Şimdi Ara

Takaslık E60 (Engin bey bu düşündüğünüz tel değil açıklaması içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle bu mesajı okuayacak olan Engin bey'e bi açıklama borcum var, kendisiyle Palm Treo konusunda anlaştık, takas ı kabul ettik fakat Tel Türkçe olmadığı için telefonu türkçeleştirip vermek üzere ertesi güne anlaştık, fakat benim Eskişehirde acil bi işim çıktı ve gitmek zorunda kaldım, ve benim salak bi arkadaşım teli düşürdü tel perişan oldu falan fıstık, şimdi Engin bey (Security nickli arkadaşımız, ki kendisine sonuna kadar kefilim her türlü alışverişinde) bu ilanı görünce dicekki hani düşürmüştün, ben yanlış anlaşılmaya izin vermemek için bu açıklamayı yapmam gerektiğini düşündüm, bu tel benim değil arkadaşımın yani Engin beyle anlaştığımız telefon değil, arkadaşıma yaptığım bütün ısrarlara rağmen (çünkü engin beye söz vermiştim, size e60 bulacam diye) kendisi palm treo ile takas etmeye yanaşmadı. Engin beyden tekrar özür dileyerek ilanıma geçiyorum.

Telefon arkadaşımın bütün takas tekliflerine açık;

Telefonunözellikleri;

Kutulu, garantili, faturalı, tertemiz cihaz, benim bi önceki E60 ilanımdaki telden bile daha temiz,

Kutu içeriği tamam hiç bir eksik yok, ya 512 mb kart yada 1 gb kart var tam olarak bilmiyorum.

Bütün tekliflere açık telefon

Saygılar

Onur YASAR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baron82 -- 20 Eylül 2007; 13:20:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yalnış anlaşılmasın ama iyilik biraz da karşılıklıdır, iyi niyetle arkadaşınıza yrd. ederken o size hiç yrd. etmeyi düşünememiş bile. Ben olsaydım ilan vermezdim.
  • Yok dostum ilan verdiğim arkadaşım telefonu düşüren değil
    quote:

Orjinalden alıntı: Dinendal Elensar

Yalnış anlaşılmasın ama iyilik biraz da karşılıklıdır, iyi niyetle arkadaşınıza yrd. ederken o size hiç yrd. etmeyi düşünememiş bile. Ben olsaydım ilan vermezdim.

• Onur hoıcam selamlar,

Özür dilemeyi gerektirecek bir durum yok.
    İyi satışlar dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Security

Onur hoıcam selamlar,

Özür dilemeyi gerektirecek bir durum yok.
    İyi satışlar dilerim...

engin bey ben yinede bi aciklama borcum oldugunu dusundum
    saygilar

• "Elinde HS-28 kulaklığı ve DKE 2 Data Kablosu olan ve satmak isteyen varsa almak istiyorum.
    Lütfen bana pm atsın ilgilenen arkadaşlar."

Naber lan? Akşam geliyonuz mu? Ona göre baklava yapacakmış Zeynep. Oğlum Esra da gelsin ya yoksa sıkılır vallaha kızcağız. Neyse gelmezse de Zeynep'i annesine aynen postalarız.

Konuşuruz gün içinde.
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.