Şimdi Ara

Takas düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WoW a cata geldigi zaman bırakmıstım yani account içinde cata yoktur ama wotlk end game olarak 2 tane karakter vardır içinde.LvL 80 Druid ve mage,ayrıyetten full heirloom lu bi kac 20-30 lvl alt karakter mevcuttur kasmak isteyene.Birde 35-40 k civarı gold mevcuttur.İstenildiginde bu goldla cata cd key yada oynama suresi satın alınabilir.Eskiden oynamıs ve cata dan once bırakmıs kisiler icin 80-85 arasını kasmak uygun olucaktır diye dusunuyorum hem karaktere alısmak hemde oyuna adapte olmak icin direk end game bi charla baslamak gereksiz bence biraz emek sarfedimesi gerekir birde daha once oynamadıgınız bir classa husranla sonuclanabilir.Bu accountu yada aşağıda verdiğim rift accountunu takas etmeyi veya satmayı düşünüyorum.Her türlü güvenceyi saglarım...

    Ayrıca Rift accountumuda satıyorum... İlan ve Karakter bilgileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 16 Ocak 2012; 18:13:28 >







  • Hazır konu açılmışken ben de wow accountumu takaslayabilirim bilgi için pm yeterli
  • Ben hesabimi verebilirim ama TL karsiligi. 17-18 gun suresi kaldi sanirim. Almak isteyen arkadaslar Teklifinizi ona gore ozel mesajla atarsaniz geri donus yaparim.
  • leveltr çok ucuza satıyor diye duymuştum oradan alın isterseniz. Şuan acayip oynayasım var ama finaller salı bitecek . Ah ah akıcam sonra :)
  • Konusu açılmışken , ben de TL karşılığı SWTOR hesabımı verebilirim.Bugünden itibaren 28 gün daha oynama süresi var.(02.07.2012 ye kadar). Almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

    Edit: Satıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinpachi -- 15 Ocak 2012; 13:23:27 >
  • Yukarda takas olayını güncelledim isteyen irtibata geçebilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.