Şimdi Ara

Taichi Panda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZodiJack

quote:

Orijinalden alıntı: odesya691

arkadaslar baska oyunun içinde bize kazanc saglayacak özellikler neler.daha detaya inerek bazı öellikleri anlatırmısınız.

Odesya ekstra kazanç olarak artı bir sistem yok maalesef. Ancak zaten oyun parası fazlası ile yetiyor skill ve item upgrade için. Ancak yine de etkinlikleri kaçırmamak çok önemli. Görevleri her zaman yaparsın ancak etkinlikler para-item-upgrade itemleri-pet v.s bir çok şeyi veriyor. Ben özellikle onları kacirmamaya dikkat ediyordum. Oyun bıraktığımda 15m param vardı harcayacak yer yoktu.

ben kazanc derken onu kastetmedim soyle oyun ingilizce oldugundan bazı yerleri anlamıyorum suan düz mantık oynuyorum.Fazla bir özellikten bilgim yok,bazı oyun içi itemlerin ne işe yaradıgını bilmiyorum oyle biriktiriyorum suan ne işe yaradıgını bilmedigimden harcayamıyorumda :)

• quote:

quote:

arkadaslar baska oyunun içinde bize kazanc saglayacak özellikler neler.daha detaya inerek bazı öellikleri anlatırmısınız.

Odesya ekstra kazanç olarak artı bir sistem yok maalesef. Ancak zaten oyun parası fazlası ile yetiyor skill ve item upgrade için. Ancak yine de etkinlikleri kaçırmamak çok önemli. Görevleri her zaman yaparsın ancak etkinlikler para-item-upgrade itemleri-pet v.s bir çok şeyi veriyor. Ben özellikle onları kacirmamaya dikkat ediyordum. Oyun bıraktığımda 15m param vardı harcayacak yer yoktu.

ben kazanc derken onu kastetmedim soyle oyun ingilizce oldugundan bazı yerleri anlamıyorum suan düz mantık oynuyorum.Fazla bir özellikten bilgim yok,bazı oyun içi itemlerin ne işe yaradıgını bilmiyorum oyle biriktiriyorum suan ne işe yaradıgını bilmedigimden harcayamıyorumda :)

• quote:

quote:

kazanc derken soyle oyun ingilizce oldugundan bazı seyleri anlamıyorum düz mantık oynuyorum.oyun icinde ne işe yaradıgını bilmedigim cok item var.Bu yüden harcayamıyorum.Detaylı anlatabilirseniz bizim içinde yararlı olur demek istedim.

• quote:

quote:

kazanc derken soyle oyun ingilizce oldugundan bazı seyleri anlamıyorum düz mantık oynuyorum.oyun icinde ne işe yaradıgını bilmedigim cok item var.Bu yüzden harcayamıyorum.Detaylı anlatabilirseniz bizim içinde yararlı olur demek istedim.

• kazanc derken soyle oyun ingilizce oldugundan bazı seyleri anlamıyorum düz mantık oynuyorum.oyun icinde ne işe yaradıgını bilmedigim cok item var.Bu yüzden harcayamıyorum.Detaylı anlatabilirseniz bizim içinde yararlı olur demek istedim.
  • Yeni başladıysan eğer oyunda ekstra harcaman yapmanı gerektirecek bir şey yok. İtem ve skill upgradelerini düzenli yapmaktan başka harcaman yok. Ne işe yaramadığını bilmediğin itemlerin level 40'dan sonra kullanmaya başlayacağın için zamanla hepsini anlarsın. Problem etme yani şu anda tıkandım kaldım diye düşünme. Oyun karışık gibi görünse de senin oynadığın gibi düz mantık. Tek dikkat edeceğin günlük tüm etkinlikleri kaçırmamak olsun.
  • Pet olarak neleri önerirsiniz wukong borik nami var elimde şuan neyi yükseltiyim hangi pek yani kısaca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada çok teşekkür ederim dediklerini yaptım şuan 26 lvlm arenada 40 lvlları yemiyorum teşekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: eqe26

Pet olarak neleri önerirsiniz wukong borik nami var elimde şuan neyi yükseltiyim hangi pek yani kısaca :)

Sun wukong her zaman yanında olsun ve sürekli yükselt mastered olana kadar yüklen. Tüm haritalarda ve görevlerde kullan. Borik ise görevlerde iyi ancak pvp, arena v.s modlarda yaramaz. Oyuncular çok kaçak oynadığından borik ile yakalamak problem olur çok uğraşırsın. Namiyi geliştirmene gerek yok. Ancak yedek pet olarak ikinci gruba koyabilirsin tabi. Normalde bir görevde veya haritadada ikili gruplar halinde 4 pet kullanmaya başlayacaksın. O zaman nami değerlendirilebilir. Timed Pets isimli etkinlikleri kaçırma. Captain peti orada çıkıyor. En iyi pet o dur. İnşallah şansına denk getirirsin.
  • quote:

Bu arada çok teşekkür ederim dediklerini yaptım şuan 26 lvlm arenada 40 lvlları yemiyorum teşekkürler :))

Önemli değil :) Eline, parmaklarına kuvvet :)
  • Gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sürekli rahatsız edicem galiba sizi :)

• Bu arada bir sorundan dolayi birkac kez ayni mesaji yazmisim kusura bakmayin bilerek yaptigim bisey deildi. Cevabin icinde tesekkur ederim kardesim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli değil. Problem olursa buralardayım. Kolay gelsin.
  • Zodijack kardeşim bir şey sorucam sana kanat varya oyunda bir şey satın alınca geliyor birde onun üst lvli var daha cafcaflı :D onu nasıl alıcam acaba? Bende şuan ilk oyundan bir şey satın alınca yani top up yapınca gelen kanat var ama onu lvl atlattırdıkça mı böyle rengi değişiyor büyüyor falan o nasıl olacak?

• quote:

Zodijack kardeşim bir şey sorucam sana kanat varya oyunda bir şey satın alınca geliyor birde onun üst lvli var daha cafcaflı :D onu nasıl alıcam acaba? Bende şuan ilk oyundan bir şey satın alınca yani top up yapınca gelen kanat var ama onu lvl atlattırdıkça mı böyle rengi değişiyor büyüyor falan o nasıl olacak?

Valla kardeşim ben o bahsettiğin ilk seviye kanata bir kaç upgrade bastım +3 veya +4 olmuştu. Hatta ilk + basmamda çok umutlu basmıştım şekli değişecek diye ama yemedi :) Emin değilim ancak sanırım üst seviye viplerde kanat değişiyor. Yeni kanat geliyor belki de her vip artışında. Ama belki de başka yolu vardır. Bana sorarsan gereksiz. Bronze vip çok bile.
  • hocam bu belt olayı nasıl oluyor oraya bir item koyuyorum.bane ne etkisi oluyor anlamadım bide champion hades neptune gibi item sınıfları var hangilerinin setinin yapmak daha iyi?
  • quote:

hocam bu belt olayı nasıl oluyor oraya bir item koyuyorum.bane ne etkisi oluyor anlamadım bide champion hades neptune gibi item sınıfları var hangilerinin setinin yapmak daha iyi?

En iyi set hades setidir. Bu konu hakkındaki yukarıdaki tüm yazılarımı okursan bu tarz veya kafana takılan soruları da daha detaylı bulabilirsin. Belt olayı ise üzerindeki itemlerle belt itemlerinin bir tür bağ oluşturması gerekiyor ancak o zaman faydalanabiliyorsun. Ancak bu bağ neye göre ben anlayamadım. Ama benim belt kısmımda 4-5 kare vardı ve hepsinden + birşeyler alıyordum. Ha sen nasıl kullandın, nasıl faydalandın dersen, belt itemlerini üzerimde fazla ve sağlam olan itemleri tek tek denedim. Hangileri bana + birşeyler veriyor onları bıraktım. Toplaması biraz zor oldu ancak benim bulduğum taktik buydu valla. Malum oyun içinde de pek iletişim kurabilecek insan olmadığından deneme yanılma yaparak hallettim. Oyuna hala giriyor olsam tam item ismi verebilirdim ama maalesef sildiğim için o da yok. Ancak aklımda kalan itemler Dragon's Rage veya Hellfire Sword deneyebilirsin. Bunların ikisi de kılıç. İkisi de bana + özellik veriyordu. Ancak söylediğim gibi üzerindeki itemlere göre değişiklik gösterebilir.

• Peki bu bölümleri geçince yıldız geliyor birde böyle 9 tane bir şey geliyor star dan yapıyoruz o bende iki tane var yani ying yang sembolünden iki tanesi yanıyor yani ikincisine bastığımda bir takım özellikler geliyor onların 3. 4. Leri ne zaman açılıyor yada ne yapmalıyım açmak için?

• eqe26 E kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açabilir misin ege anlamadım inan.
  • Hani şimdi aşşağıda hani inventory e yada pets e falan girdiğimiz bir şey çıkıyordu ya altta orda star vardı birde onu da bölümlerden yıldız aldıkça 9 18 27 topladığımız zaman bir taş veriyordu 9 tane sonra onu star diye girdiğimiz yerde kullanıyoruz ortada kocaman ying yang sembolü etrafında da aynı sembolden küçük küçük böyle çevrili orda o küçük ying yang sembolleri nasıl açılıyor onu soruyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.