Şimdi Ara

Arkadaşlar bugün neler yaptınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cümleten esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü arkadaşlar, nasılsınız iyisinizdir inşallah. Allah razı olsun ben de çok iyiyim hiç bu kadar iyi olmamıştım inşallah cenab-ı Allah'ın izniyle daha da iyi olacağım muhakkak.

sadece hatırınızı ve gününüzün nasıl geçtiğini sormak istedim saygı değer hocalarım  

ben bugün cuma namazından sonra yaklaşık 5 saat daha rabbime ibadet ettim binlerce kez şükürler olsun. sonrasında ise imamla helalleşip camii'den ayrıldım, ayıptır söylemesi paylaşmaya teşvik edelim, çıkarken sadakamı vermeyi de tabii ki es geçmedim hocalarım.  

evime geldim ve sevgili eşimle beraber 2 rekat daha namaz kılıp birlikte yemek yedik. yemekten sonra hac'dan hediyelerle ve dualarıyla beraber gelip beni ziyarete sevgili talebem Mustafa geldi ve kısa bir sohbet gerçekleştirdik.

birlikte yatsı namazımızı da kılıp kendisini uğurladım.

cenab-ı allahım hepinize sağlıklı ve mutlu ömürler versin bu mübarek günde rabbim hiçbirimizi utandırmasın inşallah  

peki sizin gününüz bugün nasıl geçti sevgili hocalarım, selamlar ve dua ile. esselamun aleyküm...  

• 06:45 gibi yattım

11:00 da kalktım

11:30 a kadar egzersiz falan yaptım

12:30 a kadar gitarla uğraştım ( Çalmayı gram bilmiyorum sadece tellere vuruyorum :) )

13:00 a kadar Zeka küpüyle uğraştım

14:00 da dışarı çıktım yürüdüm sadece ve eve geldim

15:00 da çay demledim sabah kahvaltısnı yaptım

16:00 da balkano çıktım kendimi çayladım

17:00 da Kitap okudum ve çay içtim

18:00 da yattım

19:30 da kalktım hazırda çay buldum onu içtim

20:00 yemek yedim ve dışarı çıktım

22:00 dışarıda oturdum bir yere tek başıma 2 bardak çay içtim

23:00 eve geldim çay demledim balkona çıktım yine kendimi çayladım

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 07;00 kalktım
    7:30 okula gittim
    16.25 e kadar ders
    16:25den sonra 17.30 gibi evdeydim trafik yoğunluğundan dolayı 18 gibi yemek yedim o saatten beridir pcdeydim simdi yatıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

maşallah hocam maşallah sizi tebrik ediyorum çok verimli güzel bir gün geçirmişsiniz. rubi küpü oynayan adamı ben de severim maşallah hocam. ancak karışmak gibi olmasın affınıza sığınarak ve utanarak söylüyorum ki gitar haramdır hocam, görevimiz uyarımızı yapmak  

ayrıca cuma namazını da yazmamışsınız hocam  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 16 Şubat 2024; 23:5:33 >
  • Aleyküm selam Allah kabul etsin kardeş, Dualar bize öyle bir lütuftur ki Rabbim istemediğinde insandan çeker alır o hissiyatı. Çok şanslısın daha çok iste daha çok iyi olacaksın / olacağız inşallah

• arda4552_ A kullanıcısına yanıt

rabbim zihin açıklığı versin inşallah hocam peki siz okuldan izin alıp öğlenleyin cuma namazını kıldınız mı hocam  

yanlış anlaşılma olmasın değerli hocalarım   ben sadece inancım gereği uyarımı yapıyorum  

Daha Fazla Göster
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

amin hocam allah razı olsun. allah subhanehu ve teala ecrinizi versin inşalla allahumme amin hocam  

aman hocam yapmayın allah korusun affınıza sorarak soruyorum niçin cuma kılmıyorsunuz rabbim affetsin inşallah var mıdır bir sebebi hocam

geçen sene kılıyordum.. 5 vakit sonra ne olduysa bırakı verdim. Şuan kılmıyorum sebebini bilemiyorum. ateist filanda değilim Allah'a inancim var her gün dua ederim kapıdan çıkarken sadece namaz kılmıyorum

hocam tövbe haşa yüce rabbim beni affetsin ama cumayı bir kaçırırsınız iki kaçırırsınız üçüncüde dinden çıkmışsınız tövbe tövbe haşa allahım sen beni affet

• Muhterem kardeşim ben de Cuma namazından sonra evde eşim ve oğlumla kahvaltı yaptık saat 17 gibi 522 no'lu hatla İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'ye gittik, orada en üst katta bulunan HD iskender yiyip biraz dolaştık, şu anda aynı hatla eve dönüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tembellik ve nefsine zor geldiğindendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir tane aklı başında insan evladı da çıkıp demiyor ki, konuya selam vererek açıp, Allahü tealanın ismini zikrederek devam ediyorsun da, açılan bu konuyla zıt olan bu nickname nerden çıktı diye sormuyor, sorgulamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 17 Şubat 2024; 0:15:43 >

Eski Donanımhaber konu dışı üyeleri olsa şu an konuyu açanın evinin sokağını bulup puro içen emoji ile paylaşmışlardı hatta 2004 de internete ilk girdiğinde açtığı sekmeyi bile bulurlardı hey gidi hey günler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.