Şimdi Ara

Takım tutanları asla anlayamayacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende takım tutar gibi parti tutanları asla anlamayacağım.
  • Ben kendi takımımı tutuyorum.
  • Çevresindeki varoşlara bakıp futbol ile ilgilenen herkesi gerizekalı ilan eden tiplere bak lan. Komiksiniz. Futbol da tartisirim, siyaset de, otomobil de, bilim de vs vs vs. Fırsat buldukça belgesel izlerim, tarihle ilgilenirim, haftada bir de halı saha maçı yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim tutarsin maclari takip edersin keyif alirsin anlarim ama 7/24 futbol muhabbeti yapanlari bende anlamiyorum twitter'a ne zaman girsem icerik bastan asagi futbol hele derbi gunleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 20 Kasım 2017; 17:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik bir gerçek bu insan psikolojisi bişeylere bağlanma itaat etme teslim olma ihtiyacı hisseder, mesele bir tv yıldızı olabilir bu veya futbol takımı olabilir veya bir futbolcu olabilir, hayatında hiç görmesede faydası olmasada babasından anasından çok tapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol kadar boş muhabbet yoktur sanırım. Araba muhabbeti bile daha iyi.
  • Dizi karakterini profil resmi yapacak kadar vasıfsız değiliz çok şükür..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim gibi Futbol kültürü , kültür haline yeni yeni gelmeye başlayan bir ülke için Takım tutanları asla anlamaman normal

    Bunun dışında bende İstanbul takımlarını yani GS,FB ve BJK yi tutanları anlamıyorum. Bir göztepeli ve yalı grubu üyesi olarak bu konuda çok savaş veriyoruz. Çünkü biz türkiyede başarıya ulaşmış nadir semt takımlarından biriyiz. İstanbul takımları hariç zaten türkyiede semt takımı olan başka takımda yok gibi bir şey. allaha şükür türkiye çapında da taraftar toplulugumuz var her maç içsaha ve deplasman kapalı gişe oynuyoruz. Aynı şekilde bursa,ankaragücü, sakarya vb.. takım yüksek taraftar potansiyeli olan aynı göztepe gibi istanbul hegamonyasına karşı savaşan takımlardır.

    Demek istediğim keşke herkes bizler gibi kendi şehrinin yada semtinin takımını tutsa. ADam Bursalı, Bursa da dğmuş büyümüş, futbol hastası ama Fenerbahçeli. malesef geçmişte yaşanan Dengesizlikler. aşırı güç farkları ,yapılan şikeler vb.. daha bir çok etken ülkedeki taraftar potansiyellerini bu hale soktu. Ancak şimdi daha yeni yeni diğer takımlarda da birşeyler uyanmaya başladı.

    Kendi şehrinin veya semtinin takımını tutmayan insanları kınıyorum. sizler yüzünden başakşehir ve osmanlı gibi takımlara boş yere paralar akıtılıyor. Sizler yüzünden sürekli FB,GS ve BJK arasında şampiyonluklar dönüyor. eğer sizler kendi şehirlerinizin takımlarını destekleseydiniz. bu 3 takım hariç ne gzel şampiyonluklar yakalanırdı. bunu geçmişte trabzon çok iyi bir şekilde başardı.

    İStanbulun kölesi olmayın kendi şehir veya semtinizin takımını destekleyin




  • Bende galatasarayi ve beşiktaşı tutanlari anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülünç olan insanlar kucakla para veriyolar o maça maçta gidip kim olursa olsun farketmez o adama ana avrat küfür ediyolar maçta bu nası bi acizliktir ya sırf şu saçma sapan küfürler birbirlerini kışkırtmaları birbirleri ile kavga ettikleri için maç izlemiyorum dostluk diye bişey yok galatasaraylı fenerli beşiktaşlı farketmiyor hepsinde böyle taraftar grubu var küfür birbirinle dalga geçme ezme çabaları bunlar gereksiz insanları saçma sapan bir maçtan dolayı kırmaya gerek yok adamlar topunu oynayıp parasını alıyor siz kendinizi yırtıyorsunuz insanları kırıyosunuz birşey olduğu yok yazık
  • Futbolu sevmeyen erkeğin futbola kafası basmıyordur, anlamıyordur TV de falan bir maç görse öküzün trene baktığı gibi bakıyordur anlam veremiyordur, yoksa futbol sevilmez mi en eğleneceli spor dallarından biri.
  • arkadaşlar kimse size zorla takım tutun fanatik olun demiyor zaten. ancak takım tutanların vasıfsız olduğu genellemesine ancak arka tarafımla gülerim. bunu yazan ve beğenen arkadaşların da tek tek ne vasıfları varmış öğrenmek isterim doğrusu?

    futbol bir zevktir. ne bileyim hayatınızda hiç mi bir şeyi sevmediniz? bu da birini sevmek gibi takımını seviyorsun yarıştığı şeylerde bu takımı tutuyorsun. he holigan gibi kapışmalar bazen çok boş kaçıyor o konuya katılırım. ancak öyle adamlar milyon euro kazanıyor sen 2 binle onu destekliyorsun falan demek saçmalık. adam ne yapsın eğlendiği belki bir iki şey var bu da onlardan biri belki sanane? bu tüm dünyada böyle bu arada gençlik.
  • Takım taraftarı, siyasi parti fanatizmi, dini cemaat üyeliği, sosyal gruplar üyeliği (harleyciler, vosvos tr gibi..) davranışlar maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisiyle açıklanabilir. Davranışların nedeni ihtiyaçlardır ve bir kısım insanlar maslow’un belirttiği üzere bir gruba ait olma ihtiyacı hissettiklerinden böyle gruplara üye olurlar. Freud’un Kitle Psikolojisi ya da Gustava Le Bon’un Kitleler Psikolojisi kitaplarını okuyun. Bireylerin neden bir gruba ait olma ihtiyacı hissettiğini öğrenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan adamda 7/24 burda trollük yapan maraz ali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Dizi karakterini profil resmi yapacak kadar vasıfsız değiliz çok şükür..

    Konu sahibi cevabını almış, dağılalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilterede insanlar haftasonu desarj olmak icin maca gidiyor, bizde kufur ve siddet. Sacma sapan gruplasmalar...

    Yok Faul yapmislar, yok penalti degilmis, bilmem ne... Gunlerce bunu konusuyorlar. Servet cetin gibi adamlar ferrari ile geziyor. insan biraz dusunur, ben ne yapiyorum der

    Edit: profil fotom uzerinde guinness yazan bir cork city formasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 20 Kasım 2017; 22:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'ın maç özetini doğru düzgün izlemem bile.

    Sneijder in gelişi için gün tuttuğumu hatırlarım ama eski GS şimdiki gibi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok bilmiş konuşuyorsunuz. Ne o çoğu cahiller topluluğu, vasıfsız adamlar vs. Çok ayıp şu söyledikleriniz. Asıl siz kim oluyorsunuzda bunu söyleme hakkını kendinde buluyorsunuz. Ben takım tutmam yani futbolu takipte etmem. Ancak izlerim arada zira görsel olarak güzeldir. Ha şunu derseniz anlarım. Kardeşim karşılıklı geçip ana avrat düzüyorsunuz birbirinize ne bu dengesizlik hali. Tamam bunu engellemek için ne varsa yapsınlar. Zira bu çok mantıksız bir hareket. Ancak izleyen zevk alan adam size soracak değil. O zaman diğer sporlardada fanatiklik var hepsini kaldır at. ata sporudur, ebe sporudur de s...... et hepsini. Nerede yaşıyorsunuz arkadaşlar, Ülkeler özel olarak yatırım yapıyor bu işe. Futbol en büyüklerinden biri sadece.

    Bunun yanında kalkıp bende desem futbola karşı çıkanlar göbekli masa başı obez ve ölmeyi bekleyen zavallılar. Bunada karşı çıkılır neden zira bu baştakini söyleyen cahillerin ( Buradaki Cahilden kasıt haddini aşıp millete efendilik taslarken hakaret edenlerdir) söylediği ile aynı. Bırakın arkadaşlar kim ne isterse izlesin seyretsin. Ha Konuya ülkelere zararı gençleri bir heves uğruna birçok şeyden alıkoyuyor dersiniz onuda anlarız ama küçümseyen hakarete varan sözler nedir ya. Azcık insan olun. Yoksa burada insanlar insana yakışmayan sözler söylediğindede sadece şikayet etmekle kalırsınız.




  • Adanalı izleyen adamın yazdıklarına bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum, günün yorgunluğu, iş stresi, borç vs. derken insanı dünyadan başka bir dünyaya götüren gönülle ve zamanla insanin kendisini bağlı ettiği güruh, muhabbet konusu stres atma bağırıp çağırıp anlık bütün stresini unutmanı sağlayan ortam. Hobi gibi düşün bunu. Takım tutmanın eğitim seviyesiyle zekayla bir ilişkisi yoktur. İnsanlar birbirlerine bağıracak kavga cikaracak yer arar futbolda bunun meşru halidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.