TABLET ÖNERİSİ OLAN VAR MI ÜNİVERSİTE İÇİN

-
-
üzgünüm ancak tablet denilince dünya pazarında lider tek marka var... apple-ipad
-
evet hocam arkadaşlarımın hemen hemen hepsi ipad kullanıyor bazen bende bakıyorum onlarınkinden tabiri caizse yağ gibi akıyor makine.
ancak en düşüğü 5 binden başlıyor benim o kadar cıkarabilecek bütcem yok gibi genede tavsiyeniz için teşekkürler
-
hocam en düsügü 5 binden başlamıyor naptınız
www.pt.com.tr
Apple MYL92TU/A iPad 10.2 inç Wi-Fi 32GB Uzay Grisi MYL92TU/Ahttps://www.pt.com.tr/ipad-10-2-inc-wi-fi-32gb-uzay-grisi-myl92tu-a -
8.nesil güzel bence
Ben de alacağım
-
mediamarkt ı yüzyüze dolaştım orda 4 küsürden aşagı yoktu ondan öyle dedim hocam.
bu siteler güvenilir midir hiç alışveriş yaptınız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 4 Eylül 2021; 14:53:45 > -
Hocam kainatın tableti tab s7 öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pt.com.tr yetkili apple satış yeridir ben kendi tabletimi hem ordan aldım hem de garantiye düştü işim bir kere 10 numara servis destegi vardı siz yine de araştırın
-
Ipad 8. Nesil kullanıyorum, bu fiyata önerilecek tek cihaz diye düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ipad 8 1 senelik model 1 2 ay içinde 9.nesil çıkacak fiyat olarak da 3k-4k civarında kalır daha iyi olur aşırı acil değilse onu bekleyin ipad 7 var hala çok hızlı donma falan imkansız. Çok stabil cihazlar
hepinize cok tesekkürler tavsiyeler için.ortak kanımız ipadin bu konuda başı cektiği.biraz acele malesef bütcemde max 2750 gibi bakıcam tekrardan sagolun
-
S6lite
Lenovo tab m10 plus bu sene bu tableti bi çocuğa hediye ettik elime alıp inceledim baya güzeldi dolby hoparlörleri fln vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

üzgünüm ancak tablet denilince dünya pazarında lider tek marka var... apple-ipad |
pt.com.tr yetkili apple satış yeridir ben kendi tabletimi hem ordan aldım hem de garantiye düştü işim bir kere 10 numara servis destegi vardı siz yine de araştırın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X