Şimdi Ara

-TAKAS-9800X3D, X870 TOMAHAWK, 32GB 6000MHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #Trabzon İlan Türü #Takaslık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 -TAKAS-9800X3D, X870 TOMAHAWK, 32GB 6000MHZ

Selamlar, parçaların hepsi kutulu ve faturalı. garantili. hepsi birinci elden!

- işlemci tray değil, vatandan kutulu olarak almıştım.

- anakart, amazon

- ramler, lexar marka hynix çipli 6000mhz cl30 fakat cl28de çok daha iyi ayarlarla sorunsuz çalışıyor voltajsız ekstrasız... 2x16gb argb, tebiliondan aldım.

öncelik;

-Intel Core Ultra 7 265K ve B860 + nakit

-amd 9700X ve B850 vs üzerine nakit alacağım anakart ile de olabilir.

DDR4 FALAN GİRİŞ SEVİYESİ ANAKARTLAR LÜTFEN TEKLİF ETMEYİN! AMD İLE TAKAS SIFIR FİYATLARI ÜZERİNDEN OLACAKTIR!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

abacuklu67 , ozden , Uzaykusu , CeFurkan , yasarta , take_me_as_i_am , SCoRPioN ® , KABRESIĞMAZ , lawyerzzz , SAVIAR , nesimdural , FERROKROM , ugur_1978 , Archerodan , nihattr , nx_7010 , GinoTheCop , komando57 , susuzdedeli , pirasa , heady , rosetta , XantoM , msamy , kachus , ToR , azimbilgisayar , Mitra , xms , patapirana , mustafa1300 , adocuk , can21 , ahkbjk , adocuk , yunus_70 , lordpozzo , unuttuğum diğer kişiler için özür.

Tavsiye etmediklerim ;

M (hatasını kabul etmeyen,yalan söyleyen,iftira atıp hakaret eden,yazdığı mesajları ben yazmadım diye yalanlayan,nerdeyse nefes aldığını bile inkar edecek sorunlu kişilik)

makovad (seviyesiz)

Dolandırıcı ;

Frontasa (oylumacit) = Halil Macit
  • Bianconero kullanıcısına yanıt
    Selamlar Ram siz anakart +işlemcinin fiyatı ne kadar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >