bi görüneceğim.

araştırmalarıma göre minör depresyon veya obsesiflik olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de var ama kafama taktığım sadece bir konu var herkes bana mantıksız olduğunu söylüyor ama bana mantıksız gelmeyebiliyor ve o zaman rahatsız ediyor. tek çaresi zamana bırakıp doğru muymuş yanlış mıymış görmek sanırım. her gün düşünmeyle bir yere varılmıyor. düşünmeden de edilmiyor ama en azından zamana bırakayım da doğru mu yanlış mı göreyim diye düşününce insan biraz olsun rahatlıyor
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Cok guzel yazmissiniz aynen.karsindaki insanalar senden ustun degil sadece tecrubeli.ki.se mukemmel degil bu hastalikla ilgili tavsiyeleriniz tespitleriniz cok hosuma gitti tesekkurler

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyle Hersey Allah tan tsbiki. Bakiyo kulum nasil hareket edecek.etegimizdeki taslari birer birer doktiruyor Rabbim.en buyugu sabir feraset muhakeme bilgi. cok zor problemler var hayatta en dirayetli adam dahi akilli sanan kisi dahi cikilmaz yollara girebiliyor.bende 3 haftadir beynimde simsekler patladi.cok uzuldum esimi cok uzdum. Yakinlarimi telas ettim.ama suan sukur daha iyiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

Kesinlikle oyle Hersey Allah tan tsbiki. Bakiyo kulum nasil hareket edecek.etegimizdeki taslari birer birer doktiruyor Rabbim.en buyugu sabir feraset muhakeme bilgi. cok zor problemler var hayatta en dirayetli adam dahi akilli sanan kisi dahi cikilmaz yollara girebiliyor.bende 3 haftadir beynimde simsekler patladi.cok uzuldum esimi cok uzdum. Yakinlarimi telas ettim.ama suan sukur daha iyiyiz
    Ben durumumun farkındaydım mesela , belli bir süre dokunmadım kendime , sonra tıbbi olarak araştırdım ve çözdüm , dünya üzerinde bu problemi yaşayan hatrı sayılır kişiler varMIŞ , büyük çoğunluğu araştırmadığı için bunun farkında değil

• Basit takıntilarda usenmem gider kontrol ederim.

buyuk takintılar gercekten zor

ya .... olursa ne yaparim tarzi takıntilar zor
    maalesef bu dunyada cok kotu seyler oluyor
    bu yuzden aslında mantiksiz degil ama insan daha olmadan onlemek istiyor ama hersey elimizde degıl

bununla basetmek zor.surekli diken ustundeyiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.