Şimdi Ara

Takım elbise önerisi [SS]`li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler ramazan bayramından sonra yakın akrabamızın düğünü oluyor.İşin tesadüfü de şudur ki; Okulda hoşlandığım ve bir türlü açılamadığım kız da düğüne gelecekmiş.Bunu duyunca içimi heyecan sardı şimdiden

Konuya gelirsek beyler yakın akrabamız olduğu için takım elbise giymeyi planlıyorum.Yaşım 17 boyum 1.76 kilom 75 buna uygun takım elbise modelleri önerirseniz sevinirim.

Aklımdaki takım elbise;
    buna benzer birşey düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim beyler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PembePanjur -- 11 Temmuz 2013; 1:13:46 >

• TAKIN elbiseyi her yerde giyme birşey olur dostum

He takım elbise dersen senin de vucudu bir görelim
  • Gelde TAKAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

TAKIN elbiseyi her yerde giyme birşey olur dostum

He takım elbise dersen senin de vucudu bir görelim

Düzeltildi HOCAM
  • ceket giyme bence sadece yelek olsun yaz ortasında ceket bir tuhaf olur
  • kas durumu nasıl, kilo ideal ama bu demek değil ki sen idealsin, 75 kiloluk yağ da olabilirsin kas da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah giyme biraz spor takıl.Farklı ol
  • ten rengine göre seçim yap ayrıca slim fit takımlara yönel klasik kesim alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kas durumu nasıl, kilo ideal ama bu demek değil ki sen idealsin, 75 kiloluk yağ da olabilirsin kas da

Ortasındayım kardeşim yani ne yağlıyım nede kaslıyım öyle söyleyeyim ben sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ten rengine göre seçim yap ayrıca slim fit takımlara yönel klasik kesim alma.

Hocam dar kesim alsam sorun olur mu? Örneğin; pantolonu bol alınca komik duruyor dar kesim almam daha iyi olur bence ne düşünüyorsun? Bu arada ten rengim beyaz,saçım kestane rengi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

Hocam dar kesim alsam sorun olur mu? Örneğin; pantolonu bol alınca komik duruyor dar kesim almam daha iyi olur bence ne düşünüyorsun? Bu arada ten rengim beyaz,saçım kestane rengi

aynen dar kesim al ben de onu diyorum.ayrıca bana kalırsa siyah alma gri bakabilirsin ama parlak olmasın.ten rengin de açıksa açık renkleri de düşünme.bunun haricinde direk gidip mağazada denemen iyi olacaktır 3-5 model denersin biri üzerine tık diye oturur alır çıkarsın.belli olmuyor hiç.

• Baktığın tarz yaşına çok ağır.Örnek;
    Kravat istersen illa, incelerden birtane gevşek halde, gömleğin ilk düğmesi açık, ne çok ağır ne çok spor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k24b -- 11 Temmuz 2013; 1:39:21 >
  • quote:

quote:

quote:

aynen dar kesim al ben de onu diyorum.ayrıca bana kalırsa siyah alma gri bakabilirsin ama parlak olmasın.ten rengin de açıksa açık renkleri de düşünme.bunun haricinde direk gidip mağazada denemen iyi olacaktır 3-5 model denersin biri üzerine tık diye oturur alır çıkarsın.belli olmuyor hiç.

Zaten mağazada deniyeceğim renk ve model konusunda fikrinizi almak istedim kravat konusunda açık renkler mi yoksa koyu renkler mi daha çok dikkat ve hoş olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: k24b

Baktığın tarz yaşına çok ağır.Örnek;
    Kravat istersen illa, incelerden birtane gevşek halde, gömleğin ilk düğmesi açık, ne çok ağır ne çok spor.

Anladım hocam yalnız spor tarzı sevmiyorum yani anlatmak istediğim kravatı tam oturtmadığım sürece rahatsız oluyorum kravatımın düzgünlüğüne çok dikkat ederim eğer aşşağıda veya sıkınık değilse rahatsız oluyorum ondan daha çok bu modellere yöneldim.

• beymen e bakabilirsn hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten mağazada deniyeceğim renk ve model konusunda fikrinizi almak istedim kravat konusunda açık renkler mi yoksa koyu renkler mi daha çok dikkat ve hoş olur?

açık ve tek renklere yönel kravatta. ince olsun geniş kravatlardan alma komik duruyor.takım elbisenin rengine göre pembe,petrol yeşili gibi parlak renkler kullanabilirsin.gerçekten dikkat çekici ve şık duruyor.

• illa kravat takmak zorunda degilsin. yasına gore kot tshirt blazer giymen uygun olur. o boy ve kiloyla takım elbise giyersen penguenlere benzeme ihtimalin var ama omuzlarını falan gormemiz lazım
    edit:http://www.bukombin.com/kombin-467907 bu sekilde olabilir ustunede siyah bi blazer alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedevenk -- 11 Temmuz 2013; 1:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

beymen e bakabilirsn hocam

Hocam herhangi bir holdingimiz yok olsaydı belki bakardım

Edit: kemer 507 TL
  • ramazanda sonra yaz devam ediyor . içinde yelek biraz garip kaçabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.