Şimdi Ara

TAKAS (MICROLAB MX23 + X540 ) + PARA İLE ALINIK Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ELİMDE 2 ADET SES SİSTEMİ VAR. İKİSİDE TEMİZ KULLANILMIŞ VE HİÇBİR PROBLEMİ YOKTUR
    TÜM APARATLARI KUTULARI FATURALARI MEVCUTTUR...

2 SES SİSTEMİ + PARA KARŞILIĞINDA Z5500 ALMAK İSTİYORUM

1. MİCROLAB X23 5+1

# Özellikler
    # Kanal: 5.1 real
    # Güç Çıkışı: 29W (woofer), 14Wx5 RMS (Satellite)
    # Girişleri: CD/ AUX / AC3 (analog)
    # Kumanda: Var (Fonksiyonel)
    # PMPO: 7500W
    # Kontrol Panel: Giriş seçme / Ses açma / power
    Diğer Özellikler
    # Harici göstergeli anfi, uydular magnetik korumalı

2. LOGITECH X540

# Özellikler
    # Toplam güç (RMs): 70 watts RMS
    # Uydular: 45 watts RMS (2 x 7.4W ön, 15.4W merkez, 2 x 7.4W arka)
    # Subwoofer: 25 watts RMS
    # Toplam güç (Peak): 140 watts
    # Frekans aralığı: 40 Hz - 20 kHz
    # Sürücüler:
    # Uydular: (2) 5.08 cm 'lik sürücüler (Her bir uydu için)
    # Subwoofer: 13,35 cm'lik portlu sürücü
    # Hoparlör boyutları (Y x G x D)
    # Uydular: 21.35 cm x 8,15 cm x 12.7 cm
    # Merkez: 19.81 cm x 12.06 cm x 9.52 cm
    # Subwoofer: 28.57 cm x 16.51 cm x 24.76 cm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkocaer -- 23 Haziran 2010; 11:59:26 >

• Bence alma dostum z500
  • NEDEN HOCAM
  • p.m gonderıldı
  • LOGITECH X540 için ne fiyat istiyorsun dostum bende izmirdeyim uygun fiyat verirsen ve ürün dediğin gibi temizse hemen alıcıyım.
  • 540 fiyatı nedir talibim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

540 fiyatı nedir talibim..

CEVAPLANDI PM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 540 fiyatını ben de öğrenebilir miyim
  • pm attım takas için.
  • fiyatlarını da belirtsen iyi olur kimse z5500 ü verip de bunları almaz ve herkese pm atamazsın yaz gitsin niçin kasıyorsunuz bu kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Ağustos 2010; 23:58:33 >
  • ZAten amaç eldekileri satıp z5000 almak gibi. Bence de satacağınız sistemleri fiyatlandırın olsun bitsin...
  • z5500 satıyorum bende, bi bak istersen..

Takas olmaz ama elinden çıkarttığında anlaşırız.
  • pm
  • microlab sistem fiyatı nedir?
  • PM ATTIM
  • ARKADAŞLAR SİZE BAŞIMA GELEN BİR OLAYI ANLATACAĞIM HERKESİN KULAĞINA KÜPE OLSUN. AYRICA BURADA VERECEĞİM TELEFONU NETTE ARAŞTIRMA YAPAN BİRİSİ BULSUN AYNI ŞEY BAŞINA GELMESİN BU ADAMDAMDAN UZAK DURSUN DİYE YAZIYORUM.
    bir sitede laptop ilanımdan beni arayan birisi laptopu almak istediğin fakat evde özürlü bir kardeşine alacağından ona göstermek istediğini söledi (bu rada olay istabul kartal civarlarında oluyor.) bende tamam dedim adam beni alıp evine kadar arabasıyla götürdü evim şurası kardeşime gösteip geleyim dedi. arabayı kullanan diğeride babam şurada yanına bir gidip gelecem dedi. adam binaya girdi ve gidiş o gidi. herifin telefonu şuanda dahi açık KGS gişelerinde adamın pilakası görüntüleri var. polse gittim savcıya gittim hala sonuç bekliyoruz bakalım ne olacak. karakoldaki polise adamın teli şuanda açık bulumazmısınız dediğimde bana ne dese iyi. "o dediğin filimlerde oluyor" gülermisin ağlarmısısn. neyse savcılığada dilekçe verdim bakalım çıkacakmı.
    herifler okadar yüzsüzki telefonları açık bellliki bu işi bile kimmseler. polis böyle ufak şeyler için bunla uğraşmıyor. ayrıca diğer bir polis arkadaş şöle bişey söledi. bu adam yakalansa bile mahkemede ben parasını verdim felan gibi şeyler diyebilir. anlayacağınız adamlar işi biliyor.
    neyse uzattım adamın telinin yazıyorum aynı şey kimsenin başına gelmesin. mümkün odukça diğer sitelerede yazacağım.
    hırsız: 05315459743

• quote:

Orijinalden alıntı: btanrıkulu

ARKADAŞLAR SİZE BAŞIMA GELEN BİR OLAYI ANLATACAĞIM HERKESİN KULAĞINA KÜPE OLSUN. AYRICA BURADA VERECEĞİM TELEFONU NETTE ARAŞTIRMA YAPAN BİRİSİ BULSUN AYNI ŞEY BAŞINA GELMESİN BU ADAMDAMDAN UZAK DURSUN DİYE YAZIYORUM.
    bir sitede laptop ilanımdan beni arayan birisi laptopu almak istediğin fakat evde özürlü bir kardeşine alacağından ona göstermek istediğini söledi (bu rada olay istabul kartal civarlarında oluyor.) bende tamam dedim adam beni alıp evine kadar arabasıyla götürdü evim şurası kardeşime gösteip geleyim dedi. arabayı kullanan diğeride babam şurada yanına bir gidip gelecem dedi. adam binaya girdi ve gidiş o gidi. herifin telefonu şuanda dahi açık KGS gişelerinde adamın pilakası görüntüleri var. polse gittim savcıya gittim hala sonuç bekliyoruz bakalım ne olacak. karakoldaki polise adamın teli şuanda açık bulumazmısınız dediğimde bana ne dese iyi. "o dediğin filimlerde oluyor" gülermisin ağlarmısısn. neyse savcılığada dilekçe verdim bakalım çıkacakmı.
    herifler okadar yüzsüzki telefonları açık bellliki bu işi bile kimmseler. polis böyle ufak şeyler için bunla uğraşmıyor. ayrıca diğer bir polis arkadaş şöle bişey söledi. bu adam yakalansa bile mahkemede ben parasını verdim felan gibi şeyler diyebilir. anlayacağınız adamlar işi biliyor.
    neyse uzattım adamın telinin yazıyorum aynı şey kimsenin başına gelmesin. mümkün odukça diğer sitelerede yazacağım.
    hırsız: 05315459743

HOCAM TAVSİYENİZ VE UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FAKAT BUNU KONU OLARAK AÇMANIZI TAVSİYE EDERİM

• microlab fiyatı alabilirmiyim
  • pm
  • 540 için fiyat alabilir miyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.