Şimdi Ara

Takım arkadaşını diriltme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhbalar. Bf3 multide ölen arkadaşı nasıl diriltebilirim? Ve öyle yaptığım zaman death sayısı sayılmıyor mu onun?
    Edit: Yanlışlıkla death yerine kill yazmışım özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 13 Nisan 2014; 11:27:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Defibrator ile diriltebilirsin.
  • Diriltme neyyyy laaan :):):) Töbe bismillah

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Diriltme neyyyy laaan :):):) Töbe bismillah

Neresi komik bunun şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Defibrator ile diriltebilirsin.

Evet, tahmin ediyordum, knife sunucularında herkes onunla geziyor. Peki o zaman bir sorum daha var, onu alabilmek için neye yoğunlaşmam gerek? Health kit bulundurduğu için assault olduğunu düşünüyorum doğru mudur? Yoksa belli bir rank'ten sonra mı açılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Evet, tahmin ediyordum, knife sunucularında herkes onunla geziyor. Peki o zaman bir sorum daha var, onu alabilmek için neye yoğunlaşmam gerek? Health kit bulundurduğu için assault olduğunu düşünüyorum doğru mudur? Yoksa belli bir rank'ten sonra mı açılıyor?

Assault kiti ile 4000 Puan kazanman lazım. Defibrator o zaman açılıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Assault kiti ile 4000 Puan kazanman lazım. Defibrator o zaman açılıyor.

Peki hocam çok teşekkür ederim cevabınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun arkadaşı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Assault sinifyla bi süre kasildiktan sonra defibrlator(hayatim boyuca hic dogru yazamicam ) acarsınız.Ondan sonra yerde yatam ve üstünde isaret olan takim arkadaslarini kaldirirsiniz.Direk hizlica bas çek yapip kaldirirsaniz ve adam onaylarsa kalkmayi 20 canla kalkar,ama adami kaldirmadan önce sol click basılı tutup defibrilator ü şatz edip kaldırirsanız adamı 100 canla kalkar(ne kadar şarz etmenize bagli) .

• quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

Kelimenin kendisi komik tabii bana göre bizim memlekette dirilme yada diriltme kelimesi yerine canlandırmak kelimesi kullanılıyor gavurcada revive deniyo arkadaşın sorduğu soruya

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Assault sinifyla bi süre kasildiktan sonra defibrlator(hayatim boyuca hic dogru yazamicam ) acarsınız.Ondan sonra yerde yatam ve üstünde isaret olan takim arkadaslarini kaldirirsiniz.Direk hizlica bas çek yapip kaldirirsaniz ve adam onaylarsa kalkmayi 20 canla kalkar,ama adami kaldirmadan önce sol click basılı tutup defibrilator ü şatz edip kaldırirsanız adamı 100 canla kalkar(ne kadar şarz etmenize bagli) .

Bilgi için teşekkürler, şimdi bf3 profilinizi görünce kafama takıldı, bende olmayan bir askeri kullanıyorsunuz. Premium'la mı geldi? Yoksa başka bir şekilde farklı karakterler açmak mümkün mü bunu merak ettim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Assault sinifyla bi süre kasildiktan sonra defibrlator(hayatim boyuca hic dogru yazamicam ) acarsınız.Ondan sonra yerde yatam ve üstünde isaret olan takim arkadaslarini kaldirirsiniz.Direk hizlica bas çek yapip kaldirirsaniz ve adam onaylarsa kalkmayi 20 canla kalkar,ama adami kaldirmadan önce sol click basılı tutup defibrilator ü şatz edip kaldırirsanız adamı 100 canla kalkar(ne kadar şarz etmenize bagli) .

Bilgi için teşekkürler, şimdi bf3 profilinizi görünce kafama takıldı, bende olmayan bir askeri kullanıyorsunuz. Premium'la mı geldi? Yoksa başka bir şekilde farklı karakterler açmak mümkün mü bunu merak ettim :)

Evet premium alinca kullanilabilyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

Kelimenin kendisi komik tabii bana göre bizim memlekette dirilme yada diriltme kelimesi yerine canlandırmak kelimesi kullanılıyor gavurcada revive deniyo arkadaşın sorduğu soruya

Ghost Abi bunların espiri seviyesi çok düşük :D.Yaptığın açıklamayıda sonuna kadar okumamıştır eminim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.