Şimdi Ara

Takım tutmak bana çok saçma geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir futbol, basketbol vs. kulübüne aşırı bağlanmak ve sahiplenmeyi çok saçma buluyorum.
    Bu yüzden kavgalar dövüşler hatta ölümler oluyor ve bunun bir hiç uğruna olduğunu düşünüyorum.
    Forumda da çok görüyorum, neymiş transfer yaptıkları futbolcu şu kadar milyon dolarmış, öbür takımınki bu kadar düşükmüş.
    Haydi hurra tartışma, küfürler seviyesizlikler. Daha tartışmayı beceremiyoruz biz. Fanatizm bize göre değil.
    Saçmalıyoruz, sonra iyi bişey yapmış gibi dahada bunu devam ettiriyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteşliBöcük -- 14 Haziran 2010; 11:02:17 >

• Sonuna kadar haklısın bence
  • ben takım tutmuyorum futbol ile ilgilenmiyor f1 izliyorum o kadar
    ama dağ sporlarına gelince o ayrı bi mevzu
  • Takım tutmuyorum ama güzel maçlar olursa oturup izliyorum.
  • Başlık sakat
  • Fanatik olmayan bu duyguyu bilemez o yüzden tartışmak anlamsız
  • Odun gibi yaşamamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkine tut, mesela dünya kupasında ispanyayı tutuyorum, niye bağlanıyım ki maçlara git, izle stres at, hbi olarak düşün bence
  • Tutma o zaman kardeşim.

Şimdi seninle tartışmaya da giremem bu konuda çünkü anlayamayacaksın. O kültürü, abiliği, kardeşliği, birliği anlayamayacaksın.
    Arkadaşlarınla, abilerinle, ablalarınla, kardeşlerinle omuz omuza iki tane renk için ses tellerini yamultmanın verdiği hazzı anlayamayacaksın.
    Bunun için fanatizmi yaşaman gerekir. Tribün bir kültürdür, içinde olmayan anlayamaz zaten.
  • Bide laf olsun diye tutanlar var.Adama takımından 3 tane oyuncu say diyorsun sayamıyor.Galatasaray'dan say diyorsun Hakan Şükür diyor.
  • Magandalığın savunulacak bir yanı yok ama insanın hayatta heyecana ihtiyacı var. Bu heyecanı sevdiğim takımı destekleyerek onun maçlarını izleyerek yakalıyorum
  • Takım tutmak benimde hoşuma gitmiyor , 6-7 sene öncesine kadar tutuyordum fakat o zamanlar bile bilinçliydim.Neymiş işte x takımı y ye yenilmiş.HAHAHA , ne var olamaz mı ?
  • İnsanlarda sahiplenme güdüsü var oldukça,fanatiklikte var olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Magandalığın savunulacak bir yanı yok ama insanın hayatta heyecana ihtiyacı var. Bu heyecanı sevdiğim takımı destekleyerek onun maçlarını izleyerek yakalıyorum

maganda olmak zorunda değilsin
  • "Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmektir." Ali Sami Yen.
  • Takım tutmayanlar resmen Futbol= Maganda demeye getirmiş durumu.

Bizim öğretmene sormuştuk hangi takımı tutuyorsunuz diye; Mehter takmı demişti.

Asıl takım tutmamak saçmalık bence. Çünkü Dünyada en yaygın spor dalının başında futbol geliyor. Dağcılık sporuna gelince hangimiz oturup dağa tırmanan adamları izliyoruz. Hadi izledik diyelim sonunu biliyoruz. O adam o dağa cıkacak

Wallaha Futbol, Basketbol, Voleybol alayını izlerim. Amacı olan spor dalları bunlar.

Takım tutmayanlara alternatif spor dalı olarak Curling'i Tavsiye ediyorum.

• Son dakika golleriyle gelen turun verdiği sevinci bilemezsin.
    O son penaltı vuruşundan sonra yazılan tarihin verdiği gururun ve verdiği mutluluğu bilemezsin.
    16 dakikalık tedirginlik ve sıkıntıdan sonra gelen şampiyonluğun verdiği sevinci bilemezsin.
    35 metreden bir anda gelen golün verdiği sevincle evin etrafında dört döndüğün ve bilikte maç izlediğin insalarla paylaştığın sevinci bilemezsin.
    Milyonlarca kişinin aynı anda üzüldüğü ve aynı anda sevindiği başka bir olay söyle bana ? Kaç tane sayabilirsin ?
    Tanımadığın kişilerle kol kola girip marşlar söylemenin ne demek olduğunu ne bilirsin... vs..vs..vs...

Takım tutmak saçma değildir.Saçma olan işi magandalığa vemektir.
  • Zaten böyle bakarsanız olmaz bu iş . Takım tutmak Manevi eksikliğimi gideriyor . Onu sahiplenmek bana çok doğru geliyor . Esas futboldan uzak anlamsızca yaşamak saçma bence . İnsanın bazı vazgeçilmezleri olması lazım . Ki zaten olaya maddi yönden bakmaya başladığınız zaman takım felan tutamazsınız . Fenerbahçe Çeyrek Finale çıktığında sokağa çıkıp sabah 4 e kadar caddelerde eğlenmek nedir bilmiyorsan , boşver bundan sonra da tutma zaten .
  • Bana takım tutmak değilde bir kere bile sahasına giderek takımını canlı izlememiş birinin fanatik derecede bir takıma bağlanması saçma geliyor.
  • @1 adam haklı

biri sorarsa gsliyim diyorum da pek futbolla alakam yok
    gereksiz fanatizm çok saçma geliyor fenere bi laf at 432432 kişi toplanır ulan eğleniyoruz şurda gül geç anasını satayım

futbol çok abartı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.