Bildirim
Tahminlerinizi alayım arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mazot 6.50-7.00 arası olacağı aşikar benzin fiyatıda her zaman fixtir 50-60 kuruş motorinden pahalı olmuştur son 10 yıl içinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gelen zamlar ötvden düşülmese zaten mazot şuan güncel olarak 6.30 siz aşırı iyimser olmuşsunuz. _____________________________ //M ------------------------------------------------ AMG -
motorin 575 seçimden sonra + 80 ila 120 gekirse 655 - 695 arası öngörüyoruz,,
tek rejim devam ederse 10 - 12 lira öngörüyoruz son 4 sene içinde 2023 e yakınlarda 15 ila 18 olabilir,,
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 TCe x-tronic 90 hp -
2023 te sıfır atarız 20 lira yerine 2 lira olur :D _____________________________ //M ------------------------------------------------ AMG -
Keske 10 liraya sabitleseler kurus kurus ugrasmaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Asgari ücretten de sıfır gidecek.Asgari ücret 170 lira olacak.Milletim hep fakirquote:
Orijinalden alıntı: TSY
2023 te sıfır atarız 20 lira yerine 2 lira olur :D
_____________________________ -
Secım sonucuna gore degısecek elbette.. Hukumet degısırse 8tl devam eder uzun bı sure, degısmezse 10tl yı gorur benzın.. Zaten 7tl oldu sayılır sımdıden..
otv de falan ındırım beklemeyın her turlu sonucta, aksıne vergı artısları olacak mecburen.. Faız de artacak, herkes tasarruf planını yapsın gelecege dogru
Yok artık bence 7 olmaz
6.30 oldu zaten motorın, 3 zam daha gelse al sana 7tl.. Her hafta gelıyo malumquote:
Orijinalden alıntı: Ara-sıra
Yok artık bence 7 olmaz
en iyisi arabayı satıp at arabası almak. millet uzaya giderken biz bu gidişle mersine bile gidemiyeceğiz.
_____________________________ -
Dolardaki kuru yanıstmamışlar bu hafta 27 kuruş daha gelecekmiş baktılar artık fazla oldu götü tutuşmaya başladı halkın ilerde seçimde var yansıtmayalım dediler
LPG kullanıyorum, ben seçimden sonra 4.20₺ olur diyorum
Dolar 4.83 u gordu, ben benzını 9tl olarak GUNCELLIYORUMquote:
Dolardaki kuru yanıstmamışlar bu hafta 27 kuruş daha gelecekmiş baktılar artık fazla oldu götü tutuşmaya başladı halkın ilerde seçimde var yansıtmayalım dediler
Dediğin gibi 8 olursa millet ne yapacak çok merak ediyorum. Bi bende para yok heralde
dolar 7.5 tl'ye gider söylemi var. İnşaallah olmaz ama olursa benzin/mazot 10 tl'yi çok rahat geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor_35 -- 23 Mayıs 2018; 2:29:49 >_____________________________ -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:16:23 >_____________________________ -
Arkadaşın dediği gibi mazotun asıl fiyatı 6.30 şu an. Varil fiyatları ve dövizde ki artışla 2-3 ay içinde 7 olması kaçınılmaz gibi.quote:
Yok artık bence 7 olmaz
Kardeş yollar lüks arabadan geçilmiyor adam 100.000 tllik araba aliyor zam gelmiş umrundami ki
Aynen öyle bizim mahallede benimkinden kötü araba yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benzin 7,20
Mazot 6,80 |
Benzer içerikler
- opel corsa en çok tutulan motor
- dizel araç gazdan ayağı çekince silkeleme
- petlas imperium pt515 yorum
- motor soğukken zincir sesi
- kapora geri alınır mı
- en iyi yaz lastiği
- zeekr 007 türkiye fiyat listesi
- 1.8 hybrid gr sport e-cvt
- ssangyong actyon 2025
- q4 e tron menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler