Şimdi Ara

Takılmalar acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bana acil yardım edin bi akşam kapattım ve ertesi gün açtığımda pcm de oyunlarda kasmalar en düşük oyunda bile.video açıyorum 2sn düzgün sonra kasmalara takılmalar oluyor.agar io fln oynuyodum görüntüde ve seste takılmalar bazende ekranda hafif cızırtılar oluyor acil yardım.

• Bad Sektor olabilir.
  • Bad sector olsaydi bazi kisimlarda donma yapardi klasorlerde fln gezinirken bisi yok video aciyorum video takilio cizirdio bu benim basima 3 bilgisayarimdada geldi hepside yakin zamanli ben soyut bisi olduguna inanasim gelmio virus taramasi yaptim virus yok sistem geri yukleme yaptim bir ay oncesine yine oldu aynisi biraz duzelme vardi hafif ya en pohtan agar io da bile hd grafiklerle oynardim kotu grafiklerle takila takila oynuyorum yardim ediin pls pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HackerMertist kullanıcısına yanıt
    Biz gene de ne olur ne olmaz hard diskini bir kontrol edelim.

İnternetten Hard disk sentinel aldı programı indirip bilgisayarı kur.

Ondan sonra program açılıdığında ilk gelen ekranın görüntüsünü burada bir paylaş. Durumuna bir bakalım.

Eğer hard diskinde bir sorun yoksa, ekran kartı ile iligili bir sorunun olabilir. internetten ekran kartının sürücüsünü indirip yeniden kurarsın. Sorunun devam edip etmediğine bakarsın.
  • Eve gidince yukler ss atarim bu arada ekran kartinin son updateleri ni yukledim sildim tekrar yukledim orjinal sitesinden hatta driver booster den de guncelledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HackerMertist kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi? İşlemci ve ekran kartı üzerindeki fanları kontrol ettiniz mi?

Üç bilgisayarda da karşılaştım derken, kısa bir süre içinde hepsinde de mi ortaya çıktı? Anti-virüs ile taradım demişsiniz, hangi anti-virüsü kullandınız acaba?
  • gerçek zamanlı korumayı(windows güvenlik ayarlarından ve/veya antivislerinizin gerçek zamanlı korumalarını devre dışı bırakın) sicaklık degelerini kontrol edin,görev yonetcisinden işlemci ve rem hangi programın ne kadar kullandıgına bakın(arka planda yuksek rem ihtiyacı duyan programlar çalışmıyor/çakışıyor olabilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Merhaba,

Sıcaklık değerlerini kontrol ettiniz mi? İşlemci ve ekran kartı üzerindeki fanları kontrol ettiniz mi?

Üç bilgisayarda da karşılaştım derken, kısa bir süre içinde hepsinde de mi ortaya çıktı? Anti-virüs ile taradım demişsiniz, hangi anti-virüsü kullandınız acaba?

Sıcaklık değerlerine bakmadım nasıl bakıcağımı söyelrseniz sevinirim bilgisayarım dizüstü o yuzden fan kontolü felan yapamadım ama altta ekstra bi fan taktım yani ortak indirdiğim bi program fln da yok ama nedense 2000 yılında alınan bir pc m var hiç sıkıntısı yoktu oyunlar çokmeler fln fln neler neler geçirdi başından şimdi ne yanlış yapıyorsam seste çatur çutur sesler geliyo video takılıyo oyunlar kasıyo cs fln oynardım iceworld mapında bile kasmazdı şimdi pc can çekişiyor 1 i zaten mefta oldu 2 sindede var bu olay tüm pc lerde de kullandığım virüs programım Eset nod 32 antivirüs 8 (sitelerde paylaşılan güncel keyleri giriyorum) virüs fln da çıkmadı bi şey yüklüyorum desem oda yok neye dokunsam bozuyorum. Büyü fln mı var üzerimde bu olaylar 3 ay içerisinde gerçekleşti babamın işyerine gittim 2 hafta içinde onunkini 6 hafta sonrada kendiminkini bozmayı becerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Biz gene de ne olur ne olmaz hard diskini bir kontrol edelim.

İnternetten Hard disk sentinel aldı programı indirip bilgisayarı kur.

Ondan sonra program açılıdığında ilk gelen ekranın görüntüsünü burada bir paylaş. Durumuna bir bakalım.

Eğer hard diskinde bir sorun yoksa, ekran kartı ile iligili bir sorunun olabilir. internetten ekran kartının sürücüsünü indirip yeniden kurarsın. Sorunun devam edip etmediğine bakarsın.

Bu 1. biligsayar bunda daha çok görülüyor
     Takılmalar acil yardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Bad Sektor olabilir.

Bad sector Değil Test ettim.
     Takılmalar acil yardım.
  • Bu hata verdi nedir bu yardımcı olan varmıdır :D :(
     Takılmalar acil yardım.
  • Beyler şu an babamın hurda pc sinin içini açıp eski ekran kartımı ve ses kartını değiştirdirdim ve sesteki cızırdamalar gitti evdeki pc benim dizüstü pc ekrankartını ve ses driverini aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp etkinleştirsem ve onun ordaki güncelleme üzerinden yapsam pc açılışta sıkıntı yaratırmı mavi ekran verir mi format atmak istemiyorum
  • Beyler saolsun bing benim problemimi çözdü çok mu şaşırdınız bing nasıl çözdü diye ben program yüklerken next next yapıyordum ve yanlışlıkla bingi yükledğimi fark ettim sonra kaldırmayayım devre dışı bırakıyım derken bi de baktım ki (msconfig)den tüm programlar seçili adobeler fln kullanmadıklarımı kapattım hizmetten problemim çözüldü saol bing :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.