Şimdi Ara

Takım elbise altına AYAKKABI SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Teyzemin kızının düğünü olacak birde haziran gibi mezuniyetim olacak lacivert takım aldım . beyaz gömlek ayakkabıda sıkıntım var lacivert ayakkabı alacaktım çok lacivert olur diye almadım siyah alma kötü durur dediler şimdi kahverengi bakıyorum sizce ne tür bişey almalıyım ? + kemer :)

ikisinin fiyatıda 140 TL

• Yapay Zekanın Yanıtı

Takım Elbise Altına Ayakkabı Seçimi: Şık ve Pratik

Bir takım elbise, şık ve profesyonel bir görünüm elde etmek için olmazsa olmaz bir parçadır. Ancak, takım elbise altına doğru ayakkabı seçimi, genel kombinin başarısı için kritik önem taşır.

Sportif Bir Dokunuş İçin: Takım Elbise Altına Spor Ayakkabı

Günümüzün modern tarzında, takım elbise altına spor ayakkabı giymek, resmi ve rahat bir kombinasyon oluşturmak için popüler bir seçenek haline geldi. Beyaz veya siyah gibi nötr renkli spor ayakkabılar, lacivert veya gri gibi koyu renkli takım elbiselerle uyum sağlar.

Klasik Bir Seçenek: Lacivert Takım Altına Ayakkabı

Lacivert takım elbise, klasik ve zamansız bir seçenektir. Lacivert takım elbise altına uyumlu bir ayakkabı seçmek için kahverengi veya siyah deri ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Oxford veya brogue tarzı ayakkabılar, bu kombinasyonla mükemmel bir uyum sağlar.

Diğer Hususlar

• Kayışlı sandaletler veya parmak arası terlikler gibi çok rahat ayakkabılar, takım elbise kombinasyonları için uygun değildir.
    • Ayakkabıların temiz ve iyi durumda olması, genel görünümün şıklığına katkıda bulunur.
    • Takım elbise rengin ve desenine dikkat ederek ayakkabıların uyumlu olmasını sağlayın.
    • Ayakkabıların kıyafetin diğer aksesuarlarıyla, örneğin kemer ve saatle uyumlu olması önemlidir.

Sonuç olarak, takım elbise altına doğru ayakkabı seçimi, şık ve profesyonel bir görünüm elde etmede hayati bir rol oynar. Hem resmi hem de rahat kombinler için çeşitli seçenekler mevcuttur. Kişisel tarzınızı ve etkinliğin gerektirdiklerini göz önünde bulundurarak, takım elbise altına uygun ayakkabıyı seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lacivert takım elbise altına "taba" renk ayakkabı gider. Kosele olması daha iyi olur.
    Siyah ve turevleri takım lacivert elbiseyi oldurur. Elbiseyi on plana çıkaran kemer-ayakkabı-kravat uclusudur.

Taba renk birde kemer takıldıgı zaman ayakkabıyı tamamlar.

İçinede çok açık mavi gomlek giyilir, fuşya renk kravatla ve mendille tamamlanır.

Eger vucut şekliniz uygunsa yelekli takım elbise alabilirsiniz daha hoş ve karizmatık duruş sağlar.

Tekstil işi ile uğraşıyorum soru varsa sorabilirsiniz. İşim takım elbise. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Nisan 2014; 17:13:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2.ayakkabı gayet şık duruyor hocam.Kemer konusunda fikrim yok.
  • Tabiki 1. si İtalyan her zaman şıktır 2. deki ne öyle pavyon ayakkabısı gibi
  • Hmm alabileceğim şeylerin resmini koyarsanız sevinirim kafamda fikir oluşsun
  • takım elbiseyi mezuniyette de giymeyi düşünüyorsan daha modern bir şeyler al derim.Lacivert takım elbise tercih etmen bu noktada çok iyi olmuş,beyaz gömleğin klasik havasından vazgeçmemende.Düz siyah ve ince bir kravat şık ve modern bir görünüm edinmek için yeterli.Ayakkabı konusuna gelince,takım elbise altına spor ayakkabı giyin demiyorum. Ancak cilalanmış, şık bir günlük ayakkabı; klasik, takım elbise altına giyilen bir deri ayakkabıdan daha rahattır ve modern görünmeni sağlayabilir.Bu iki ayakkabıdan birini satın almak istiyorsan da üsttekini tercih et derim.
  • catcaty kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Lacivert takım elbise altına "taba" renk ayakkabı gider. Kosele olması daha iyi olur.
    Siyah ve turevleri takım lacivert elbiseyi oldurur. Elbiseyi on plana çıkaran kemer-ayakkabı-kravat uclusudur.

İçinede çok açık mavi gomlek giyilir, fuşya renk kravatla ve mendille tamamlanır.

Eger vucut şekliniz uygunsa yelekli takım elbise alabilirsiniz daha hoş ve karizmatık duruş sağlar.

Hocam siyah takım elbiseye nasıl bi kombinasyon önerirsiniz (gömlek,kravat,kemer,ayakkabı)? Ayrıca 1.70 boy civarındakilere nasıl takım elbise gider ? Son olarak yelekli takım elbise için vücut şekliniz uygunsa demişsiniz bundan kastınız spor yapan kişiler mi ? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

quote:

Lacivert takım elbise altına "taba" renk ayakkabı gider. Kosele olması daha iyi olur.

Hocam siyah takım elbiseye nasıl bi kombinasyon önerirsiniz (gömlek,kravat,kemer,ayakkabı)? Ayrıca 1.70 boy civarındakilere nasıl takım elbise gider ? Son olarak yelekli takım elbise için vücut şekliniz uygunsa demişsiniz bundan kastınız spor yapan kişiler mi ? Teşekkürler

Ben de tam diyecektim çok iyi yazmış, sonra sonuna eklemiş işim takım elbise diye

Yelekli dediği de şöyle

• Siyah takım elbise içine her zaman çook ama çok açık mavi gömlek yada kırık beyaz gömlek ve açık giri petek desenli yada başka küçük ve şık desenli ince kravat tercih ederim. Siyah desenli kravatta olabilir.
    Altında siyah rugan ayakkabı.

Yada beyaz gömlek, pembe kravat, pembe mendil. Kombini uygundur.

Örneğin ilk dediğim kombin;

Genelde bu tarz giyinirim ve çok severim.
  • Mezuniyet töreninde ise kesinlikle ve kesinlikle smokin tercih etmenizi öneririm.
    Mezuniyet tabii ki üniversite ise.
    Lise mezuniyeti ise ağır kaçar.

Smokine, papyon yerine yeni nesil papyonlardan tercih edin derim. Ve yine yine yine yelekli model tercih edebilirsiniz.

Siyah takım elbiseniz var ise, yakalarına "saten şal yaka" diktirebilirsiniz. Ve daha sonra çıkarır yine takım elbisenizi normal olarak kullanabilirsiniz.
    Bizde satılan ve üretilen çoğu smokinler artık çıkma yaka, daha sonra kullanabilsin diye.

Buyurun mezuniyet için kesinlikle böyle birşey tercih edin.

Papyon tercihi için;

Şal yaka Smokin örnekleri;

• Şal yakayı nerede diktiricem diyorsanız;

Bulunduğunuz ilde herhangi bir tekstil firmasına ücreti karşılığında diktirebilirsiniz.

Örneğin; SARAR, Damat, Kığıli gibi. Fiyatı 70-100 TL arasıdır.
    SARAR'ın saten yakaları gayet kaliteli ve şıktır. Tercih sebebidir.

Tabi ceketin ön ve kol düğmelerini smokin düğmesi "Saten Düğme" ile değiştirmelisiniz. Bunuda yaparlar bunun içinde 25 TL gibi bir fiyat talep ederler.
    Bunu kendinizde temin edip diktirebilirsiniz.

Çıkma yaka için bir terziyede gidebilirsiniz ama bilinmeyen ve işinin ehli olmayan terzi ceketinize büyük zarar verebilir. Yaka bölümünü delik teşik eder.
    Mahalle arası bir terzide "Press" makinesi olmadığı için o yakayı oraya tutturamaz ve çok çirkin bir görüntü alır.

Büyük firmalar, fabrikalarına gönderir ve fabrika ortamında tadilat yapılır ve orjinali gibi olur.

• quote:

Bunu aldım :)

• merhaba, sizce hafif parlak lacivert takım elbiseye

http://www.greyder.com/60110-g%C3%BCnl%C3%BCk-erkek-ayakkab%C4%B1-kahve

linkindeki ayakkabı uygun olur mu? Amacım, günlük kullanım için ve mezuniyette giyeceğim takıma da uygun olması. Acil cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

merhaba, sizce hafif parlak lacivert takım elbiseye

http://www.greyder.com/60110-g%C3%BCnl%C3%BCk-erkek-ayakkab%C4%B1-kahve

linkindeki ayakkabı uygun olur mu? Amacım, günlük kullanım için ve mezuniyette giyeceğim takıma da uygun olması. Acil cevaplarsanız sevinirim.

ben yakıştıramadım hocam
  • 2.ciyi tercih et olmasi gerekenin disina olmasi gereken gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

2.ciyi tercih et olmasi gerekenin disina olmasi gereken gider.

hocam mezun olalı 2 yıl oldu muhaha
  • tabiki de birinci,

ikincisi ne öyle kro ayakkabısı gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.