Şimdi Ara

Tablet Otomatik Olarak Dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
20.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün piranha ultra tab 10.1 tablet aldım. Tablette şu ana kadar herşeyden memnunum ama tabletin ekranı otomatik döndür işaretli olduğu halde ekran çevirdiğim zaman dönmüyor. Sensörler bozuk olduğu için mi diye düşündüm ama oyunlarda sensör gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Kardeş her yerde dönmez peki internette donuyormu

Hayır dönmüyor :(

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Kardeş her yerde dönmez peki internette donuyormu

Hayır dönmüyor :(

Fabrika ayarlarina dondurmeyi dene

• Bende DARK Evopad A9000 Tablet kullanıyorum, önceleri ekran otomatik dönerdi, fakat kendi sitesinde bulunan Rom ile tableti baştan kurdum ve tabletin ekranı otomatik dönmüyor,,Otomatik döndür seçeneği aktif olduğu halde dönmüyor otomatik olarak
    Clean master programını açınca, promram Dik olarak açılıyor, ama internette, klavye ile yazı yazarken vs artık dönmüyor ekran
    Ben buna çözüm bulamadım, sitesi de destek vermiyor artık, çözüm bulan varsa paylaşabilir mi?

Orijinalden alıntı: yourself88

Bende DARK Evopad A9000 Tablet kullanıyorum, önceleri ekran otomatik dönerdi, fakat kendi sitesinde bulunan Rom ile tableti baştan kurdum ve tabletin ekranı otomatik dönmüyor,,Otomatik döndür seçeneği aktif olduğu halde dönmüyor otomatik olarak
    Clean master programını açınca, promram Dik olarak açılıyor, ama internette, klavye ile yazı yazarken vs artık dönmüyor ekran
    Ben buna çözüm bulamadım, sitesi de destek vermiyor artık, çözüm bulan varsa paylaşabilir mi?

Hocam orijinal roma dönün, eğer düzelmezse servise verin, ben öyle kurtuldum bu sorundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yourself88

Bende DARK Evopad A9000 Tablet kullanıyorum, önceleri ekran otomatik dönerdi, fakat kendi sitesinde bulunan Rom ile tableti baştan kurdum ve tabletin ekranı otomatik dönmüyor,,Otomatik döndür seçeneği aktif olduğu halde dönmüyor otomatik olarak

Benim Next tabletimdede ekranın otomatik dönmeme sorunu vardı çözdüm.
    Çözüm yolları olarak şunları denemelisin.
    1-Ayarlar->Erişebilirlik->Ekranı otomatik döndür seçeneğini işaretle.
    2-Ayarlar-Erişebilirlik->G Sensor Recalibrating e gir ekranda hareketli top şekli
    çıkacak(benimkinde yok) ekran yukarı gelecek şekilde düz bir yere koy önce
    Reset calibration daha sonra Gravity calibration ı tıkla onay isterse onayla
    (Ben bu şekilde hallettim)
    3-Yukarıdakilerle çözüm bulamazsan Google Play'den Rotation Control adlı
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.crape.rotationcontrol programı kur.

• Tekta T kullanıcısına yanıt
    2. ve 3. seçenekleri denememiştim, google play deki programı bilmiyordum denerdim eskiden ama şu an tableti sattım :) yinede ilgin için çok teşekkür ediyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.