Şimdi Ara

tablet+telefon mu yoksa sadece 4 4lük bir telefon mu? önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya bu aralar en fazla 1500tllik bir telefon ve yanında bir tablet alacağım yada okul bitene kadar daha para biriktirip note 3 tarzı bi telefon olabilir diye düşünüyorum ama kafam çok karışık. eğer şimdi alırsam herşeyi babam alacak ama o 1500tan fazlasını bir telefona vermez yanına bir tablet kondurur. eğer 3 aya yakın süre beklersem şuan zuladaki paramı katlayıp telefon+tablet ihtyacımı karşlayablecek birşey olmalı, umarım kendimi anlatabilmişimdir:D teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: ijwbeok

arkadaşlar ya bu aralar en fazla 1500tllik bir telefon ve yanında bir tablet alacağım yada okul bitene kadar daha para biriktirip note 3 tarzı bi telefon olabilir diye düşünüyorum ama kafam çok karışık. eğer şimdi alırsam herşeyi babam alacak ama o 1500tan fazlasını bir telefona vermez yanına bir tablet kondurur. eğer 3 aya yakın süre beklersem şuan zuladaki paramı katlayıp telefon+tablet ihtyacımı karşlayablecek birşey olmalı, umarım kendimi anlatabilmişimdir:D teşekkürler şimdiden

acelen yoksa , tablet ihtiyacın yoksa bekle bence ileri zamanlarda hem daha yeni telefonlardan alırsın ve işini çok daha iyi görürsün derim ben
  • Çin ve Hindistanın da dış ülke pazarlarına telefonlarını açmasıyla beraber rekabet her geçen gün çok başka bir hal alıyor ve ortalık f/p cihazıyla dolmaya başladı özellikle android cephesinde. Ben olsam beklerdim mecbur kalmadıkça çünkü bu ülkelerin firmaları yakında samsung lg sony ve htc nin de başlarını ağrıtmaya başlayacak haliyle onlarda bu rekabette var olmak adına fiyatları onlar kadar olmasa da bir miktar aşağıya çekecek yani telefon fiyatlarında 6 aya kadar keskin düşüşler bekliyorum piyasada bu kadar f/p ürünü olunca. Keşke imkanın olsa da 1 sene bekleyebilsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.