Şimdi Ara

Takım Oyununa Gerek Duymayan Düz Mantık Şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım şekilli şukullu şampiyon almaktan. Az farklılık olsun diye Bard alıyoz takım uymuyor, Twisted alacaksın korkuyorsun tek yemekten. Koruyanın yok çünkü. Aynı şekilde de ADC oynayamıyorum pozisyon alamıyorum. Arkasında rahatça durabileceğim fight başlatacak bir şampiyon almıyorlar. En iyi Xin Zhao gibi şampiyonlar. Böyle düz mantık şampiyonlar önerir misiniz Master Yi, Try, Xin gibi.

• Al riven i vur kafasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius ekle listeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yi , try , xin
  • Rengar
  • Try ve Yi nin nesi düz mantık , tf başlatamazlar , stun ı falan geçtim sustursan arada kaynıyorlar zaten . Xin , Trundle , Darius , Irelia , Jax , Hecarim , Riven gibi , hem dayanıklı , hem hasar verebilen karakterler oynaman lazım . Yi ve Try sadece split push yaparsa takıma gerek duymaz . Ha ayriyeten Jayce , Varus gibi çok uzaktan dürtebilen şampiyonlar da lane de öne geçip teamfightlardan önce karşı takımı dürterek kendi başlarına bişeyler yapabilirler . Bana kalırsa tamamen tank veya tamamen suikastçi şampiyonlar tek başlarına taşıyamazlar . İstisnalar olabilir ama tabii ki (Rengar gibi) .
  • Ryze
    Adc olarak graves

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni patch gelince ortaya ilginç şeyler çıkıcak benim aklımda kayle jungle falan var bakalım.
    Bu patchte topta rengar, ryze tr serverında çok iş görüyor. Midde annie çok çok iyi. Jungleda düz mantık olmasa da diana kullanıyorum şu aralar 9 maçta 7 win aldım aleve verdim ligi. Adc ise jinx ashe vayne(skill gerektirir). Support janna çok iyi koruyor adcsini öneririm.
    Benden bu kadar yeni patchi sabırsızlıkla bekliyorum
  • dari al e r bitti qnq
  • tüm assasinler
  • düz mantığı teq atmak olarak anladım.annie syndra lb vb.talon oynamakta keyifli mesela.bi şampın üzerinde biraz yogunlaşmak lazım bide benim gibi bi ondan bi ondan yaparsan gelişmen zor olur.
    Dün bi gnar oynadım 1 v 5 atıyodum oda çok zevkliydi.ranked game trollemek için almıştım karşımda cho var mahvolmuştan sonra adamı aglattım takımı sırtladım resmen 10dk afk adcmize ragmen yarıcanla nexususu kurtarıp oyun çevirdim lol

• Kimse nasil fiora demedi usundan kacmanin tek yolu kule altina kosmak sen öldükten sonra belki kule vururda tutusturla beraber oda ölür

• Zed. Kafasına göre girer çıkar killini alır.
  • Ben kullanıyorsam her hero
  • Garen, takımla alakası yok heronun.Xin ve Warwick de aynı şekilde.Mundo , Renekton falan bunlar herhalde.Takımla uyum sağlayamazsın. Wombo combo desen yok , adc koruyamıyolar , yapacakları tek iş önde durmak.Bu herolar gibi olanlaf vardır daha

• Taylandemir

• Fiora jax zed takım oyununa ihtiyaç duymayan champler. Daha doğrusu karşıda ve sizde takım oyunu yoksa gragas,sejuani, malphite gibi herolar yerine zed fiora riven jax tryn almak daha mantıklı.

• Ryze

bas flashi 5 kisinin arasina pentani al cik gg wp

• Dün solo top rengar yaptım. Rakip kalista 0,68 saniyede ölünce dedim bu ne.

• annie fiora zed talon azir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyoRnes -- 9 Temmuz 2015; 9:51:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.