Şimdi Ara

Tablette Android mi? Windows8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar ben tablet almak ıstıyorum 2 tablet arasında kaldım 1.HP ENVY x2 2. ASUS Transformer Pad arsında kaldım Sızce hangısı daha ıyıdır? Ben oyun dızı fılm odewlerımı flan yanı kısaca hersyde kullaanca hangısı daha ıyıdır?
    ŞİMDİDEN TESEEKKUR EDERİM.

• Elebette kullanım amacın ve kullanacağın programlar çok önemli.Oynayacağın oyun sadece windows platformunda ise zaten başak çaren yok.Dersler için office kullanıyorsan,androidde pek çok office alternatifi yazılım var.Ama asla bir microsoft office olmuyor hiç biri.Bu yüzden klasik microsoft office odaklı kullanımda windows ihtiyacı kendini belli ediyor.Film, dizi, internet için elbette android yeterli.Windows'a gerek yok.Ancak bazı sitelerdeki flash eklentileri android ile stabil çalışmıyor.Google play resmi flash desteğini kaldırdı.Bu yüzden haricen indirip ayrıca kurmak uğraşmak denemek gerekiyor.Flashda sıkıntı var yani.Başka bir bilgisayar yoksa,eğer tek cihazınız bu tablet olacaksa windows tercih edilebilir.Ancak bu modellerin fiyatı daha pahalı ve pil kullanımları daha fazla.Elinizde başka bir bilgisayar varsa yanına android tablet uygundur.Ama herşeyiniz bu cihaz olacaksa android bazı durumlarda yolda bırakabilir.Hatta notebook ya da netbook olmadan sadece her amaçta kullanım için tablet edinilmesi bence pek uygun değil gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.