Şimdi Ara

TAKAS İLE ALINIK İPHONE 4S VEYA 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İPHONE ALMAK İSTİYORUM VE MODEL OLARAK 4 VEYA 4S DÜŞÜNÜYORUM RENK OLARAK SİYAH DÜŞÜNÜYORUM YURTDIŞI OLMASI DURUMUNDA SİMFREE VE KAYITLI OLMASI ŞARTTIR TABİKİ KOZMETİK OLARAK TEMİZ OLMALI.

ÖDEME SANALPAZAR ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR NAKİT ALIM YOKTUR. SADECE ESKİ VE TANINMIŞ ÜYELERE ÜRÜN GELMEDEN SATIŞ ONAYI VEREREK GÜVENCEMİ GÖSTEREBİLİRİM. İADE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR TABİKİ CİHAZ ANLATILDIĞI GİBİ GELDİĞİ SÜRECE.

BURDAKİ PROFİLİM GÜVENCE VE SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİMİN KANITIDIR. MALUM FİYATLAR ÇERÇEVESİNDE TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEKTİR. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM

TABİKİ UÇUK FİYAT TEKLİFİ VERMENİZİN ANLAMI YOK CİHAZLARIN BURDA VE FARKLI PLATFORMLARDA FİYATI BELLİ İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
    SAYGILAR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yontem07 -- 15 Ocak 2013; 15:33:59 >

,slayer_00 ,ignatius ,Kabatay ,kurs@tz , pSy! , sisilli , ilk3r , kesicii , Formun_Acemisi , oz58 , squall144 , absolute , sadosa , gti_koray , shark_2112 , denizci006 , barsever , loveco2001 , GUERRA , cathedral , rhundakior , JulienSorel1919 , Nevi şahsına münhasır , An.ıl , sertac78 , gargoylesgezgin , salihgemili , Elaman , Perseus , MENEME2002 , AbsoluteZero , veysel_lowe , tevrat52 , cagataybas , suleymanbostan , GOadvance , kornography , duayn , feckless , DarthNihilus , akgolo , 1906nedir , Flying_Hero , hectorguner , akinarcak , bilal000009, flasource, majesti_boy35, Joker17Back, xconnect, test0000 Daha onlarca eklemiyorum

sorunlu alışveriş:"ignatius"ile Sorunlu Alışveriş alışveriş yaparken dikkatli olun sattığı cihaz elinizde dağılabilir ve daha sonra hiçbir şekilde irtibat çözüm bulamaz ortada kalırsınız bkz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54535400/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61151757

• PM ( 4S İçin )
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • iPhone 4S için PM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • pm 4s
    ,slayer_00 ,ignatius ,Kabatay ,kurs@tz , pSy! , sisilli , ilk3r , kesicii , Formun_Acemisi , oz58 , squall144 , absolute , sadosa , gti_koray , shark_2112 , denizci006 , barsever , loveco2001 , GUERRA , cathedral , rhundakior , JulienSorel1919 , Nevi şahsına münhasır , An.ıl , sertac78 , gargoylesgezgin , salihgemili , Elaman , Perseus , MENEME2002 , AbsoluteZero , veysel_lowe , tevrat52 , cagataybas , suleymanbostan , GOadvance , kornography , duayn , feckless , DarthNihilus , akgolo , 1906nedir , Flying_Hero , hectorguner , akinarcak , bilal000009, flasource, majesti_boy35, Joker17Back, xconnect, test0000 Daha onlarca eklemiyorum

sorunlu alışveriş:"ignatius"ile Sorunlu Alışveriş alışveriş yaparken dikkatli olun sattığı cihaz elinizde dağılabilir ve daha sonra hiçbir şekilde irtibat çözüm bulamaz ortada kalırsınız bkz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yontem07

ARKADAŞLAR İPHONE ALMAK İSTİYORUM VE MODEL OLARAK 4 VEYA 4S DÜŞÜNÜYORUM RENK OLARAK SİYAH DÜŞÜNÜYORUM YURTDIŞI OLMASI DURUMUNDA SİMFREE VE KAYITLI OLMASI ŞARTTIR TABİKİ KOZMETİK OLARAK TEMİZ OLMALI.

ÖDEME SANALPAZAR ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR NAKİT ALIM YOKTUR. SADECE ESKİ VE TANINMIŞ ÜYELERE ÜRÜN GELMEDEN SATIŞ ONAYI VEREREK GÜVENCEMİ GÖSTEREBİLİRİM. İADE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR TABİKİ CİHAZ ANLATILDIĞI GİBİ GELDİĞİ SÜRECE.

BURDAKİ PROFİLİM GÜVENCE VE SORUNSUZ ALIŞVERİŞLERİMİN KANITIDIR. MALUM FİYATLAR ÇERÇEVESİNDE TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEKTİR. İLGİLENEN ARKADAŞLAR BENİMLE İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM

ELİMDE SIFIR YURTDISI SAMSUNG GALAXY SII (İMEİ KAYITLI VE ÖMÜR BOYU İMEİ GARANTİLİ) CİHAZ HİÇ KULLANILMAMISTIR
    İPHONE 4 VEYA 4S İLE TAKAS YAPMAK İSTİORUM ALTINI ÜSTÜNÜ KONUSURUZ CİHAZIM SİYAH RENK SARJ ALETİ KULLAKLIK DATA KABLOSU MEVCUTTUR

TABİKİ UÇUK FİYAT TEKLİFİ VERMENİZİN ANLAMI YOK CİHAZLARIN BURDA VE FARKLI PLATFORMLARDA FİYATI BELLİ İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
    SAYGILAR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Tr garantili siyah tertemiz 4s icin ne kadar iste verebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinsin silindi
    3 hafta önce açıldı
    İPHONE 5 ile TAKASLİK S4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aramaya devam bütçem kesinlikle 1000tl altı cihaz modeline göre fiyat konuşulr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.