Şimdi Ara

Takımıma gelen herkes abisinin charından :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter artık bıktım lolnexustan bakıyorum 600 galibiyeti var adamın midde oynuyor dakika 25 farmı 45. Her oyun aynı şey. Az önceki oyunda 20 dakikada 150 farmım vardı jungle kamplamasına rağmen bi diğerlerine bakayım dedim benden sonra en yükseği 37idi. 1 değil 2 değil günde 10 oyun atıyorsam 8 tanesi böyle. Tank kastığımdan oyun taşıma ihtimalimde olmuyor ve sürekli bozgun :( Gelde eloboost yaptırma

• elo boost yaptırsan onlar sana abisinin hesabı diyecek bunu düşündün mü hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fireware

elo boost yaptırsan onlar sana abisinin hesabı diyecek bunu düşündün mü hiç ?

Gold-Pla arkadaşlarla sürekli normal oyuna giriyorum hiç göze batmıyorum hatta farmda ilk 3 dışına çıktığım olmadı (unranked'ım)

• sırf bunun yüzünden sinirlendim çocuk benden face istedi dedim sen kaç yaşındasın belli değil 17 yaşımdayım diyo facesini atıyo bi bakıyom 11 yaşında çocuk ekledim kabul ederse abisinin facesini ... basacam ondan sonra anlıcak ne demekmiş.
    https://www.facebook.com/muhammed.eren.16752?fref=ts
    Şİimdi ben bu çocugu nabim?

Orijinalden alıntı: frdh

quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

elo boost yaptırsan onlar sana abisinin hesabı diyecek bunu düşündün mü hiç ?

Gold-Pla arkadaşlarla sürekli normal oyuna giriyorum hiç göze batmıyorum hatta farmda ilk 3 dışına çıktığım olmadı (unranked'ım)

o zaman ranked at silvera yerleşip yavaş yavaş yukselirsin

Daha Fazla Göster
  • Allah aşkına o çocuğu ne yapabilirsin? Sen o çocuğa gidip bi tokat attığında ailesinin eli armut mu topluyor olacak. Ne bu özgüven. Kalkıp 2 tane yapıştırıp eve yollayacaklar göreceksin. Oyun oynaya oynaya beyninizi yemişsiniz. Sanıyorsunuz ki gerçek hayatta kayle ultisi var, attıklarında yumruk kafa falan işlemeyecek. Kardeşim böyle birşey yapacak kalkıp gelcekler kardeşim ayağına evimi basacaklar o basanlara evin içinde basıp yollarım. Hangi devirde yaşıyorsunuz ev basmakmış falanmış filanmış. Cidden o 11 yaşındaki çocuktan daha çocukça laflar hareketler. Çocukla çocuk olmaktan başka birşey değil.
  • yahu ben sunu gordum normal gelir hersey adamla pre giriyoz bu adam uni de muhendislik okuyor. rakip takimdan bir eger f veya d ye basarsaniz haritayi gece gunduz olarak gorursunuz dedi. cocukta basti flash atti
    "yaa ping girdi hay .... pf" yapti. oyun sonu cocugu reportladim bir daha da girmem heralde onla.

Orijinalden alıntı: underbase

Allah aşkına o çocuğu ne yapabilirsin? Sen o çocuğa gidip bi tokat attığında ailesinin eli armut mu topluyor olacak. Ne bu özgüven. Kalkıp 2 tane yapıştırıp eve yollayacaklar göreceksin. Oyun oynaya oynaya beyninizi yemişsiniz. Sanıyorsunuz ki gerçek hayatta kayle ultisi var, attıklarında yumruk kafa falan işlemeyecek. Kardeşim böyle birşey yapacak kalkıp gelcekler kardeşim ayağına evimi basacaklar o basanlara evin içinde basıp yollarım. Hangi devirde yaşıyorsunuz ev basmakmış falanmış filanmış. Cidden o 11 yaşındaki çocuktan daha çocukça laflar hareketler. Çocukla çocuk olmaktan başka birşey değil.

ya bak kardeşim ne tokatlaması ben öyle bişi demedim basmak derkende evi basmak demedim.Hem böyle şeyler büyüklere yakışmaz.Abisinin yerinde olsam oynamakmı istiyor aç bi tane botlarla kapışşın öğrendiği zaman girsin neye girmek istiyosa daha kendisi jax oynuyor skillere bile basmıyor.Ondan sonra forumdakilerde başlıyo demek orayı hakediyorsun böle birşey olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bycelik41

sırf bunun yüzünden sinirlendim çocuk benden face istedi dedim sen kaç yaşındasın belli değil 17 yaşımdayım diyo facesini atıyo bi bakıyom 11 yaşında çocuk ekledim kabul ederse abisinin facesini ... basacam ondan sonra anlıcak ne demekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

sırf bunun yüzünden sinirlendim çocuk benden face istedi dedim sen kaç yaşındasın belli değil 17 yaşımdayım diyo facesini atıyo bi bakıyom 11 yaşında çocuk ekledim kabul ederse abisinin facesini ... basacam ondan sonra anlıcak ne demekmiş.

bu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Cayataı

quote:

bu ne lan

Attığı face hesabında vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayatai -- 23 Ocak 2014; 16:06:54 >

• quote:

ya bak kardeşim ne tokatlaması ben öyle bişi demedim basmak derkende evi basmak demedim.Hem böyle şeyler büyüklere yakışmaz.Abisinin yerinde olsam oynamakmı istiyor aç bi tane botlarla kapışşın öğrendiği zaman girsin neye girmek istiyosa daha kendisi jax oynuyor skillere bile basmıyor.Ondan sonra forumdakilerde başlıyo demek orayı hakediyorsun böle birşey olabilirmi?

+1
    Nothing matters noone else
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.