Şimdi Ara

Takım balondu havasıda indi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin bazı 3-5 oyundan başka geri kalan mezarlık takımda.

• 1- drogba ayagına top değmedi 1 kaç kere değdi onuda sağa sola fırlattı 2-aydın hiç oynamasa daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "niye riera oynamıyor, niye 4-4-2 oynamıyoruz" deyip duran futbol ulemaları vardı. bir halttan da çakmadıkları ortaya çıktı.
  • Bu takımda çekirdek kadro yok arkadaş, herkes ayrı havada. Bu ceyhun mancinin üvey evladı mıdır nedir.
  • Riera

Aydın

Sonuç
  • Bir gidin Allah'ınızı severseniz.Çok güzel top oynadık, olması gerektiği gibi.Yanlış anlaşılmasın ama Burak'a takıldık.Böyle kapalı oynayan takımlara buldunmu atacaksın.Kaçırdınmı sinirler oynuyor yerinden.İlerleyen dakikalarda
  • Aydın maçın en iyisiydi la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışarıda madrid i yenemeyiz. İçeride juve yi yenersek 7 puanımız olacak.

• aydın şu takımda en son laf edilecek adam dı bu akşam izlediğim maçlarır arasında en iyi oyununu oynadı bana göre. zaten kimse ronaldo performansı beklemez aydından
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

"niye riera oynamıyor, niye 4-4-2 oynamıyoruz" deyip duran futbol ulemaları vardı. bir halttan da çakmadıkları ortaya çıktı.

ilk yarı 4-4-2 oynadın gene 4 tane yüzde yüz pozisyonun var.asıl 4231 diyen adamlar vardı bir halttan çakmadıkları belli oldu.bir tane atağın yok 2. yarı burak noldu kanatta döktürdü.tek orta kesen adam vardı sağolsun über süper mancini onuda çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

"niye riera oynamıyor, niye 4-4-2 oynamıyoruz" deyip duran futbol ulemaları vardı. bir halttan da çakmadıkları ortaya çıktı.

Senin gibi taraftarların kulübü getirdiği noktadır bu, halen çıkıp konuşuyorsun. Haftasonu da Fener çakar, sen de oturup eserinle gurur duyarak izlersin. Terim nefretinizden kulübü uçuruma sürüklediniz. Dilerim işler düzelir, yoksa bir ömür kendi efsanesini arkadan vurup takımın içine edilmesine çanak tutan çakma taraftarlar olarak hatırlanacaksınız.
  • İlk yarı net pozisyonlar harcadık ama ikinci yarı kötüydük ama genel itibariyle çok iyi değildik fakat umut var takımda hala. Bence gruptan çıkarız. Benim gibi karamsar bir adam söylüyor bunu es geçmeyin
  • Aydın'ı bu maçta beğenmeyen varsa , gerçekten futboldan anlamıyor demektir... Sadece bugün - ne yazık ki - Drogba'mız iyi değildi
  • Yerli futbolcu oynatmak yasaklansın arkadaş bu kadar mı yeteneksiz olunur.Yeteneği geçtim insanda az şeref olur.Yahu bu Semih,Ceyhun,Aydın,Selçuk torpilli midir arkadaş?Ne zaman iyi top oynayacak bunlar?Lan bari koşun yorulun utanın biraz,böyle kansızlık görmedim ben ama sorun bizde 2 maç iyi oynayan adamı şişirirsen sonucu böyle olur.Maç boyunca top çevirdik dışarıdan maçı biri izlese kimin önde olduğunu anlamaz.Selçuk efendi ne işe yararsın?Bugün bütü duran topları aldın eline.1 tane düzgün orta aç da şaşıralım artık.50 top kullanıp 1 asist yapacaksan sokarım öyle Xavi'liğine.Sneijder bu takımın ilahıdır.Yav ne işe yarıyor,al ver yapıyor diyenlere bu maç kapak olsun.Yenildiğimiz takıma bak arkadaş.
  • Burak gercekten kralda ben mi göremiyorum anlamadm. Nedir burakda ki bu ısrar anlamadm.
    Aydını begenmeyenler olmus, herif takımn en iyisiydi kuskusuz.
    Sonuca gelirsek sneijderin eksikligini hissettik kesinlikle.

• Kötü kötü de duran toplardan niye faydalanamıyoruz ? Uzun oyuncularda var. En son ne zaman kornerden gol attık ? Takım olarak oynamıyoruz. Riera nın her topta lag varmış gibi beklemesi, oyunların pas vermeden yarım daire dönmesi sürekli. Bazıları dicek skor taraftarı falan filan. Bunlar ligtede oluyor. 1-2 kazandın ama 3. de ordada patlicaz ki ne tekim derbiye geldik. Böyle giderse hezimet kaçınılmaz. Futbolcuların şapkayı önüne alıp öz eleştirilerini yapması lazım artık.
  • @hashus1099

Ne alaka ? Riera gayet olağan performans gösterdi.4 4 2 nin de meyvesini aldık.Adamlar 11 kişi savunma yapıyor salak gibi bir ara pasta gol yiyorsun.Pozisyonda 1 2 3 değil tam 4 tane adam bakıyor.4 tane pozisyonun var.Burak efendi de bir zahmet atsın artık.Kapanan takıma karşı nasıl futbol oynayacaksın ? Barca Chelsea'yi açamadı bizim de açamamamız gayet normal.

@Thingol

Yav he he.Fatih Terim varken 6 yiyen takım yimpaş yozgatspor'du.

@arsızbeladinleyen2000li

Hadi git yat şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Yerli futbolcu oynatmak yasaklansın arkadaş bu kadar mı yeteneksiz olunur.Yeteneği geçtim insanda az şeref olur.Yahu bu Semih,Ceyhun,Aydın,Selçuk torpilli midir arkadaş?Ne zaman iyi top oynayacak bunlar?Lan bari koşun yorulun utanın biraz,böyle kansızlık görmedim ben ama sorun bizde 2 maç iyi oynayan adamı şişirirsen sonucu böyle olur.Maç boyunca top çevirdik dışarıdan maçı biri izlese kimin önde olduğunu anlamaz.Selçuk efendi ne işe yararsın?Bugün bütü duran topları aldın eline.1 tane düzgün orta aç da şaşıralım artık.50 top kullanıp 1 asist yapacaksan sokarım öyle Xavi'liğine.Sneijder bu takımın ilahıdır.Yav ne işe yarıyor,al ver yapıyor diyenlere bu maç kapak olsun.Yenildiğimiz takıma bak arkadaş.

semih kadar abartılan bir futbolcu görmedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

@hashus1099

Ne alaka ? Riera gayet olağan performans gösterdi.4 4 2 nin de meyvesini aldık.Adamlar 11 kişi savunma yapıyor salak gibi bir ara pasta gol yiyorsun.Pozisyonda 1 2 3 değil tam 4 tane adam bakıyor.4 tane pozisyonun var.Burak efendi de bir zahmet atsın artık.Kapanan takıma karşı nasıl futbol oynayacaksın ? Barca Chelsea'yi açamadı bizim de açamamamız gayet normal.

4-4-2 oynadığımız süreçte oyuna hakim değildik, hel ilk yarım saat rezalet top oynadık. gol ve diğer pozisynlar da riera'nın üzerinden geldi. yine walking dead'e bağladı.

ikinci yarı burak sol çizgiye gelip 4-2-3-1'e yakın bir dizilime dnünde oyunumuz gözle görülür bir biçimde düzeldi.

• Mancini Türkiye'yi ciddiye alan biri değil. Adam Real Madrid maçını yok saymış sanırım. Yenileceğini baştan kabul eden bi TD olur mu yahu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.