Şimdi Ara

Tablette KO Oynanır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ilginç bir soru sormak istiyorum. Windows 8 tablette KO oyanır mı? Deneyenlerden bilgi almak istiyorum. Androidlerle karıştırmayın Windows aletlerden bahsediyorum Photoshop bile çalıstırıyor bunlar. KO yu neden çalıştırmasın ki? Örneğin şu tablet:
    http://m.samsung.com/us/computer/tablet-pcs/XE700T1A-A03US#specs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun şu an için Windows 8 ile uyumlu değil diye biliyorum. En azından, bir arkadaş Win8 bilgisayarına kuramadı EU'yu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oyun şu an için Windows 8 ile uyumlu değil diye biliyorum. En azından, bir arkadaş Win8 bilgisayarına kuramadı EU'yu.

EUKO'yu Windows 8 işletim sistemine kurdum. Gayet güzel çalışıyor, herhangi bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiriye

Evet ilginç bir soru sormak istiyorum. Windows 8 tablette KO oyanır mı? Deneyenlerden bilgi almak istiyorum. Androidlerle karıştırmayın Windows aletlerden bahsediyorum Photoshop bile çalıstırıyor bunlar. KO yu neden çalıştırmasın ki? Örneğin şu tablet:
    http://m.samsung.com/us/computer/tablet-pcs/XE700T1A-A03US#specs

Windows 7 veya Windows 8'in tabletler için yazılmamış normal versiyonu işletim sistemine sahip olan tabletlere fare ve klavye bağlayarak rahatlıkla oynayabilirsin. Etkin bir soğutma yöntemi olmadığı için performans ne ölçüde iyi olur bilemiyorum ancak. Gösterdiğin tablet kesinlikle çalıştırır ayrıca.

• oyun çalışır fakat dokunmatik destekli oyun değil sadece pazarda durursun
    aktif şekilde oynamak için klavye mause bağlaman gerekir
  • o makine çalıltırır ancak oynanabilirlik nasıl olur bilemem samsung tablet klavyesi çalıştırmaya bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık olur tablete yada yanar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.