|
cümleten esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah. Allah razı olsun ben de çok iyiyim hiç bu kadar iyi olmamıştım inşallah cenab-ı Allah'ın izniyle daha da iyi olacağım muhakkak. sadece hatırınızı ve gününüzün nasıl geçtiğini sormak istedim saygı değer hocalarım ben bugün cuma namazından sonra yaklaşık 5 saat daha rabbime ibadet ettim binlerce kez şükürler olsun. sonrasında ise imamla helalleşip camii'den ayrıldım, ayıptır söylemesi paylaşmaya teşvik edelim, çıkarken sadakamı vermeyi de tabii ki es geçmedim hocalarım. evime geldim ve sevgili eşimle beraber 2 rekat daha namaz kılıp birlikte yemek yedik. yemekten sonra hac'dan hediyelerle ve dualarıyla beraber gelip beni ziyarete sevgili talebem Mustafa geldi ve kısa bir sohbet gerçekleştirdik. birlikte yatsı namazımızı da kılıp kendisini uğurladım. cenab-ı allahım hepinize sağlıklı ve mutlu ömürler versin bu mübarek günde rabbim hiçbirimizi utandırmasın inşallah peki sizin gününüz bugün nasıl geçti sevgili hocalarım, selamlar ve dua ile. esselamun aleyküm... |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı