Şimdi Ara

TAKAS YAPAYIM MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vaio C140G model laptop'umu Macbook Better 2.0 Ghz ile takas yapıp yapmamakta kararsızım, siz olsanız ne yaparsınız? Lütfen fikirlerinizi belirtin?

NOT:Büyük ihimalle laptop'da vista kullanılacak ve "tiki" kardeşim beğenmez ise satılacak.

VAIO
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C140G-2-GB-NOTEBOOK,744.html

MAC
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=47447&idCategory=85&topnavCategory=37

• macbookta vista kullanıcaksa bence takasa gerek yok. ama macbook kullanmak "bence" çok daha keyifli
  • Yani.
  • bendeki macbooku bir sure once kardesime verdim ve sony aldim bende. ancak macbookta cift isletim sistemi kullanmak cok olumlu fakat bazi programlarda zorlaniyor (autocad gibi). eger bu tur programlar kullanmayacaksan macbook da guzel secim derim.
  • Vista üzerinde ses programları kullanıcak, pek farkı olmaz gibi geliyor bana.
  • Yurticinde ve yurtdisinda bircok unlu/profesyonel muzisyenin direk mac kullandiklarini gordum. mac programlari bulabilirseniz cok daha rahat olabilir. vistaya normalde 1 GB RAM yetmiyor, 2 GB ancak yetiyor diyebilirim.
  • Selam.
    Foruma yeni katıldığım için biraz geç cevap vemiş olabilirim, AMA henüz takas yapmadıysanız...
    Macbook kullanan birçok arkadaşımdan gördüğüm, öğrendiğim ve ayrıca Türk ve Yabancı kaynaklı diğer forumlardan okuduğum kadarı ile birçok kullanıcı ciddi donanım ve işletim sistemi (v10.5.1 için) sorunları ile uğraşıyor. Ne yazık ki Apple göze hitap eden fakat donanım ve yapım kalitesi anlamında yüksek fiyatlara düşük kalite sunan notebooklar üretiyor. Bana, "sahip değilsen neden böyle konuşuyorsun?" diye sorabilirsiniz: Uzun zamandır kendime 13.3" ekrana sahip ultra portable sınıfı notebook için bilgi topluyorum ve donanım ve servis konusundaki nacizane tecrübeme dayanarak sizi uyarmak istedim. Değişim yapmadan önce yabancı forumlara bakmanızı ve mac kullanıcılarının sorunlarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
    İyi günler dileklerimle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizutk

Selam.
    Foruma yeni katıldığım için biraz geç cevap vemiş olabilirim, AMA henüz takas yapmadıysanız...
    Macbook kullanan birçok arkadaşımdan gördüğüm, öğrendiğim ve ayrıca Türk ve Yabancı kaynaklı diğer forumlardan okuduğum kadarı ile birçok kullanıcı ciddi donanım ve işletim sistemi (v10.5.1 için) sorunları ile uğraşıyor. Ne yazık ki Apple göze hitap eden fakat donanım ve yapım kalitesi anlamında yüksek fiyatlara düşük kalite sunan notebooklar üretiyor. Bana, "sahip değilsen neden böyle konuşuyorsun?" diye sorabilirsiniz: Uzun zamandır kendime 13.3" ekrana sahip ultra portable sınıfı notebook için bilgi topluyorum ve donanım ve servis konusundaki nacizane tecrübeme dayanarak sizi uyarmak istedim. Değişim yapmadan önce yabancı forumlara bakmanızı ve mac kullanıcılarının sorunlarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.
    İyi günler dileklerimle.

Vaio'da, Macbook/pro da hangi markaya bakarsan bak tonla sorun çıkıyor, yabancı forumlarda hepsi var.. Apple kalitesiz demek doğru değil.

• sadece görüntü açısından yorum yapıyorum.
    Macbook'un karizması var ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.