Şimdi Ara

Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkesin kendince bir fantazisi var. Bizim insanların da derdi hiç kimsenin bir şeyden faydalanmamasını istemek. Yani fitnelik.
  • @AREryilmaz@John Sheppard

    Üstadlar değerli yorumlarınızı bekliyoruz.
  • dr.stranger D kullanıcısına yanıt
    O arkadaş biraz problemli bir tip. :D

    Kafasına göre takılıyor boşver :D
  • Hayatını yamacıları savunmaya adamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bulkathos

    Şimdi hani o yamalar ücretsiz olduğu sürece yapılabilir, paylaşılabilir diyen çok bilmişler? Hani neredesiniz aloooo?

    E tabi yüzünüz varsa gelip burada "YAMA ÜCRETLİ OLURSA O ZAMAN TELİF YERSİNİZ, HAKSIZ KAZANÇ VAR ABÜÜ, YAMA ÜCRETSİZ YAP BİŞİ OLMAZ ABÜÜÜÜ" diyen çok bilmişler neredesiniz alooo?

    Eğer bu forumda 1 gram gururunuz var ise tüm ücretli/ ücretsiz yamaları şikayet eder, kullandığınız her ücretsiz yama içinde özür dilersiniz.. Var mı o kadar yürek?

    John muydu neydi önce o gelsin. Sonra da erol. Diğerlerini de bekliyorum. Ne oldu şimdi?

    Daha beter olacaksınız bunlar yine iyi günleriniz.

    Ben sana fazla gelirim Fuat abi 110'u çağırayım mı?

    Ben hiçbir zaman ücretsiz yamalar yasal demedim zaten, sadece bu işin raconu gönüllülük esaslıdır dedim ve çoğu firma ücretsiz modlara hiçbir şey yapmıyor, buna Take Two da dahil. Birçok Take Two oyununun Steam'de RESMİ Workshop / Atölye sayfası var, NexusMods, GTAMods gibi sitelerde yıllardır Take Two oyunlarının ücretsiz sunulan modları var. NexusMods ve GTAMods sitelerine neden bir şey olmuyor? Birkaç sitede Take Two'nun Türkçe yamalarının kaldırılması hiçbir şey ifade etmediği gibi, bu durum Take Two'nun ücretsiz bile yama yapılmasını istemediği anlamına gelmez, kendi kendinize gelin güvey olmayın. Bahsettiğiniz siteler kendilerini garantiye almak için kaldırmış olabilirler, Take Two bu siteler üzerinde yamalardan ticari gelir elde edildiğini düşünmüş olabilir, ya da en basit şekliyle telif haklarına sahip olarak en doğal hakları olan Türkiye'de oyunlarına mod/yerelleştirme yapılmasına izin vermiyor olabilirler? Türkiye'de izin vermiyor diye, illa "Take Two modlamaya tamamen karşı" demek mi oluyor bu? Öyleyse aşağıda STEAM WORKSHOP linklerini verdiğim oyunlar ne? Steam yasa dışı bir şekilde Take Two oyunlarının modlarını mı dağıtıyor yani?

    https://steamcommunity.com/app/8930/workshop/

    https://steamcommunity.com/app/289070/workshop/

    https://steamcommunity.com/app/65980/workshop/

    https://steamcommunity.com/app/268500/workshop/

    https://steamcommunity.com/app/882100/workshop/



    O yüzden daha fazla kendini rezil rüsva etme istersen? Geçen gün de modlama sektörü dediğimde de "sektör mü? haha" diyordunuz, verdim cevabınızı, sustunuz. Hiçbir şey bilmeden boş boş konuşup duruyorsunuz günlerdir, ondan sonra biz cevap verince de "amma tantana ettiniz, çeviri grupları forumdan ayrıldı, rdr2 yaması iptal oldu, hala konuşuyorsunuz" diyorsunuz. Susmayan ve olayı büyüten sizsiniz, tıpkı en başında forumu ve insanları kışkırtıp süreci bu noktaya getirenlerin sizler olduğu gibi. Kendi kendinizi baltaladınız farkında değilsiniz..

    Ayrıca siz ve şakşakçılarınız değil miydiniz "Take Two 3-5 çapulcunun mailini mi dikkate alacak?" diyenler, ne oldu?


    Bu kuyruk acınızın sebebini de biliyorum, kolay yoldan para kazanmayı düşünüyordunuz ama forum engel oldu buna. O yüzden şimdi sürekli foruma ve insanlara sataşıp duruyorsunuz ama bu iş dönüş dolaşıp yine sizi vuracak. Şu Horizon Zero Dawn yamasını bekliyoruz, üyelik sistemini bekliyoruz, hadi çıkarın da insanlar gönül rahatlığıyla, doya doya Türkçe oynasınlar.




  • Kendisi üç kuruş ingilizce bilen kendini bir halt sanan insanlar yüzünden bu yama sektörü bitti gitti. Kendileri ingilizce biliyor ya herkes bilmesi lazım ama bunlara sorsan ingilizce bilmeyen cahil derler asıl cahilin anası babası bunlar da haberleri yok kendi milletinin ayağına sıkan cahil bunlar...
  • Bir daha taketwo yaptığı bulaştığı bir oyunu almayacağım bu saatten sonra umarım ben gibi birçok türk oyuncuda bunları görür ve umarım hiç bir şekilde türkiyede satılmaz oyunları
  • Gta 5 yamasını neden kaldırmadılar. San andreası, vice cityi, bulyi, manhuntı, bunları neden kaldırmadılar. Danışıklı dövüş bunlar danışıklı. ot kadar aklınız olsa yemezsiniz bunları. hatta dur bunlarıda kaldırın diye mail atayım bakalım birbirinden farklı yerdeki sitelerde bulunan yamalarıda kaldırcaklarmı. Adamlar çiklemez lannnn bizi. hala inanlar var şu şikayet kaldırıldı olayıuna, denemesi bedava tüm rockstar oyunlarınının yamalarını llinkleriyle birlikte mesaj atın bakalım kaldırcaklarmı. O değilde oyunçevirinin bu tür bir oyuna alet olmasına üzüldüm.. yemiyoruz bunları az daha yaratıcı olun.
  • RDR 2'den ücret istenince birden "bi dk o yasal değil ama" deyip mail atan "beleşçiler" yüzünden silinmiştir. Patreonda bile bir sürü mod yaratan var. Bu linç gelmeseydi Take2 bunları yapar mıydı ? Yıllardır umurunda bile değildi. Büyük bi iş başarmış gibi yamaların silinmesinde emeği olan ve bunu savunan, bununla gurur duyan ezik insanlar hala yorum yazıyor.
    Kesinlikle "yasal olmayan bi iş yapıyorsunuz" düşüncesiyle hareket etmiyorlar, "Para istediniz sizden nefret ediyorum, yamaların canı cehenneme" kafası tamamen. Bi de bu nefretçi insanlar eğitimden bahsediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOcean -- 19 Eylül 2020; 3:15:19 >
  • bu horizonın firması hangisi? sırf şu dünyanın en büyük yalakasına inat gidip yamayı ve yapanları komple şikayet edecem. bakalım yalakalık mı kazanacak yoksa insanlık mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0ket

    bu horizonın firması hangisi? sırf şu dünyanın en büyük yalakasına inat gidip yamayı ve yapanları komple şikayet edecem. bakalım yalakalık mı kazanacak yoksa insanlık mı?
    Yapımcı firma: Guerrilla Games / community@guerrilla-games.com

    Dağıtımcı firma: Sony / infringement@playstation.sony.com

    Ayrıca eski Playstation Türkiye ülke müdürü Mustafa Yiğit'i de CC'ye ekleyebilirsin. / mustafa.yigit@eu.sony.com


    Yalnız tavsiyem yamaların çıkmasını bekle, hem elinde kanıtlarla mail atarsın, hem de başka sürprizler olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 19 Eylül 2020; 12:19:48 >




  • Tüm hayatı boyunca asosyal olmuş, doğru düzgün arkadaşı vs. olmamış, ergenliğini ve gençliğini pc başında oyun oynayarak harcamış, çevreleri tarafından sürekli dışlanmış, bir açık ve fırsatını bulup bir yerlere gelmiş ve cebi para görünce de "Fakirler ölsün" mottosunu benimsemiş bir insandan daha azı beklenebilir mi? İngilizce bilmememe rağmen bence bütün Türkçe yamalar kaldırılsın. Oyun oynamak bir lükstür, dil biliyorsan oynarsın. Bilmiyorsan da böyle boş boş savunuculuk yaparsın. O meşhur "Paran varsa oynarsın" lafını artık "Dil bilirsen oynarsın" a çevirin ya da parasını verir oyunu oynatır izlersiniz. Anonymus denen oluşum Türkçe yama sektörünün bir virüsüdür. Yok edilmesi gerek, kafalarında türlü türlü fitne düşüncelerle alengirli işlere girişip, bizim okuduğu her şeyi kabul eden milletimizi adeta dolduruyorlar. Onlarda sorgusuz sualsiz körü körüne savunmaya geçip şakşakçılık yapmaya devam ediyorlar. İnsanları öyle bir kendinize gıcık kaptırıyorsunuz ki, bazen "haklılar" diyorum. Çirkeflik hayat felsefeniz olmuş... Bi yürüyün gidin abi yaa, salın artık şu Türkçe yamaları. Her ne kadar çoğu yamaya istek de yapsam bir gün bir açıklama gelse "Türkçe yama yapmayı ülkece durdurduk" diye. Zerre üzülmem. Banane abi hayatta oyundan daha önemli şeyler var. Neyse konuya döneyim, her ne kadar yamaların şikayet edildiğini düşünmesem de, yamaları TK2'ye şikayet etmekten yerine Anonymous'u devlet yetkililerine şikayet etmek daha mantıklıdır. Bu grup ya da oluşum ortadan kaybolunca yama sektörü kendine gelmeye başlar. Bilen birisi varsa bu tarz işleri nereye şikayet edebiliriz yoruma link bıraksın ilk şikayeti de ben yapacağım. İster ölücü deyin, ister beleşçi deyin, otlakçı , mezarcı zerre umurumda değil. Siz evvela bi sorgulamayı öğrenin, körü körüne her şeye atlamayın, kafanızı kullanın. Diğer çeviri gruplarıyla bir alıp veremediğim yok. Adamlar net çünkü, parayı verin yamayı alın. Bunlar gibi kafalarında 1001 tilki gezmiyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: azor ahaii

    Tüm hayatı boyunca asosyal olmuş, doğru düzgün arkadaşı vs. olmamış, ergenliğini ve gençliğini pc başında oyun oynayarak harcamış, çevreleri tarafından sürekli dışlanmış, bir açık ve fırsatını bulup bir yerlere gelmiş ve cebi para görünce de "Fakirler ölsün" mottosunu benimsemiş bir insandan daha azı beklenebilir mi? İngilizce bilmememe rağmen bence bütün Türkçe yamalar kaldırılsın. Oyun oynamak bir lükstür, dil biliyorsan oynarsın. Bilmiyorsan da böyle boş boş savunuculuk yaparsın. O meşhur "Paran varsa oynarsın" lafını artık "Dil bilirsen oynarsın" a çevirin ya da parasını verir oyunu oynatır izlersiniz. Anonymus denen oluşum Türkçe yama sektörünün bir virüsüdür. Yok edilmesi gerek, kafalarında türlü türlü fitne düşüncelerle alengirli işlere girişip, bizim okuduğu her şeyi kabul eden milletimizi adeta dolduruyorlar. Onlarda sorgusuz sualsiz körü körüne savunmaya geçip şakşakçılık yapmaya devam ediyorlar. İnsanları öyle bir kendinize gıcık kaptırıyorsunuz ki, bazen "haklılar" diyorum. Çirkeflik hayat felsefeniz olmuş... Bi yürüyün gidin abi yaa, salın artık şu Türkçe yamaları. Her ne kadar çoğu yamaya istek de yapsam bir gün bir açıklama gelse "Türkçe yama yapmayı ülkece durdurduk" diye. Zerre üzülmem. Banane abi hayatta oyundan daha önemli şeyler var. Neyse konuya döneyim, her ne kadar yamaların şikayet edildiğini düşünmesem de, yamaları TK2'ye şikayet etmekten yerine Anonymous'u devlet yetkililerine şikayet etmek daha mantıklıdır. Bu grup ya da oluşum ortadan kaybolunca yama sektörü kendine gelmeye başlar. Bilen birisi varsa bu tarz işleri nereye şikayet edebiliriz yoruma link bıraksın ilk şikayeti de ben yapacağım. İster ölücü deyin, ister beleşçi deyin, otlakçı , mezarcı zerre umurumda değil. Siz evvela bi sorgulamayı öğrenin, körü körüne her şeye atlamayın, kafanızı kullanın. Diğer çeviri gruplarıyla bir alıp veremediğim yok. Adamlar net çünkü, parayı verin yamayı alın. Bunlar gibi kafalarında 1001 tilki gezmiyor...
    Para ödemeyip almamak yerine şu kastığınız nefrete bak ya.




  • Şikayet edenler boşalıyordur şimdi.

    Neyse hayırlısı be gülüm diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.