İşte dediğim gibi yağ çok iyi durumda olabilir ama "Nemlenme" olabilir deyip birşekilde değiştirmeye mecbur bırakıyorlar. Yağ için kendim getireyim dersen sadece 2500 tl düşüyorlar. Castrol'ü ise 5000 den veriyorlar sanırım. Hak değil bu! 60000 de buji değişiyorlar. Araç bunun yarı km sinde. "Olsun 4 yıl olmuş değişin" diyorlar. Bilen hangi kişiye sorsam saçma buluyor! Liqui moly yağı aldım. Fren için dot 5.1 motul aldım. Filitreler kaldı. Balataları da aldım bu arada. Hep yetkili serviste bakım yaptırdım şimdiye kadar ancak seneye satarken aracı bana faydası olacak mı şüpheliyim. Zaten vw servislerinden de nefret ettim birsürü sıkıntıdan dolayı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (131. sayfa)

-
-
Çözmeleri gerekli. Garanti bitti diye laf ederlerse tepkinizi gösterin.
Garantideyken parça değiştiğini söyleyip, sıkıntı devam eden parçada oyalayıp garanti bitmesini beklediler, bunu yaptılar.
Size de yaparlar emin olun.
Uyarın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cümleten hayırlı akşamlar. Temmuz 2024 life aracım var. Bayiden takas etmeyi düşünüyorum style yada R-line paket için. Ne kadar fark isterler acaba bilginiz var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudan bayiye sorsanız???
-
yaklaşık 400 bin fark vermeniz lazım bence
-
ARKADAŞLAR BİLGİ AMACIYLA BUGÜN YENİ FİTAR ALDIM TAİGI STEYLE PAKET EN SON 1815 BIRAKIYORLAR YANİ GEÇEN SENE BU ZAMANLAR 1506 CİVARIYDI BİR SENEDE %20 gibi bir artış olmuş
-
Dostlar kalkış ta 1-2 saniye sürtme veya kavrama sesi gibi böyle rezonanslı bi ses geliyor, her zaman da değil ama. Bu durumu yaşayan oldumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de var bu ses aynı şeyden bahsediyorsak eğer. direksiyon sağa veya sola çevirip kalkış yaparken veya dönüşlerde sürtme sesi geliyor. bunun için servise gittim polo ve bu grup arabalarda normal dediler hatta almanyadan doguşa bunla ilgili yazı gelmiş filan.
Life paket ne kadar acaba kampanyalı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.558 aldım ben hocam. bu ay son gelen araçlardan.
-
daha önce hiç lastik alma tecrübem olmadı. karda vs aracı kullanmıyorum.
internetten biraz araştırdım continental premiumcontact 7 almayı düşünüyorum.
daha önce tecrübesi olan life paket için 205/60/r16 ebatlerında öneriniz var mıdır ?
Hocam direksiyon kısmına hiç dikkat etmedim :) bugün bakacağım ona da. Bende s moduna alıp kullandım o zamanda oldu. Dün mesela 20 km falan şehir içinde kullandım hiç olmadı.
Daha önce benzer duruma defalarca yanıt verilmiş. Forum içinde arama motorunu kullanırsanız sorularınıza daha hızlı yanıt bulabilirsiniz. (Abormen'in bahsettiği ses farklı olabilir.)
*Taigo ve bir çok vag araçlarda direksiyon hidrolik değil, elektrik motorlu. Bu sebeple manevra dip noktalarında ses yapması normal. Özellikle park ederken.
donanımhaber forum
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160318633 -
dostum merak etme arama motoru kullanıyorum. senin bahsettiğin ile benim bahsettiğim aynı değil. direksiyon dip noktasında gelen sesten bahsetmiyorum. daha önce benzer duruma defalarca yanıt verildiyse de ben arkadaşa tekrar yanıt vermek istedim. okuyup geçebilirsin.
Yine forumda daha önce yanıtlan sorular...
Akdeniz veya Marmara (Geçiş) iklimi olan bir yerde yaşıyorsanız "4 mevsim" lastik kullanmanızı öneriyorum. (Bütçeniz varsa Bridgestone Turanza, alternatif uygun fiyatlı Falken Euroall Season AS210)
Kullanmadığım bir lastik markasını önermek veya kıyaslamak doğru olmaz. Continental kullanan varsa yorumlayabilir.
Eski yorumum:
Burada uzun uzun anlatmaya gerek yok. Tecrübemize güvenen varsa açık örnek.
Özellikle kara kış şartlarının sadece 3 gün sürdüğü İstanbul gibi şehirlerde maksimum verimi 4 MEVSİM lastiklerden alırsınız.
Hem tak/çıkar, depolama derdiniz olmaz, hem de konfor ve güvenliği yaz/kış aynı düzeyde hissedersiniz.
İmkanı olana Bridgestone Turanza All Season öneriyorum.
Desen şekli ve malzemesiyle yaz kış sessiz ve ıslak zeminlerde yeterli performansı verir.
Pazarlama Stratejisi mağduru olduğunu anlamak istemeyen zenginler binek araçlarına her mevsim için başka lastik takmaya devam edebilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160318633
donanımhaber forum
yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alınhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160900722
-
yaklaşımınla terbiye dereceni belli ediyorsun. senin yorumlarının dışında da burada olan arkadaşların yorumu benim için önemli. senin tecrübenle başkasının tecrübesi aynı değildir. onun işin lastik yorumu da benim için önemli. herkes senin verdiğin cevaplara göre hareket edecek değil ki en basit örnek aynı sesten bahsetmememize rağmen atlayıp daha önce yazılanlara bakın demen gibi.
iyi forumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X