Şimdi Ara

Taich zedeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu çin server ındaki bir oyuncu adı "Taich" bu kişi yabancı birisidir ve isimlerini söylemiyeyim 5 türkü adreslerinizi alıcam deyip mail lerini değiştiriyor ve ara ara girip itemleri alıyordur bu adam ile sakın alışveriş te bulunmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 26 Mayıs 2009; 19:13:58 >

• Bilgilendirme icin saol salih
  • Eyvallah Salih.
  • o 5 kişiden biri benim xD Çocuğun MSN si bende var ilk tanıştığımda adam zannetmiştim ama pezonun teiymiş aslında daha neler neler dicemde nese...

Gerçek adı Riffy galiba ve bu 5 türkün acclerinden yarım yamalak Google Translate sayesinde konuşuor ve para lazim para ver felan diormuş okana Benim çara girip Para ver felan demiş şerefsiz.

Ben oyunu bıraktım zate KAAN acc yi geri alamassam oyuna daha dönmem belkide.

Tolga ile bu pezonun msnsini şfresini alma konusunu felan konuştuk Onun ronaldinhosunu ve benim KAAN ı almayı ve ceza olarakta artı onun as çarı olan ve 50kk felan parası olan Taichi accsinide almayı düşüoduk MSN hack işinden anlasak manyak olcakta

Nese Geçmiş Olsun , Geçirenler Sağolsun

• bnm acc gitti bana ölesine dolş die kaanın accsini verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: matt.

bnm acc gitti bana ölesine dolş die kaanın accsini verdi

nasıl gitti lan :S:S:S
  • 30 kk satcaktı
    tam parayı veriodu oyundan cıktı sora
    msn adreni değiştrimiş biz nasıl değiştircez ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok safsınız.
  • zaten oyumu bıraktım en fazla 53 olurdum bilemeim yazın 56 sora kasamzdık ki
  • quote:

zaten oyumu bıraktım en fazla 53 olurdum bilemeim yazın 56 sora kasamzdık ki

Bekle sen kasamazdınız insan isterse 100 e kadar kasar tabi sabır ve azim önemli olan
  • Birde bırakmasaydın oyunu Olm hadi 1 kere beni kandırdı onu anladıkda siz neden bana güvenmeyip o serefsizlik abidesine güveniyorsunuz onu anlamıyorum Neyse..
  • aslında şöle bişey var ben taich yani rıffy oyunu bıraktım dedim neden dedi bna kaanın acc verdi bide ondan item alırsam itemleri satıp 41 lwl veemon alırsam basşlarım
  • yavas yavas item birikio erdene skill stat verdim ve bende de 10 excalibur var
  • quote:

aslında şöle bişey var ben taich yani rıffy oyunu bıraktım dedim neden dedi bna kaanın acc verdi bide ondan item alırsam itemleri satıp 41 lwl veemon alırsam basşlarım

İyi şanslar
  • Lan Bende Biliodum Kaziklicani ama inadına verdim dedim oyundur itemler gitse ne olcak bu akdar büyütmeye gerek yok xD Kaan acc yi geri alamassam oyuna geri dönmem her halde xD

Saf felan diyen olmuş ama ben biliodum kaziklicani ama sırf eylencesine verdim

Ben 41 lvl tamer ve 41 lvl digi yaptıktan sonra fazla oynamıodum zate
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Lan Bende Biliodum Kaziklicani ama inadına verdim dedim oyundur itemler gitse ne olcak bu akdar büyütmeye gerek yok xD Kaan acc yi geri alamassam oyuna geri dönmem her halde xD

• quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Lan Bende Biliodum Kaziklicani ama inadına verdim dedim oyundur itemler gitse ne olcak bu akdar büyütmeye gerek yok xD Kaan acc yi geri alamassam oyuna geri dönmem her halde xD

Yorum yok

• ya korede acc açılmış banlılar benmkini 57 belzmonu sheva pass değiştridi alim pass koreye döncem kaan bana item parada yardım eden olur mu ?
  • kanka ben kendi accmi açamıorum kroede sinir oldum
  • olmasssa senin yan acc ler var nasıl olsa yaz bastan baslarız senişn yan acc item alıpfull kasarız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.