Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. kafayı yiyeceğim artık. Geçenlerde bi' şeref yoksunu insanla oyun içinde tartışmaya girdim en sonunda o bana küfür edince dayanamadım ben de bastım küfürü sonra bir baktım 10 maç sohbet banı yemişim takdir seviyem de 1 olmuş. Sonra bunun üzerinden 3 hafta geçti ben defalarca oyun taşıdım BAKIN ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM defalarca oyun taşıdım ve defalarca honor aldım ama üç hafta içinde takdir seviyem 2 olmadı. Sonra gene bir kriz yaşadık oyun içinde gene veledin birine kulak tıkayamadım adam şampiyon seçim ekranında lane salmadığım için ana bacı sövmeye başladı oyun boyunca sürdürdü. Biliyorum mutelemeliydim ama cidden aptallık ettim ve dakika 20ye geldiğinde artık dayanamadım sinirden bir cümle küfür edip oyundan çıktım. Tekrar oyuna girdiğimde ise 25 maç sohbet cezası ve takdir seviyesi 0'la karşılaştım. Şuana kadar takdir seviyesi yükselen oldu mu? 1 haftadır birsürü honor aldım gene de ilerleme yok hala 0'da. ne yapacağım lütfen yapıcı bir yorum yapın yapacaksanız
Benim takdir seviyem 2 idi 3er 3er anahtar geliyordu. Sonra bir oyun 3 pre geldi sürekli flame,küfür ettiler bende dayanamadım küfür edip rage quit attım. Oyun sonu 9x yemişim 10 maç ceza geldi ve takdir şeysi kilitliydi. -1 gösteriyordu. Sonra honor ala ala kilit açıldı şimdi +1.
Size önerim flex kesinlikle girmeyin, soloq girerseniz de sustur all yapın. Önde olduğunuz oyunda bile kavga edip tilt olabiliyorsunuz gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Olur öyle arada aç kapa düzelir kendiliğinden.
quote:
Orijinalden alıntı: hamdibey1
Benim takdir seviyem 2 idi 3er 3er anahtar geliyordu. Sonra bir oyun 3 pre geldi sürekli flame,küfür ettiler bende dayanamadım küfür edip rage quit attım. Oyun sonu 9x yemişim 10 maç ceza geldi ve takdir şeysi kilitliydi. -1 gösteriyordu. Sonra honor ala ala kilit açıldı şimdi +1.
Size önerim flex kesinlikle girmeyin, soloq girerseniz de sustur all yapın. Önde olduğunuz oyunda bile kavga edip tilt olabiliyorsunuz gerek yok.
evet hocam haklısın. valla 1 haftadır deli gibi kasıyorum hala 0 umarım toparlanır. artık bakıyorum takımdakiler gene arızalı insanlar ya dak küfürbaz veletler direk all mute ediyorum her ne kadar takım içi iletişim gerekse de bu insanlarla iletişim kurulmaz