Şimdi Ara

Takımımdan 2 kişiye chat ban yedirttim XD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün normal game gireyim dedim henüz 0-2 iken useless, go afk gibi şeyler söylediler 0-4 den sonra flame e başladılar ben de feedledim sonra karşı takıma dedim normal game için flame yapıyorlar filan ben de o yüzden feedliyorum diye. +5 honorable opponent aldım takımda 2 flamer da chat ban yedi XDDDD

• ss yoksa olmadı
    Korkmamalıyım. Korku akıl katilidir. Korku toptan yok oluşu getiren küçük ölümdür. Korkumla yüzleşeceğim, üzerimden ve içimden geçmesine izin vereceğim. Korku geçip gittiği zaman, geçtiği yolu görmek için iç gözümü ona çevireceğim. Gittiği yerde hiçbir şey olmayacak; yalnızca ben kalacağım.
  • işte sizin gibilerin allah belasını versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ledulth

Normal game diye feedlemek nedir hala anlamis degilim madem feedlicek kadar kotusun git botlarla oyna.

o beynini biraz kullansan anlardın ne demek istediğimi... ben normal game diye feedledim mi diyorum? karşımdaki rakip iyiydi skorum kötü diye flamelediler ben de o yüzden feedledim diyorum sana burda ama sen o beynini kullanamadığın için anlayamamışsın tabi ki
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca o adamlar skorum kötü diye bana ana bacı küfür edemezler hele ki normal game için asla edemezler ve feedlemek sonuna kadar hakkımdı o oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 17 Eylül 2014; 15:29:54 >
  • yav he he.gif

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Normal game diye feedlemek nedir hala anlamis degilim madem feedlicek kadar kotusun git botlarla oyna.

o beynini biraz kullansan anlardın ne demek istediğimi... ben normal game diye feedledim mi diyorum? karşımdaki rakip iyiydi skorum kötü diye flamelediler ben de o yüzden feedledim diyorum sana burda ama sen o beynini kullanamadığın için anlayamamışsın tabi ki

Sende beyin olsa kullanirdinda maalesef yok. ''Feedledim diye flamelediler hemde normal oyunda sonra daha cok feedledim'' mantiga bak max silver.

• quote:

Ayrıca o adamlar skorum kötü diye bana ana bacı küfür edemezler hele ki normal game için asla edemezler ve feedlemek sonuna kadar hakkımdı o oyun için.

Gelip o söyledikleri şeyi ailene yapsalar bile feedlemeye hakkın yok onu bu küçük beynine sok !

• Haklısın normal oyuna tryhard yapan tipler var adı üstünde normal oyun istediğin heroyu oynayabilirsin oynayamadığın içinde kimsenin çöğ,noob,low demeye hakkı yok ayrıca support yapmak zorunda değilsin.İsteyen istediğini alır normal oyunda.istemeyen takım kurucu veya ranked girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Eylül 2014; 16:14:04 >

Orijinalden alıntı: gold5555

Haklısın normal oyuna tryhard yapan tipler var adı üstünde normal oyun istediğin heroyu oynayabilirsin oynayamadığın içinde kimsenin çöğ,noob,low demeye hakkı yok ayrıca support yapmak zorunda değilsin.İsteyen istediğini alır normal oyunda.istemeyen takım kurucu veya ranked girer.

alla alla ne demek la o ? düzgün oyun oynamak sakin kafayla hakkımız degil mi ? Benim 700 + smurf eklersen 1000 den fazla normal game winim var e bide yenilgiler filan ekle olsun sana 2000 e ulan sizin gibiler yüzünden düzgün bir oyun bile atamıyoruz normal game de yok öyle bir dünya adam gibi supportunu oynıyacaksın o sana kaldıysa bronz kafası sizi

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Haklısın normal oyuna tryhard yapan tipler var adı üstünde normal oyun istediğin heroyu oynayabilirsin oynayamadığın içinde kimsenin çöğ,noob,low demeye hakkı yok ayrıca support yapmak zorunda değilsin.İsteyen istediğini alır normal oyunda.istemeyen takım kurucu veya ranked girer.

alla alla ne demek la o ? düzgün oyun oynamak sakin kafayla hakkımız degil mi ? Benim 700 + smurf eklersen 1000 den fazla normal game winim var e bide yenilgiler filan ekle olsun sana 2000 e ulan sizin gibiler yüzünden düzgün bir oyun bile atamıyoruz normal game de yok öyle bir dünya adam gibi supportunu oynıyacaksın o sana kaldıysa bronz kafası sizi

Birader adamın canı sıkılmıştır bütün gün ciddi maç oynamaktan gelip kafasına göre atıyorum urgot solo yapabilir normal oyunda kimse buna karışamaz ayrıca ona 4 kişide sup almadı diye sup yapmak zorunda değil.Düzgün normal oyun istiyorsan takım kurucuya giriceksin yada 5 pre normal oyun atıcaksınız.Atamıyorsanda normal oyunda şikayet etmeye hakkın yok.Ayrıca burda bulunduğum ligi söyleyipte senin gibi bir liseliye artistlik yapmak istemiyorum.Kısaca şunu söyleyim Smurf veya boostladığım bir hesabı kasıyorken dereceli oyunuma gelirsin taşırım veya duomla beraber taşırız.Dereceliden sıkılmışımdır.Asıl hesabım geçip normal oyununa gelir rengar sup-urgot solo garen jungle yaparım.Çünkü yasak değil normal oyunda bunu yapmak aslında derecelide bile yasak değil fakat win gerekli olduğu için derecelide yapan nadirdir.Normal oyuna win için tryhard yaparak girende gözümde işsizin tekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Eylül 2014; 16:33:27 >

• vahcan4444 kullanıcısına yanıt
    işte senin bir hayatın olmadığı için bunları söylüyorsun. hayatında lol oynamaktan yapıcak başka hiçbirşeyin olmadığı için onun sadece bir OYUN olduğunu unutuyorsun...

işte senin bir hayatın olmadığı için bunları söylüyorsun. hayatında lol oynamaktan yapıcak başka hiçbirşeyin olmadığı için onun sadece bir OYUN olduğunu unutuyorsun...

önce kendine bak istersen feedlemek yerine afk kalırdın direk başka işle uğraşırdın zaman kaybı
  • bide bahane uydurmuş rakip iyiydi diye ulan rakip iyiyse gir kulenin altına 20 farm fark ye ne olacak ama yok senin gibilerin özelliği illaki çıkacak o adam onu yine kesecek sonra ölü haldeyken kaçırdığı farmda cabası senin kuleni alıp roam yapacak ve sonuç gg normal oyun diye feedleyince birşey olmuyormu zannediyorsunuz illa adam gibi oynamanız için işin ucunda lp mi olması lazım sana şu kadar söyleyeyim low kardeş normal oyunu ciddiye aldığın kadar oyunculuğun vardır anladınmı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.