Şimdi Ara

Takaslık Sağlam Karizma (Best of 2004)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GSM Birliği’nin 2004 Ödülleri’nin verildiği 3. GSM Dünya Kongresi’nde, Sony Ericsson’un kameralı telefonu T610, en prestijli ödüllerden kabul edilen ‘En iyi cep telefonu, mobil cihaz’ dalında verilen büyük ödüle layık görüldü. T610 çok çarpıcı bir görünüme sahip; ince, yalın ve özgün tasarımı, siyah ve alüminyum dış yüzeyi ile buluşturuyor. 65.536 renk ve geniş ekranı, entegre kamerası ve QuickShare işlevselliği mobil imajını hem daha sade hem de herkes için daha eğlenceli bir hale getiriyor. Eğlenceli olması T610’un çekiciliğinin bir parçası. Java ve Mophun gibi iki mobil oyun platformunun desteğiyle, tüketiciler V - Rally gibi sevdikleri oyunlarını oynarken gerçekten yüzlerce yeni oyunu indirebiliyorlar. T610’ta bulunan Music DJ uygulamasıyla, isteyenler kendi çok sesli zil seslerini yaratabiliyorlar.

KVK'lı içi açılmamış herşeyi 4*4'lük GARANTİ KAĞITLI FATURALI!!!!

Kullanımdan dolayı hafif çizikler var ama 5 milyona isteyen değiştirir isteyen tadını çıkarır

Kutusuda yanında

PM atın bayağı teklif var ama sağlam ve karizma bir tel istiyom,tekliflerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadDog1 -- 11 Kasım 2005, 22:58:11 >

• T610 ilk çıktığında öyle seçilmiştir ama şimdi beş para etmiyor yani bunu buraya yazmanda bir marifet göremiyorum ben senin anlayacağın
  • Ben seçilmesinde miyim sence? 500 Milyona aldım zamanında şimdide takas istiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.