< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
Kaskonuz var mı? Bazı kaskolarda mini onarım klozu vardır, yılda 2 kere ucretsiz olarak fayadalanabilirsiniz. Basit cizikler için sigorta firmasinin anlasmalı oldugu size en yakın yere yönlendirirler. Kasko sirketini arayip bilgi alabilirsiniz. |
|
Araç hem garanti hem de kaskosu mevcut, Eureko Sigortadan yapıldı satın alınırken genişletilmiş kasko olarak. hasarsızlık sorunu olur mu ondan da emin değilim. Bir çok şey okuduktan sonra kafam iyice karıştı açıkcası. Az önce kontrol ettiğimde tamponun o kısmı ufak bir açılma var. Siyah taraf ile birleşmiyor. Aracın sol tarafında bir sıkıntı yok ama sağ tarafta bu tarz bir sorun var. |
|
Nuclear Physics PhD -----> Loading %65 Kart modeli fark etmeksizin Termal Bakım ve Ekran Kartı bakımı yapılır. Sorunlu kartların kontrolü yapılır ve çözüm önerisi sunulabilir. Gerekli durumlar için PM atabilirsiniz. Kullandığım ürünler için soruları PM üzerinden sorabilirsiniz. CPU: Ryzen 9 5900x | PCB: X570 Tomahawk Wifi | GPU: EVGA FTW3 ULTRA RTX 3090 | RAM: Patriot Viper Steel 4x8GB 3200 MHz (OC 3600 CL16 ) | SSD: SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe 3D | HDD: Henüz karar verilemedi | CPU Cooler: Arctic LIQUID FREEZER II 420 mm A-RGB | Case: Phanteks P500A D-RGB Mesh | PSU: Corsair HX1000W 80+Platinum | Monitor: MSI Optix G27CQ4 (2K 165Hz)+ Asus VG248QE (144HZ) | Keyboard: A4 TECH X7-G800V | Mouse: Asus GX810/ Msi Clutch GM11 | Headset: SteelSeries Artics 3 | Sound: Lenovo DS 103 Soundbar | Notebook: MSİ GE 60 413XTR/HP Victus 16-D1042NT |
|
Benim kasko hasarsızlık yansıması olmayacagini soyluyor (asagiya alıntılanmıştır). Zaten cagrı merkezinden servis adresi ve prosedur bilgisi alıyor, randevu olusturuyorsunuz. Gittiginizde aciklama ve işleme dair bir seyler icinize sinmezse kaskodan devam etmekten vazgecebilirsiniz. MİNİ HASAR ONARIM TEMİNATI ÖZEL ŞARTLARI Mini Hasar Onarım teminatı kapsamında geçerli olan hizmetlerin detayı aşağıda belirtilmiş olup sigortalının işbu hizmetlerden faydalanması nedeniyle mevcut poliçesindeki hasarsızlık indirimine poliçenin ........ Sigorta'dan yenilenmesi durumunda herhangi bir etkisi olmayacaktır: Zurich Mini Onarım hizmetleri 3 grupta toplanmış olup, Onarım hakları sadece kendi grubu için geçerlidir. Grup 1 : Onarım hakkı yıl içerisinde 4 adettir. Boya Hasarlı Kaporta Onarımı (DR)(10 cm'ye kadar boya hasarlı kaporta göçük ve ezikleri) Boya Onarımı, Mini Yama (PR)( 20 cm çapa kadar plastik tampon sıyrıkları, 30 cm ye kadar kaporta panel çizikleri ve sıyrıkları) Grup 2 : Onarım hakkı yıl içerisinde 8 adettir. Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme (PDR)( 5 cm çapa kadar boya hasarsız kaporta göçükleri) İç Döşeme Onarımı(IR-C) (Kumaş, Halı malzemeler üzerinde 1 cm çapa kadar sigara yanıkları, yırtık, delikler) İç Döşeme Onarımı(IR-VL) (Deri, Vini, Plastik kaplı aksamlar üzerinde 5 cm'ye kadar sigara yanıkları, yırtık, çatlak, delikler) Ön Cam Onarımı(WR) (Ön cam üzerinde 2 cm çapa kadar mandagözü, yıldız, kombine tip kırıklar) Leke Çıkarma(SR) (İç döşeme kumaşları üzerinde 10 cm çapa kadar muhtelif lekeler) Grup 3 : Onarım hakkı yıl içerisinde limitsizdir. Plastik Tampon Onarımı (BR) (Teknik olarak onarılabilir her tipte plastik aksam hasarları, "Pütürlü Plastik Kaplama" dahil) Araçların ön ve arka tamponlarında oluşan sıyrık, çatlak, yırtık, göçük, kopuk, eksik parça gibi hasarlar onarılır. Pütürlü boyasız plastik tamponların plastik aksam onarımı sonrasında uygulanacak "Pütürlü Plastik Kaplama" işlemi hizmet kapsamına dahildir. İlgili teminat belirli illerde verilmiş olup, teminat verilebilen iller için ..........sigorta.com.tr adresinden bilgi alınabilir. |
|
|
|
|
Stepnenin üstünde herhangi bir koruma yok. Bu sebeple koyduğum malzemeler tak tuk çok ses yapıyordu. Ben universal halı aldım, memnunum. (80x100cm) Havuz olarak da trendyol'daki ürünü öneririm. Böyle malzemelere yüksek rakamlar vermek istemiyorum. Erpar 80X100 Cm Bagaj Paspası Halı https://www.bauhaus.com.tr/erpar-80x100-cm-bagaj-paspasi-hali-61341089Bod Volkswagen Taigo Bagaj Havuzu Alt 2022-sonrası - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/bod/volkswagen-taigo-bagaj-havuzu-alt-2022-sonrasi-p-269391572?boutiqueId=61&merchantId=108301&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true |
|
Araç içi kamera kullanan var mı? Marka model önerebilecek? DDpai n5 i çok gördüm, bunu acaba OBD(soket ile) bağlasak bir sorun yaşar mıyız? Sevgili yetkili servisler telefon açmadığı için bilgi alamıyorum bir türlü. Yada başka ön arka şeklinde önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim. |
|
Nuclear Physics PhD -----> Loading %65 Kart modeli fark etmeksizin Termal Bakım ve Ekran Kartı bakımı yapılır. Sorunlu kartların kontrolü yapılır ve çözüm önerisi sunulabilir. Gerekli durumlar için PM atabilirsiniz. Kullandığım ürünler için soruları PM üzerinden sorabilirsiniz. CPU: Ryzen 9 5900x | PCB: X570 Tomahawk Wifi | GPU: EVGA FTW3 ULTRA RTX 3090 | RAM: Patriot Viper Steel 4x8GB 3200 MHz (OC 3600 CL16 ) | SSD: SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe 3D | HDD: Henüz karar verilemedi | CPU Cooler: Arctic LIQUID FREEZER II 420 mm A-RGB | Case: Phanteks P500A D-RGB Mesh | PSU: Corsair HX1000W 80+Platinum | Monitor: MSI Optix G27CQ4 (2K 165Hz)+ Asus VG248QE (144HZ) | Keyboard: A4 TECH X7-G800V | Mouse: Asus GX810/ Msi Clutch GM11 | Headset: SteelSeries Artics 3 | Sound: Lenovo DS 103 Soundbar | Notebook: MSİ GE 60 413XTR/HP Victus 16-D1042NT |
|
|
Bende öyle düşünüyorum ama bir türlü ulaşamadığım için soramadım. OBD girişi zaten normalde boşta, servis kendisi işlem yapacağı zaman kullanıyor. O yüzden orada takılı olması sorun olmaz diye düşünüyorum. Diğer kabloları kesmediğimiz veya müdahale etmediğimiz sürece. @furkanngul hocam bayadır araştırıp videolarını izliyorum aslında, sizin kullandığınız modeli kullananda çok, ama benim için gece kayıtta önemli olacak gibi duruyor. Park halinde ki durumlar için. Bu yüzden DDPAI N5 setini düşünüyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|