Şimdi Ara

Takımdaki Virüs: Ayhan Akman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın tek bir yararı yok. Pas desen geri pasdan başka bişi yapmaz. Nasıl bir futbolcudur abi bu? Yanındaki Sarp'ıda yakıyor. İnşallah Arda'nın dönmesiyle bu Ayhandan kurtulacaz.

• Hmm
  • Ayhan tam bir felaket. Bank Asya'da 2.yarı oyuna girecek kapasitede şuanda.
  • Saha görüşü tamamen bitmiş durumda, ilk 11 değil yedek oynayıp sezon sonu bırakmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

Bu adamın tek bir yararı yok. Pas desen geri pasdan başka bişi yapmaz. Nasıl bir futbolcudur abi bu? Yanındaki Sarp'ıda yakıyor. İnşallah Arda'nın dönmesiyle bu Ayhandan kurtulacaz.

• Sarp Ayhanı yakıyor esas , bu maçı açın dikkatle Sarpı izleyin defansif ortasaha gibi değil forvet arkası gibi oynamaya çalışıyor , defansif orta saha görevi Ayhana kalıyor açın bir daha izleyin Sarp defanstan bir tane top alıp hucum başlatmış mı , kusura bakma ama bu tespitin baştan aşağı yanlış.
  • Resmen son anda gol yedirtecekti çok uğraştı ama başaramadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Sarp Ayhanı yakıyor esas , bu maçı açın dikkatle Sarpı izleyin defansif ortasaha gibi değil forvet arkası gibi oynamaya çalışıyor , defansif orta saha görevi Ayhana kalıyor açın bir daha izleyin Sarp defanstan bir tane top alıp hucum başlatmış mı , kusura bakma ama bu tespitin baştan aşağı yanlış.

Ya kusura bakma hoca ama birşey sorayım, oyun şablonunu, maçın taktiğini, dizilişi t.direktör mü yapıyor bizim takımda yoksa M.SARP mı ? Az öncede bu tarz bir yorum okudum aklıma takıldı ne düşünüyorsunuz tam olarak ?
  • Adam boş kaleye topu göndermekten aciz görmediniz mi? Gönderseydi zaten gol olmayacaktı fakat mesele onu oraya sokabilmek yeğen.
  • Yazdığımın sadece oyun şablonuyla alakası yok atak yiyoruz defans hattı ve Ayhan yerleşmeye çalışıyor Elano,Kewell,Misimovic adam kovalıyor Sarp efendi orta sahada yürüyor.Bu direkt olarak Sarpla ilgili bir sorun.Rejkard ya bunu göremiyor ya Sarpa söz geçiremiyor.Sarp varken Elano,Misi,Kewell gibi oyunculara adam kovalattırıyorsa zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Sarp Ayhanı yakıyor esas , bu maçı açın dikkatle Sarpı izleyin defansif ortasaha gibi değil forvet arkası gibi oynamaya çalışıyor , defansif orta saha görevi Ayhana kalıyor açın bir daha izleyin Sarp defanstan bir tane top alıp hucum başlatmış mı , kusura bakma ama bu tespitin baştan aşağı yanlış.

Ya kusura bakma hoca ama birşey sorayım, oyun şablonunu, maçın taktiğini, dizilişi t.direktör mü yapıyor bizim takımda yoksa M.SARP mı ? Az öncede bu tarz bir yorum okudum aklıma takıldı ne düşünüyorsunuz tam olarak ?

• quote:

Yazdığımın sadece oyun şablonuyla alakası yok atak yiyoruz defans hattı ve Ayhan yerleşmeye çalışıyor Elano,Kewell,Misimovic adam kovalıyor Sarp efendi orta sahada yürüyor.Bu direkt olarak Sarpla ilgili bir sorun.Rejkard ya bunu göremiyor ya Sarpa söz geçiremiyor.Sarp varken Elano,Misi,Kewell gibi oyunculara adam kovalattırıyorsa zaten ölmüşüz ağlayanımız yok.

quote:

quote:

Hocanın görev alanı dışına çıkan, söz geçiremediği oyuncuya kaç maç tahammülü olur ? Mustafa torpille gelmiş oyuncu değil ki arkasında duranı, hocayı baskı altına alan olsun oynasın diye.Ben çok şey yazarım ama M.SARP'la ilgili belirttiğim durumlarımdan dolayı yazamıyorum, yanlış anlaşılır.Koruma derdinde değilim asla, büyük düşüş var görünen bu.Ama acaba yerinde oynatılmamasından dolayı mı, kaldıramayacağı sorumluluklar yüklenmesinden dolayı mı ya da neden burası tartışma götürür.

Rastlarsam soracağım ama, sebebini ciddi şekilde bende merak ediyorum açıkçası.Şu an düşüncem hocanın kapasitesi fazlasında görev yüklediği şeklinde.

• Ayhanında Mustafa Sarpın da allah bin belasını versin galatasaraydan soğuyorum lan.
  • Valla üstadım ben burada çok kişiyle tartıştım millet günah keçisi olarak Sarp'ı ilan ettiği zamanlarda , "eğer tek önlibero oynuyacaksak Saido,Topal gibi Sarp da orayı rahatlıkla götürebilir transfer olmasa da" diye defalarca yazdım yani Sarp düşmanı falan değilim veya hemen sorunu bir kişiye yıkayım diye derdim yok ama yazdıklarımı sezon başından beri çeşitli yerlerde başkalarından duymuştum ilk başta pek önemsemedim ancak dikkatle izlemeye başladım ve bikaç maçtır sabrediyordum ancak artık iyice ayyuka çıkmış durumda bu olay , Sarp alenen Lincoln gibi oynamaya çalışıyor maçın büyük bölümünde.Halbuki oynaması gereken ve oynayabileceği Servet'in kademesine girip kestiği Antep atağındaki hali.

Hoca konusunda katılıyorum zaten , bu tarz pek çok olay var Rejkard çok kredi kaybetti ve kaybediyor ona da şimdilik ses çıkarmıyoruz fazla ama böyle gitmez , bi defa kendisinde başarılı olma azmini,Gs'de bir şeyler yapabilme,yapmış olma azmini bir türlü göremiyorum hep "sezon bitse de gitsem" havası veriyor.

quote:

Hocanın görev alanı dışına çıkan, söz geçiremediği oyuncuya kaç maç tahammülü olur ? Mustafa torpille gelmiş oyuncu değil ki arkasında duranı, hocayı baskı altına alan olsun oynasın diye.Ben çok şey yazarım ama M.SARP'la ilgili belirttiğim durumlarımdan dolayı yazamıyorum, yanlış anlaşılır.Koruma derdinde değilim asla, büyük düşüş var görünen bu.Ama acaba yerinde oynatılmamasından dolayı mı, kaldıramayacağı sorumluluklar yüklenmesinden dolayı mı ya da neden burası tartışma götürür.

Rastlarsam soracağım ama, sebebini ciddi şekilde bende merak ediyorum açıkçası.Şu an düşüncem hocanın kapasitesi fazlasında görev yüklediği şeklinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: deluhanlu

Ayhanında Mustafa Sarpın da allah bin belasını versin galatasaraydan soğuyorum lan.

Herşeyi geçtim bela okuma bari, bela döner sahibini bulurmuş Allah korusun.
  • ulan su adamı her gordugumde cıldırıyorum takımı sabotemi ediyorlar nedir
  • aldığı her nefes gereksiz, sahadaki varlığı tamamıyla galatasarayın zararınadır.. cana yedek klübesinde kafayı yiyordur bu adam oynuyor ben yedek oturuyorum yabancı sıkıntısından diye. cana bari türk vatandaşlığına geçse..
  • saçma, bam' ın en iyisi ayhan ve su an takımdaki eh işte oynayan oyunculardan sürü psikolojisi ile suçlanıyor o ayrı.
  • Kesinlikle katılmıyorum, dün Ayhan iyi oynadı, M.Sarp bal yapmaz arı gibiydi yine. Elano-Ali Turan berbattı.

Takımdaki en büyük sorun Rijkaard ve ekibi.

İlk geldiği gün "Galatasaray iyi oynuyor, takımın sorunu 60.dk.dan sonra temposunun inanılmaz düşüşü" diye röpartajı vardı ama dünkü maçın son bölümü bakın, tam rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmd-j70

Kesinlikle katılmıyorum, dün Ayhan iyi oynadı, M.Sarp bal yapmaz arı gibiydi yine. Elano-Ali Turan berbattı.

Takımdaki en büyük sorun Rijkaard ve ekibi.

İlk geldiği gün "Galatasaray iyi oynuyor, takımın sorunu 60.dk.dan sonra temposunun inanılmaz düşüşü" diye röpartajı vardı ama dünkü maçın son bölümü bakın, tam rezalet

• Yok artık ayhan olmasa defanstan forvete top taşıyamayız o olmayınca sürekli forvete top şişirip duruyoruz.Şu adamın değerini hiç anlamıcakmıyız 8 milyon verdiğimiz elanoya ne demeli elanoyu oyunu kursun diye aldık ama hiçbirşey yapmıyor tamamen felaket oyuna pozitif etkisi yok ama ayhan böyle değil defansa gelip top alan başka adam yok bizim takımda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.