Şimdi Ara

Tablet sorunu lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus memo pad 7 kullanıcısıyım.geçen sene güncelleme gelmiş ve kardeşim şarjı az olmasına rağmen güncellemeye çalışmış.
    Tabletinde şarjı bitmiş ve kapanmış.Şuan açtığım android yazısı yazıyor ve öylece donup kalıyor.
    Forumda araştırma yaptım rom veya root yüklemeyle ilgili konular var tek tek okudum uğraştım neler indirdim denedim ama bir türlü yapamadım.
    Genelde içinde sistem olan çalışan tabletlere yüklüyorlar belki benimkisinin başka sıkıntısı vardır yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.

• evet
  • Garanti kapsamı içinde bu durum root atma garantiye ver derim yok rot falan atıcam garantiye veremem dersen sistemden arıza olabileceği kadar anakartta arızaya geçmiş olur cihaza root atabilmek için ekran download yada emergemcy modun açılması gerekir sonra root atabilirsin başka türlü pc cihazı görmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus türkiye yi aradınız mı , asus teknikservisce iyi bi markadır desteği verebileceğini düşünüyorum.
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Default yapabiliyormusun peki Foktory reset ?
  • Kendim root atmayı denedim bilgisayar tableti görüyor ama root programı görmüyor.

Asus türkiyeyi arayıp destek almak aklıma gelmemişti deneyeceğim.

İlginiz için teşekkürler arkadaşlar
  • Arkadaşlar Bende PROBOOK prbt111 tablet kullanıyorum rom bozuldu. Yeni Rom İçin Sitesine Gittim Fakat Sitesi Açılmıyor. Bana Yeni Rom Atarsanız Cok Mutlu Etmis Olursunuz.
    0 | |
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.