Şimdi Ara

Takım Oyununda....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umut "bile" Burak'tan 10 kat daha iyidir. Burak Yılmaz futbolcu falan değildir. Abi bir top tut ya, bir al ver yap ya. Bu kadar mı zor? Sneijder topu buna atıyor, Buraktan tekrar koşu yoluna topu bekliyor ama burak atamıyor. Defolsun gitsin. 4 milyon euro para veriyoruz... Korner direğine bile çarptırıp pas alışverişi yaparsın ama Burakla yapamazsın. Bu adamla 2019 yılına kadar sözleşme imzalanması inanılmaz bir durum. Atletizm sporcusunu getir Burak kadar antreman yapsın, topla uğraşsın daha iyi bir futbolcu olur. Burak yılmaz babasının torpili ile futbolcu olmuştur. Açık ve net olan bu adam sokak aralarında top falan da oynamamıştır. Oynasaydı topu ayağından o kadar açmazdı. Topu ayağında daha sağlam tutardı. Her top ayağına geldiğinde inanılmaz bir şekilde ayağından açıyor. Sonra rakip kapıyor. Bakın Arda'nın dar alanda etkili olmasının bir nedeni de küçükken Bayrampaşa'nın dar sokak aralarında top oynamasıdır.
    Neyse konumuza dönelim. 50 tane gol atsa ne olur ki 100 tane golümüze engel oluyor. Ayrıca Burak çok gol atıyor diyenlere soruyorum Burak gelmeden takım toplamda 50 gol atıyorduda burak geldikten sonra 70 mi 80 mı atmaya başladı? Yoksa aynı mı kaldı hatta düştü mü?







  • Hazır parada da verdiler. satmadık.. Melo gibi alternatifsiz adamı gönderdik.. Eloğlu M. Gomez i getirsin bedavaya. Fernandao ya 3,5 milyon bonservis versin biz bu kazma ile devam edelim.. Senin yönetimin futbola o kadar uzakki Burak ı 15-20 milyon ayarında santrafor zannediyor. Buna hocan ve futbol direktörü diye lanse edilen adam da zannediyor. Yani Galatasaray şu an futbolcuların kalitesini kestiremeyen adamlar tarafından yönetiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.