Bildirim
tablet alımı hakkında bilgi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oyun için asus memopad 176c
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Min>>2 gb ram 4 çekirdek mtk,allwinner,rockchip,boxchip, yonga setleri hariç işlemci 720o ekran
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratilmaz -- 21 Eylül 2014; 15:10:06 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim ama piyasada başka bildiğm 4 çekirdek kalmadı sizin bildiğiniz var mı türkiyeden alınabilecek -
taşakkür ederim ilgilendiğiniz için ama bir videoda dead trigger baya kasıyordu
şimdi başka bir video izledim ondada hiç kasmadı :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equexks -- 21 Eylül 2014; 18:05:56 > -
Asus Memopad Me176c , Lg g pad 8.3 , Samsung galaxy Tab 4 8.0,Samsung galaxy Tab pro 8.4, Samsung galaxy Tab S
Fiyat/Performans olarak Asus ve lg
lg çok güzel ama fiyatı biraz fazla asus güzele benziyor teşekkür ederim -
2 gb ram'i olan dell venue var. Ona bakın.. -
Asus Me176CX.
teşekkür ederim ilgilendiğiz için ama asusun özellikleri daha iyi sanki -
ilgilendiğiniz içim teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Equexks
teşekkür ederim ilgilendiğiz için ama asusun özellikleri daha iyi sanki
Bende ikisi arasında kaldım,uzun araştırdım ve Asus kararı aldım,yakin zamanda bende alicam.
asus me 176cx kullanıyorum tavsiye ederim -
teşekkür ederim yeni alırsam büyük ihtimalle bunu alacağım ama önce kendi tabletimi garantiden tamir ettirmeye çalışacağım -
quote:
teşekkür ederim yeni alırsam büyük ihtimalle bunu alacağım ama önce kendi tabletimi garantiden tamir ettirmeye çalışacağım
ama biraz ısınma oluyor. bisüre sonra rahatsızda ediyor. ondanda haberin olsun isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: qkhn0112
quote:
teşekkür ederim yeni alırsam büyük ihtimalle bunu alacağım ama önce kendi tabletimi garantiden tamir ettirmeye çalışacağım
ama biraz ısınma oluyor. bisüre sonra rahatsızda ediyor. ondanda haberin olsun isterim
Eski tabletimde de oluyordu hatta kış günü elim terliyordu yani sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi kuranı kerim uygulaması
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- casper tablet kapandı açılmıyor ne yapmalıyım
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- sms yönlendirme
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- oppo pad 3 pro
- red magic tablet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X