Yine bir taciz iftirası ile öldürülen bir erkek. 6284 yaşatmıyor. Öldürüyor. Erkekler yaşamak istiyor. Ota boka erkeği suçlayan , radikal fikirlerle erkeğe saldıran herkesin bu cinayette parmağı var, sorumluluğu var. ![]() Ares Özdemir'den son dakika haberi geldi! 14 yaşındaki kızı taciz ettiği iddia edilmişti... https://www.sabah.com.tr/yasam/son-dakika-haberi-ares-ozdemirin-katillerinden-soke-eden-savunma-sosyal-medya-fenomeni-ares-ozdemir-dovulerek-oldurulmustu-4880153Annesinin yürek yakan sözleri : "Bana evlat acısı yaşatmayın. Ne olur yalvarıyorum. Evladım gidiyor. Hala kalbi çarpıyor. Hala benim bir umudum var" :(( Malesef hayatını kaybetmiş. Üzülüyorum. Bu gidişata artık bir dur demek gerekiyor. Bu iftiraların sonu gelmeli. Bilip bilmeden erkekleri linç eden herkes ceza almalı, tutuklanmalı. Bunun bir yaptırımı olmalı. Allah erkekleri korusun. Valla yazık ya. Gencecik bir erkek. Nasıl kıydınız lan. Allah belanızı versin. |
Taciz iftirasına maruz kalan Ares Özdemir adlı erkek katledildi

-
-
Amazonun The wheel of time ve başka bir yapım olan yellowjackets adlı dizide erkeklere karşı büyük bir aşağılama var. İkiside yeni diziler ve arka arkaya denk geldi. Erkeklere karşı bir proje olabilir. Meriçlere ve erkek düşmanı kadınlara karşı birlik olmalıyız..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyada erkeği aşağılamak için senelerdir bir oyun dönüyor. Animelerde erkek karakter hep sapık olarak gösterilir hep dayak yiyen erkek olur. Dizilerde erkek laf sokunca "aaaaaa" olur kadın laf sokunca "heeey" olur alkış efekti gelir. Kadın ve çocuk üzerinden sürekli mağduriyet kasılır savaşlarda mesela. Halbuki aynı savaşta erkekte ölüyor yaşlı adamda ölüyor onlar insan değil mi?Onlar için o kadar mağduriyet kasılmaz.
Ben hayatı az bir şey anladıysam güçlü olan kazanır ve ayakta durur, erkek ise güçlüdür, güçlü olan bir varlığı medya ile güçsüz göstermeye aşağılamaya çalışıyorlar, bunu da aşırı bi şekilde yapıyorlar, feminizm diye bir akım oluşturuluyor mesela, ama erkek hakkı savunan bir oluşum yoktur.
Özellikle bizim ülkedeki kızlara yaklaşmadan önce minimum 2 kere düşüneceksin. İstediği olmazsa intikam alır mı almaz mı? İftira atar mı atmaz mı? diye. Boşa bir tarafımı yırtmıyorum yabancı dil öğrenin yabancı kızla evlenin diye. En azından biraz daha yapıcı kültürlü oluyorlar, bencil egoist olmuyorlar.
-
Dönem artık erkeklerin hiçe sayıldığı,karalandigi dönem olmuş. Üstteki arkadaş herşeyi yazmış zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gecen sene olmustu ama bir şey degistirmez. Aptal namus bekcilerinin geberip gitmesi lazim
Kendi özgürlüğüm sınırları içerisinde, bir kadınla istediğim gibi tartışırım.
Kanunlar b*ktan diye, zaten düşük olan yaşam kalitemi daha da mı düşüreyim ?
-
Nerden biliyonuz iftira oldugunu
Geçen ankara trafik sayfasına bakıyorum kadının birisi konya yolun'da yolun ortasın'da yürüyor videosunu paylaşmışlar yorumlari okuyorum kadinlar şöyle yazmış ayy tatlim acaba ne şiddet gördü'de sokağın ortasın'da yürüyor birisi yazmiş kuzum benim ailesin'den şiddet gordüğü için yapmıştır bunu yazmış birisi kesin erkek baskısı demiş kimse'de lan bu kadın adli dengesi yerin'de değil evden kaçmış akıl sağlığı yerin'de olmadığı için bunu yapmış dememiş zaten sonra açıklamışlar bu olayı kız hastaymış evden kaçmış uzun lafın kısası bu feminazi ablalar malesef erkek düşmanı ve olayı abartıyorlar, birisi instagram'da paylaşmış arka masa'da karı koca tartışıyordu adam şunu dedi yok bunu dedi karısına diye aklı sıra erkeği suçlu göstermeye çalışıyor ben de başkasının masasını dinlemek yerine kendi işiniz ile ilgilenseniz daha iyi olurdu yazdim kadının bana attığı cevap Kulak tıkacı'da takayım mı olmuş
kimse kusura bakmasın kadın milleti çok tuaf bir canlı benim sevgilim bile erkek düşmanlığı yapıyor lan bende erkeğim dedigim'de sen başkasın diyor yarın bir gün ayrılsak ne ana bırakır ne bacı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bırak sevgilinin yapmasını, anne oğluna yapıyor oğluna bu devirde.
-
Feminazi diye bir kelime, örgüt, kişi, kurum veya ideoloji yoktur. Sadece feminizm ve feministler vardır. Feminazi kelimesi manipülasyon yapmak amacıyla feminizmi aklamak için, feministler tarafından çıkarıldı. Lütfen suçlamanı sadece feminizme yap. Feminazi kelimesini kullandığın her an erkek düşmanlarının ekmeğine yağ sürmüş oluyorsun farkında olmadan ya da olarak.
Bu haberi neden hiç bir sosyal medyada görmedim? Bence nedeni ortada. Kimsenin umrunda değil.
-
sağolun hocam valla vizyon kattınız. kadın haklarını savunuyorum da erkeklerin haklarının sömürüldüğü de bir gerçek gibi
-
Rica ederim hocam, yardımcı olduysam ne mutlu.
-
Aslında bir sürü erkek umursuyor bu olayları. Ama medya patronları feminist olduğu için Tv lerde paylaşmıyorlar.
İyi birine benziyorsun. Erkeklere düşman olmadığın için teşekkürler. Çok bilindik bir belgesel var bu konuda. The Red Pill diye. İzlemediysen tavsiye ederim. Ben de eskiden aynı senin gibiydim. Kadın haklarını savunuyordum. Ama erkeklerin esas mağdur olduğunu görünce ve kimsenin buna doğru düzgün farkındalık yaratmadığını görünce erkek haklarını ve erkek sorunlarını, mağduriyetlerini araştırmaya başladım.
Umarım müebbet hapis alır bu gencecik erkeği katleden katiller. Umarım adalet yerini bulur.
https://www.diken.com.tr/yargitay-sikayet-bes-gun-sonra-yapildi-diyerek-tecavuze-verilen-10-yil-hapsi-bozdu/
Klasik olaylar bunlar daha neler var neler.
Kadınları taciz eden, yaşam alanını daraltan tecavüz etmeyi planlayanlar rahatsız oluyor gerçekleri duyunca
Sen şu anda bile iftira atıyorsun erkeklere. Seninle aynı fikirde olmayanlara tacizci, tecavüz plancısı diyorsun. Esas erkeklerin yaşam alanını daraltan sizlersiniz. Bu nasıl iğrenç bir üslup. O zaman bize göre de sen tecavüz iftiracısısın. Cinsiyetin ne bilmiyorum ama ortada büyük bir sorun var. Erkeklere yapılan iftiralara hiçbir zaman hiçbir şekilde en ufak bir ceza bile verilmiyorken ısrarla halen daha kıyıdan köşeden cımbızla seçerek bulduğun kadın mağduriyetlerini servis etmen çok radikal bir erkek karşıtı olduğunu gösteriyor. Senin gibiler yaşam alanımdan uzak dursun. Reelde görsem selam dahi vermem. Burda da banlayacağım şimdi. Saçma sapan erkek düşmanı yazıları görmek istemiyorum. Bari bu konuda rahat verin. Virüs gibi doluşmuşsunuz her yere. BAN.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Amazonun The wheel of time ve başka bir yapım olan yellowjackets adlı dizide erkeklere karşı büyük bir aşağılama var. İkiside yeni diziler ve arka arkaya denk geldi. Erkeklere karşı bir proje olabilir. Meriçlere ve erkek düşmanı kadınlara karşı birlik olmalıyız..
|
Dünyada erkeği aşağılamak için senelerdir bir oyun dönüyor. Animelerde erkek karakter hep sapık olarak gösterilir hep dayak yiyen erkek olur. Dizilerde erkek laf sokunca "aaaaaa" olur kadın laf sokunca "heeey" olur alkış efekti gelir. Kadın ve çocuk üzerinden sürekli mağduriyet kasılır savaşlarda mesela. Halbuki aynı savaşta erkekte ölüyor yaşlı adamda ölüyor onlar insan değil mi?Onlar için o kadar mağduriyet kasılmaz. Ben hayatı az bir şey anladıysam güçlü olan kazanır ve ayakta durur, erkek ise güçlüdür, güçlü olan bir varlığı medya ile güçsüz göstermeye aşağılamaya çalışıyorlar, bunu da aşırı bi şekilde yapıyorlar, feminizm diye bir akım oluşturuluyor mesela, ama erkek hakkı savunan bir oluşum yoktur. Özellikle bizim ülkedeki kızlara yaklaşmadan önce minimum 2 kere düşüneceksin. İstediği olmazsa intikam alır mı almaz mı? İftira atar mı atmaz mı? diye. Boşa bir tarafımı yırtmıyorum yabancı dil öğrenin yabancı kızla evlenin diye. En azından biraz daha yapıcı kültürlü oluyorlar, bencil egoist olmuyorlar. |
Geçen ankara trafik sayfasına bakıyorum kadının birisi konya yolun'da yolun ortasın'da yürüyor videosunu paylaşmışlar yorumlari okuyorum kadinlar şöyle yazmış ayy tatlim acaba ne şiddet gördü'de sokağın ortasın'da yürüyor birisi yazmiş kuzum benim ailesin'den şiddet gordüğü için yapmıştır bunu yazmış birisi kesin erkek baskısı demiş kimse'de lan bu kadın adli dengesi yerin'de değil evden kaçmış akıl sağlığı yerin'de olmadığı için bunu yapmış dememiş zaten sonra açıklamışlar bu olayı kız hastaymış evden kaçmış uzun lafın kısası bu feminazi ablalar malesef erkek düşmanı ve olayı abartıyorlar, birisi instagram'da paylaşmış arka masa'da karı koca tartışıyordu adam şunu dedi yok bunu dedi karısına diye aklı sıra erkeği suçlu göstermeye çalışıyor ben de başkasının masasını dinlemek yerine kendi işiniz ile ilgilenseniz daha iyi olurdu yazdim kadının bana attığı cevap Kulak tıkacı'da takayım mı olmuş |
Benzer içerikler
- 2025 düğün masrafları
- discord açılmıyor
- eurofighter typhoon vs f-35
- nur tuğba aktay boşandı
- şark kurnazı ne demek
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- temu alışveriş limiti
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
- tango yasaklandı mı
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X