Şimdi Ara

Takim simdiden alarm veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne derseniz deyin bu takımın transfere ihityacı var. Forvet ve defans öncelikli
  • Muslera ve Sneijder sihirli değnek değil.Rakip takım milyon tane oyuncu değiştirdi ve Salzburg'tan 6 yemiş bir takım.
  • Hazırlık maçları, alarm veriyorsa onu tespit etmek için yapılır zaten. Ne insanlarsınız ya..
  • İsterse mahalle maçı olsun şu çok açık gözüküyor ki mevcut kadroyla Fenerbahçe ile başa çıkamayız. Adamların kemik 11 i korunuyor, Diegoyu da alıp son rütuşu da yaptılar. Biz hala göbekte koray mı oynasın balta mı oynasın vsvs tartıştığımız adamlara bak Allah aşkına ne günlere düştük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

Demedi demeyin. Kimse hala yazmamis ama yazilmasi lazim. Futbol; Gecen sezon neyse hala o. Prandelli eger sihirli degnek ile dokunursa bir seyler degisir ama yoksa bu takim felaketlere neden olacak. Cl gruptan cikamayip dorduncu yildizi da fenere kaptirirsak sasirmayin.

Toplumda eleştirel düşünen,beyni düzgün çalışan insan sayısı azdır.Ve bu yüzdendir ki senin gibi adamları sevmezler,eleştirirler.Forumda ya da aile içinde farketmez,goygoycu değilsen,popülist değilsen,ağızlarından salya saçarak saldıranlara hazır ol,hakaretlerine de.Ekleme görüşlerine açıkça katılıyorum.
  • maçı izlemedim, hazırlık maçından dolayı takımı da eleştirecek değilim ancak bu takıma ayağında top tutabilen orta sahayı ileri çıkarabilecek bir forvet lazım. burak iyi bir golcüdür buna eyvallah ama hiçbir zaman ayağında top tutup arkadaşlarına duvar olup onlara iyi pas dağıtabilen bir forvet olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Biz suçun Mancini'de olmadığını, sorunun fatih terim döneminde başlamasına rağmen o dönem en yakın rakibin 60 puanı geçemeyecek durumda olmasından sebep kimsenin bunu görmeye yanaşmadığını söylediğimizde yemediğimiz laf kalmadı.
    Takımın sonuca yönelik oyununu forvet belirler.

Burak'tan öncesi ve sonrasını iyi inceleyin, takımın ne zaman alarm vermeye başladığını görürsünüz.

Ya da webarchive sitelerinden 2012 sonbaharında açılan konuları okuyun, takımın aslında ne denli berbat oynamaya başladığını görürsünüz.

Dostum sana tamamen katılıyorum. Ama terim sonrası mancini düşmanlığından kimse bunları görmek istemedi. Üstelik drogba 2.yarı nerdeyse oynamadı, aydın ve bruma gibi kanat oyuncularını kaybetmesine rağmen alınacak en iyi dereceyi aldı. Hazırlık kampı yapmamasına ragmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim taraftar fazla uçmuştu zaten iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.