Şimdi Ara

TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi sadece bir kaç aylık olan ve ilk lansmanı yapıldığında Türkiye 'ye gelen ilk partiden almış olduğum kartım sadece aşağıda belirttiğim kartlar ile TAKASA açıktır.

TAKASI sadece;

EVGA GTX780 Classified
    MSI GTX780 Lightning

kartlarla yapmak istediğimden başka kartlarla olan TAKAS teklifleri yanıtsız kalacaktır.

TAKAS yapmak isteyen arkadaşlar yukarıda belirttiğim kartların üstüne ne kadar fiyat istediklerini mutlaka PM 'den bana bildirsinler. En uygun teklifleri değerlendireceğim.

Özellikle yurtdışından alınmış ve/veya garantisi Türkiye 'de geçmeyen ve kullanıldığı için 2.el konumunda olan bir kart için fahiş takas fiyatı çekecek olan arkadaşların özellikle bu ilanda vakit kaybetmemelerini rica ederim.

Oldukça az kullandığım kartımın hiç bir problemi yoktur.

Oldukça performanslıdır kesinlikle O.C ile hız aşırtma denemesi yapmadım zaten yapmaya gerekte duymadım. Çünkü oynadığım tüm oyunları FULL detay ayarlarda keyifle oynadım. Tamamen yenilenen soğutma yapısı ve küçülen ekran kartı chip yapısı sayesinde tek tip bir blower fanı olmasına rağmen tam performansta bile oldukça sessiz çalışmakta.

Beraberinde gelen oyunlara dokunmadım.

Bildiğiniz üzere ZOTAC 'ın ekran kartı ürünlerinde 5 YIL dünya çapında garanti kaydı yapılabiliyor ama ben ilk aldığımda vakitsizlikten bu kaydı o tarihlerde yaptırmamıştım sonradan da açıkçası uğraşmadım ama sanırım hala yapılabiliyor. İsteyen aldığında kendisi yaptırabilir.

İstanbul içi elden alışverişi tercih ediyorum. Görerek ve test ederek ürünleri takaslayabiliriz.

İletişim için PM 'den bana ulaşabilirsiniz.

Selamlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 21 Ekim 2013; 11:28:31 >

• Cahilliğimi bağışlayın ama egzost fan tarafındaki nedir tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Cahilliğimi bağışlayın ama egzost fan tarafındaki nedir tam olarak

Fanın arkasındaki şeyi soruyorsanız radyatör hocam fanın markasını soruyorsanız SilverStone'ye çok benziyor
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    tamam da zaten H100i takılı neyi soğutuyor o
  • quote:

tamam da zaten H100i takılı neyi soğutuyor o

Kendi kendini
  • quote:

Cahilliğimi bağışlayın ama egzost fan tarafındaki nedir tam olarak

O gördüğünüz ekran kartının sıvı soğutması için kullandığım 12cm 'lik radyatör 45mm genişliğinde tabii şuan boşta duruyor haliyle bağlı hortum ve rakor göremediğinize göre. Ama elimde GTX TITAN / GTX780 sıvı soğutma bloğu var da ben monte etmemiştim o yüzden her an takmaya hazır vaziyette kasanın içinde bekletiyorum. Herhalde yapılan yorumlara açıklık getirmişimdir.

Fanın markasını soran olmuş aşağıdaki fandan 2 adet o gördüğünüz radyatöre bağlı.

TAKASA AÇIK ZOTAC GTX 780 FULL KUTU + EKSEN FATURALI

Kasayı da söyleyim bari tam olsun Corsair C70 Siyah renk. Başka sorusu olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 24 Eylül 2013; 9:36:42 >

• hocam sorması ayıp neden satıyorsunuz banada bı tane 780 denk geldı zotac 1200 gibi uygun bı fıyata yoksa marka takıntısından felanmı gecıyorsunuz ? şimdiden tesekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 28 Eylül 2013; 12:18:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 780 FULL KUTULU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.V.O.42

hocam sorması ayıp neden satıyorsunuz banada bı tane 780 denk geldı zotac 1200 gibi uygun bı fıyata yoksa marka takıntısından felanmı gecıyorsunuz ? şimdiden tesekurler

Marka takıntısı falan yok her zaman en iyisine sahip olabilmeyi isterim zaten geçmiş ilanlarıma bakarsanız ZOTAC 'ın GTX 680 modelini de kullandığımı göreceksiniz. Amaç daha yüksek saat hızlarına O.C ile ya da O.C 'suz kendisi otomatik çıkabilen bir kart sahibi olabilmek. Tüm mesele aslında bundan ibaret.

Bu arada 1200 TL 'ye o kartı bedavaya almışsınız kimden aldıysanız. Ben o fiyata açıkçası satacak olsam da en azından bugün satmam ve en aşağı 2 yıl daha kullanırdım. Bugün hala GTX 680 'ler bile 800-900 TL aralığında alıcı bulabiliyor tabii özel soğutmaya sahip olanları referans tasarımlar da 650-750 TL aralığında alıcı bulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 28 Eylül 2013; 14:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimuzmani

quote:

hocam sorması ayıp neden satıyorsunuz banada bı tane 780 denk geldı zotac 1200 gibi uygun bı fıyata yoksa marka takıntısından felanmı gecıyorsunuz ? şimdiden tesekurler

Marka takıntısı falan yok her zaman en iyisine sahip olabilmeyi isterim zaten geçmiş ilanlarıma bakarsanız ZOTAC 'ın GTX 680 modelini de kullandığımı göreceksiniz. Amaç daha yüksek saat hızlarına O.C ile ya da O.C 'suz kendisi otomatik çıkabilen bir kart sahibi olabilmek. Tüm mesele aslında bundan ibaret.

Bu arada 1200 TL 'ye o kartı bedavaya almışsınız kimden aldıysanız. Ben o fiyata açıkçası satacak olsam da bugün satmam en aşağı 2 yıl daha kullanırdım. Bugün hala GTX 680 'ler bile 800-900 TL aralığında alıcı bulabiliyor tabii özel soğutmaya sahip olan modeller.

daha almadım zaten 2.el alacgım kısıyı söylemem 1050yede sıfır zotac 4gb 770 vercek sızcek hangısı daha mantıklı olur 780 alırsam sıvı sogutmadan feragat etmek zorunda olcam 770 için elımde blok var son olarak o kısı sıvı sogtuma takınca garantı gıdıyor dedı bılgınız varmı

• quote:

daha almadım zaten 2.el alacgım kısıyı söylemem 1050yede sıfır zotac 4gb 770 vercek sızcek hangısı daha mantıklı olur 780 alırsam sıvı sogutmadan feragat etmek zorunda olcam 770 için elımde blok var son olarak o kısı sıvı sogtuma takınca garantı gıdıyor dedı bılgınız varmı

Kimden alacağınızı tahmin edebiliyorum bu arada GTX 770 blok varsa o karttan alın mutlaka ama daha fazla performans için GTX780 'ler en ideali bende de GTX TITAN & GTX 780 bloğu var elimde de daha kasaya monte etmedim. Garanti olayı tamamen şans işi bazı markalar vidayı söktüğünüzde garanti dışı bırakırken bazıları ise sök tak macunu yenile birşey demiyorlar.

• quote:

quote:

Kimden alacağınızı tahmin edebiliyorum bu arada GTX 770 blok varsa o karttan alın mutlaka ama daha fazla performans için GTX780 'ler en ideali bende de GTX TITAN & GTX 780 bloğu var elimde de daha kasaya monte etmedim. Garanti olayı tamamen şans işi bazı markalar vidayı söktüğünüzde garanti dışı bırakırken bazıları ise sök tak macunu yenile birşey demiyorlar.

nickten etkılenerek ten soruyu patlatıyorum ha bu arada ılanınıbaltaladım çok özür diliyorum 750 ye 4 aylık giga gtx 670 gb var bloguma uyumlu 1050 ye sıfır zotac 770 var 4gb bloguma uyumlu 1200e 4 aylık 780 var bloga uyumlu degıl ama 250 yı gecmıyor ıse eger blok blokta alırım sızce hangısı daha ıyı fp olur perflerı bana göre çok farklı degıl ılerde slı yapma ıhıtımalı yetmedıgı yerde var powerda yetıyor saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 28 Eylül 2013; 14:54:36 >

• quote:

nickten etkılenerek ten soruyu patlatıyorum ha bu arada ılanınıbaltaladım çok özür diliyorum 750 ye 4 aylık giga gtx 670 gb var bloguma uyumlu 1050 ye sıfır zotac 770 var 4gb bloguma uyumlu 1200e 4 aylık 780 var bloga uyumlu degıl ama 250 yı gecmıyor ıse eger blok blokta alırım sızce hangısı daha ıyı fp olur perflerı bana göre çok farklı degıl ılerde slı yapma ıhıtımalı yetmedıgı yerde var powerda yetıyor saygılar

Size şu kadarını söyleyeyim Metro: Last Light 'de GTX 670 ile GTX 770 arasında neredeyse %25 'e varan FPS artışı gözlemliyorsunuz. Metro 2033 'de ise bu fark %10 'lar seviyesinde oluyor. Tom Raider 'da ise yine ara açılıyor ve %25 'lere varan bir FPS artışı söz konusu. Hitman: Absolution 'da da yine %20 'lere varan farklar gözlemlemek mümkün. Sleeping Dogs 'da ise bu oran daha da artarak %30 'lara çıkmakta. Just Cause 2 'de ise %15 'lere kadar çıkmakta Crysis 3 'te %20 'lere ve BioShock Infinite ise %15 'lere kadar farklar çıkabiliyor. Teorik olarak sadece %12,5 'lik bir farkla Cuda Core ve band genişliği farkı bulunmasına rağmen bu fark bile oyunlarda kendisini çok ciddi biçimde hissettirmekte. Sizin yerinizde olsam GTX 770 alırdım ve fazla masrafa girmeden bloğumla da uyumlu olarak kafam rahat bir şekilde kullanırdım.

• quote:

quote:

Size şu kadarını söyleyeyim Metro: Last Light 'de GTX 670 ile GTX 770 arasında neredeyse %25 'e varan FPS artışı gözlemliyorsunuz. Metro 2033 'de ise bu fark %10 'lar seviyesinde oluyor. Tom Raider 'da ise yine ara açılıyor ve %25 'lere varan bir FPS artışı söz konusu. Hitman: Absolution 'da da yine %20 'lere varan farklar gözlemlemek mümkün. Sleeping Dogs 'da ise bu oran daha da artarak %30 'lara çıkmakta. Just Cause 2 'de ise %15 'lere kadar çıkmakta Crysis 3 'te %20 'lere ve BioShock Infinite ise %15 'lere kadar farklar çıkabiliyor. Teorik olarak sadece %12,5 'lik bir farkla Cuda Core ve band genişliği farkı bulunmasına rağmen bu fark bile oyunlarda kendisini çok ciddi biçimde hissettirmekte. Sizin yerinizde olsam GTX 770 alırdım ve fazla masrafa girmeden bloğumla da uyumlu olarak kafam rahat bir şekilde kullanırdım.

cevabın cın cok tesekurler kac saattır kafam sıstı arastırmaktan resımlere moron moron bakmaktan yazdıgın yazı hespını ozetledı cok tesekur edıyorum

• quote:

cevabın cın cok tesekurler kac saattır kafam sıstı arastırmaktan resımlere moron moron bakmaktan yazdıgın yazı hespını ozetledı cok tesekur edıyorum

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Mesajlarınız kalabilir sorun yok.
  • Arkadaşlar Aranızda veya tanıdık böyle sistemi bulunan Çanakkale de bulunan birisi var mıdır ? çok acil irtibata geçmem lazım da..
  • Pm attım ama geri dönüş olmadı kontrol eder misiniz? Tşkrler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1040

Pm attım ama geri dönüş olmadı kontrol eder misiniz? Tşkrler

Bana birşey gelmedi sizden.
  • bir daha attım :)
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Yanıtlandı.
  • özgür abi bu benden aldığın kart mı ? beni arar mısın bir konuşalım şu kartı bi seninle bende numaran silinmiş bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.