Şimdi Ara

Takım tutanları asla anlayamayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi 2 3 bin lira maaşınızla milyon euro maaş alan futbolcuları savunuyorsunuz birbirinize küfürler ediyorsunuz nasıl bir kafa bu?

• Futbol siyaset ve din ile fazla ilgilenen adam boş insandır uzak dururum ben. Muhabbet edilmez çünkü ne kültürü ne zekası yeterli değildir. Adam gibi konuşmaya çalış 2 cümle kuramazlar ama 5 sene önceki maçtaki olayları ezbere bilip saatlerce tartışırlar. Türklere özgü bişey değil bu yabancılarda da farklı değil durum. Yabancılarda din daha ağır basıyo bize göre sadece.
    Bu mantıkla yaklaşırsak, Siyasi parti fanatikleri, ideoloji fanatikleri(Milliyetçiler, ırkçılar, Atatürkçüsü osu busu), dindarlar... Hepsi vasıfsız tiplerdir, çünkü hepsi bir olgu üzerine fanatiklik yapıyorlardır öyle mi? Nihilistliğini felsefe forumunda yapabilirsin. Ancak gerçek hayatta insanlar eğlenecek şeyler, bağlanacak şeylere ihtiyaç duyar, sen de bunlardan bazılarına sahipsin eminim, sadece klasik bilgisiz cahillerin egosunun yüksek olması durumu baş gösteriyor, ve bilmediğin şeyi küçümsüyerek kendini iyi hissediyorsun.

Bütün konu aslında bunla alakalı, takım tutmayan yumuşaktır diyen, tutan gereksizdir diyen, hepiniz aslında bir fikrin fanatiklerisiniz, çünkü bunlara ihtiyaç duyuyorsunuz, sözde hepiniz farklısınız tabi, normal olmaktan herkes korkuyor.
  • Fanatiklerin %90ı vasıfsız insanlar geri kalan %10u da zamanında vasıfsızken takım tutmaya başlamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik.

Sevmek, izleyip keyif almak başka.Fanatik ya da holigan olmak başka.Anlatamıyorsun.
  • Hahah xd

• Milletin zaaflarından birisi. Ünlüyü ünlü yapan halktır. Ünlünü göster halkını göstereyim. Futbolcularımız aşırı fazla para alıyor, nedeni de halkımız.
  • BKM skeci:

Kız: 22 tane adam bir topun peşinden koşuyorsunuz. Ne anlıyorsunuz bundan.

Erkek:22 top bir adamın peşinden koşsa daha mı iyiydi?

Çok gereksiz görüyorum. Takım tutmak çok boş iş gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 18 Kasım 2017; 22:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Milletin zaaflarından birisi. Ünlüyü ünlü yapan halktır. Ünlünü göster halkını göstereyim. Futbolcularımız aşırı fazla para alıyor, nedeni de halkımız.

Futbolcular sadece Türkiye'de mi fazla kazanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soran olursa Galatasaraylıyım diyorum da tek bildiğim oyuncusu Muslera. O da kaç yıldır değişmedi diye kulak aşinalığı olmuş artık.

Hatta bugün maçı varmış yurda gelince TV odasının önünden geçerken gördüm delirmiş gibi bağırıyorlardı.

• Muhabbeti olunca bir tek ben anlamıyorum olayı

• Tabi.
  • futbol kötüleyen adamın yaptığı şey de ofis de lak lak 31 ve dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

futbol kötüleyen adamın yaptığı şey de ofis de lak lak 31 ve dizi.

Bu mesajı okuyunca ben:

• Şenol Güneş der ki: "Eskiden fakirler oynar zenginler izlerdi, şimdi zenginler oynuyor fakirler izliyor."

• Kardeşim ne alaka

Bizim ülkede böyle

Yurt dışında daha farklı

Takim tutulur ama biz hic bi isi beceremedimiz gibi futbol da da berbatiz

Yurt dışında akbram var hertha berlin alt yapisinda küçük cocuklara egitim veriyor bazen a takımın futbolculari gelip izliyorlar adam diyo bazen bayern topculari bile o minikleri izlemeye geliyor milyon dolarlik topcular

Bizimde a millideki sebeklere bak prim kavgasi yapıyorlar

Bu sorun türkiyede genel kik eşini rahatlıkla maça götürebiliyor

Yurt dışında aklinin ucundan bile geçmez

Futbol sevilir takım tutulur ama Türk milleti herseyin dalgasinda

• Futbol siyaset ve din ile fazla ilgilenen adam boş insandır uzak dururum ben. Muhabbet edilmez çünkü ne kültürü ne zekası yeterli değildir. Adam gibi konuşmaya çalış 2 cümle kuramazlar ama 5 sene önceki maçtaki olayları ezbere bilip saatlerce tartışırlar. Türklere özgü bişey değil bu yabancılarda da farklı değil durum. Yabancılarda din daha ağır basıyo bize göre sadece.

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Hayır ama bizim ülkede zenginden daha az vergi alındığı için kazandıkları vergiye gitmiyor. İngiltere futbolculardan ağır vergiler alıyor diye biliyorum mesela, bizden 7-8 kat fazla

• Dostum takım tutuyorum ama kadroyu bilmem , hangi takımla oynayacak bilmem , transfer nasıl olmuş bilmem ..

Sadece arada bir özetlere bakarım geçerim.

• bir de takım tutmuyorum diyince size tuhaf tuhaf bakıyorlar
    herkes gibi olmak zorunda değilim
    futbolu sevmiyorum ve takım tutmuyorum
  • Klasik DH konusu.Sabah akşam boş vakit öldüren kişiler,bir insanın hobisi olan şeyi iyi yapan kişilerden,sempati duyduğu kişilerden oluşan takımı takip etmesine anlam veremiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.