Şimdi Ara

takımınız olmadan tr de oynamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada dediğim gibi takımınız olmadan oynamayın.

kendimi yumrukladım artık ya 38 dakkalık oyunu verdik. bi benim yurdun net i bi sion denen beyinsiz yüznden adam 0-18 gitti kafayı yiyecem ya

kafama vuruyom böyle sinirden . karşıma gelse o sionu kullanan eleman valla bıçaklarım o derece ya . türk serverına da oyununa da lan vizeler var arada stres atıp oyun oynayak dedik. kafayı yedim ya.

• Artık herkez bunun farkımda sanıyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Artık herkez bunun farkımda sanıyodum

herkez ve farkımda
  • Tr de 200 mac attım 10 feeder geldi bana gore westten guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo4400

Tr de 200 mac attım 10 feeder geldi bana gore westten guzel

ibo4400 200 maç attı ve arkadaşları ona ocelote diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CevizYağı -- 19 Kasım 2012; 21:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CevizYağı

quote:

hahahah iyiydi :D
  • sanane lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Sakın bu oyuna başlamayın 3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CevizYağı

quote:

demek istedigım abartılacak bir şey yok sw de size geliyodur feederlar

• 1 maç attım kapadım şimdi baya sağlam maç oldu aldık sonunda tr de feeder yok ya anca yeni hesap açanlarda olur ne feeder gördüm nede troll.Anca küfür eden ergenler veya oyunu henüz bilmeyen nooblar var.
  • Tr serverında şöyle birşey var. Turnuvalar falan başladığı için bu aralar oynamayı bilen turkler west east na bırakıp ya trde hesap kasmaya basladı yada hesap gecırıp rank falan kasıyor. Ben özellikle hafta içi 11den sonra çok saglam oyunlar atıyorum. Turkıye o kadarda kötü değil.
  • Güzel maçlar attığımda oluyor, Sinir krizleri geçirdiğimde. Adam Blitzcrank support diyor archangel trinity kasıyor, ona şu şu itemleri al diyince " boş adamsın nub .s.s.s.s.s"
  • Abi siz çok yanlış yapıyosunuz bence. Takımınız varsa bile Tr de oynamayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53kenan53

başlıktada dediğim gibi takımınız olmadan oynamayın.

kendimi yumrukladım artık ya 38 dakkalık oyunu verdik. bi benim yurdun net i bi sion denen beyinsiz yüznden adam 0-18 gitti kafayı yiyecem ya

kafama vuruyom böyle sinirden . karşıma gelse o sionu kullanan eleman valla bıçaklarım o derece ya . türk serverına da oyununa da lan vizeler var arada stres atıp oyun oynayak dedik. kafayı yedim ya.

sakin ol şampiyon hiç bir serverda takımsız oynanmıyor ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Abi siz çok yanlış yapıyosunuz bence. Takımınız varsa bile Tr de oynamayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: arveleson

Tr serverında şöyle birşey var. Turnuvalar falan başladığı için bu aralar oynamayı bilen turkler west east na bırakıp ya trde hesap kasmaya basladı yada hesap gecırıp rank falan kasıyor. Ben özellikle hafta içi 11den sonra çok saglam oyunlar atıyorum. Turkıye o kadarda kötü değil.

banada hafta sonları saat akşamüzeri 4-5 e kadar iyi adamlar geliyor akşamları çocuklar toplanıyor sanki sabahları arka arkaya win alıyorum akşam lose alıyorum cumartesi pazar hep böyle oldu şans işi birazda zaten takımı iyi görmezsem quiti atıyorum hiç değilse kafam rahat oluyor.Takım her oyuna şart hele eularda yabancılarla anlaşılmıyor doğru düzgün o konuda zor oluyor.
  • quote:

ya da o feeder sensin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.