Şimdi Ara

tablete xp kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar rk3066 islemcili tabletim var buna xp veya baska bir isletim sistemi kurmak mumkun mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Arkadaslar rk3066 islemcili tabletim var buna xp veya baska bir isletim sistemi kurmak mumkun mu acaba

İsteyenin bir yüzü kara vermeyen Bill Gates in iki yüzü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır mümkün değil. sadece android. bazı istisna cihazlar var kaynak kodu geliştiricilere dağıtılmış. ama onlar da yine mobil os çalıştırıyor. ya da sadece deneme amaçlı emu ile çalıştıranlar var ama işe yaramaz.
    windows xp ve sonrası normal bilgisayarlarda çalışır.

Orijinalden alıntı: gidemem_xx

kullandığım bir tablet var yutdışından geldi. içinde xp kurulu gayet güzel çalışıyor. Demek istediğim şu kurulması mümkün..

içinde ki işlemci ARM tabanlı değildirde ondan çalışıyordur boş yere insanlara umut vermeyin :)
  • hafta içi başka bir tablete xp kurmayı denicem bakalım ne olacak.. Ama kurulur diye düşünüyorum.. çift işletim sistemi oluşuyor. bir xp ve ya ne atarsan o ikincisi android.. oda olmazsa sanal sistem deneriz ama bir şekilde olur bu.. olmaz diye bir şey yok..
    Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*
    15 yıl önce açıldı
    Tablete Custom Rom Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.