Şimdi Ara

Tablet alacaklara en iyi Android & iPad tablet önerileri (2025)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonların ekran boyutları oldukça büyümüş olsa da insanlar daha fazla kullanım alanına sahip olmak için tabletlere yöneliyor. Bu cihazlar, özellikle film veya dizi izlemek için oldukça kullanışlı olsa da aynı zamanda oyun oynamak için de harika bir seçenek oluyorlar. Bu bağlamda 2025'te alınacak en iyi tablet tavsiyeleri listemizde birbirinden güzel tablet bilgisayarlar bulacaksınız.

İşte gerçek tablet kullanıcılarının yorum ve deneyimlerini de aktaracağımız içeriğimizdeki en güzel tablet modelleri 👇

En iyi tabletler 💯
    Marka-Model 📲 Fiyat 🏷️
    Apple iPad Pro M4 13 inç 68.599 TL
    Apple iPad Air M3 11 inç 26.999 TL
    Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 34.999 TL
    HUAWEI MatePad 12 X 19.974 TL
    Xiaomi Redmi Pad Pro 15.368 TL
    Samsung Galaxy Tab S10+ 27.049 TL
    HONOR Magic Pad 2 25.099 TL
    Apple iPad A16 15.999 TL
    Samsung Galaxy Tab A9 Plus 4.950 TL
    Xiaomi Redmi Pad SE 7.649 TL
    HONOR Pad X9 5.299 TL
    Lenovo Tab K11 7.349 TL
    Samsung Galaxy Tab S10 FE+ 17.699 TL

Tablet yorumları dikkate alındığında; en iyi tablet markaları sıralamasında Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi öne çıkıyor. iPad ve Android tablet tavsiyesi olarak ise; M4 iPad Pro, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ve Huawei MatePad 12 X modelleri, güçlü donanımları, dayanıklı tasarımları ve kalem desteği sunmalarıyla tavsiye ediliyor.

1️⃣ Apple iPad Pro M4 13 inç

Apple, en iyi tablet markaları sıralamasında birinci konumda. Apple tablet modelleri laptoplarla yarışacak güçte donanımlara sahip olmalarıyla bilinir. iPad Pro M4, 2025 yılı itibarıyla dünyanın en iyi tableti olarak gösterilebilir. M4 çip sayesinde iPad Pro, bir tabletten çok daha fazlası. Yapay zeka destekli araçları, üst düzey grafik performansı ve güç verimliliğiyle profesyonellerin de dikkatini çekecek çok güçlü bir tablet. Yeni Tandem OLED ekran teknolojisiyle gelen tablet, olağanüstü kontrast, daha derin siyahlar ve canlı renklerle göz alıcı bir görüntü sunuyor. Ekran, 1600 nit’e kadar çıkabilen HDR parlaklığıyla dikkat çekiyor. Apple Pencil Pro ve Magic Keyboard desteği ile M4 iPad Pro, bir dizüstü bilgisayarı aratmayacak seviyede üretkenlik sunuyor. Video editlemeden 3D modellemeye kadar her işin altından rahatça kalkabiliyor.

• 13 inç Ultra Retina XDR (Tandem OLED) ekran

• 1600 nit ekran parlaklığı

• Güçlü Apple M4 işlemci

• 2TB’a kadar depolama alanı

• 12MP (arka) + 12MP (ön) kamera

• 10 saate kadar pil ömrü

• Thunderbolt/USB 4 (USB-C) portu

• WiFi 6E, Bluetooth 5.3, 5G bağlantı

• Apple Pencil Pro kalem (ayrı satılır)

• İşlev tuşlu Magic Keyboard (ayrı satılır)

• iPadOS

Apple iPad Pro M4 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 İlk defa iPad kullaniyorum ve ilk gördüğümde aşık oldum. Mükemmel bir performans; yani böyle bir iPad ile limitlerinizi aşabilirsiniz. Maddi imkanınız varsa tavsiye ederim.

✍🏻 3 senelik bir iPad'im vardı, onun yerine aldım. Mouse takıp bilgisayar niyetine bile kullanabilirsiniz. Ben MacBook'umun yanında ikinci ekran olarak kullanıyorum. Uzun süre kullanılabilecek kalitede.

2️⃣ Apple iPad Air M3 11 inç

iPad Air M3, en iyi tablet modelleri arasında. M3 çipli iPad Air 11 inç modeli, üstün performansa sahip olmasıyla hem öğrenciler hem de içerik üreticileri için ideal bir tablet. Apple M3 işlemci, MacBook Air’lardaki gücü iPad’e taşıyor. Bu sayede video düzenleme, 3D modelleme, oyun oynama ya da çoklu uygulama kullanımı akıcı bir şekilde yapılabiliyor. 11 inç boyutundaki Liquid Retina ekran, P3 geniş renk yelpazesi, True Tone ve yansıma önleyici kaplama ile göz alıcı bir görüntü deneyimi sunuyor. Gerek çizim yaparken gerek film izlerken her detay net ve canlı görünüyor. Apple Pencil Pro kalem ve Magic Keyboard desteğiyle gelen iPad Air, bir dizüstü bilgisayar gücünde ama çok daha hafif ve taşınabilir.

• 11 inç Liquid Retina ekran

• 500 nit ekran parlaklığı

• Alüminyum kasa, ince ve hafif tasarım

• Güçlü Apple M3 işlemci

• 1TB’a kadar depolama

• 12MP (ön) + 12MP (arka) kamera

• 10 saate kadar pil ömrü

• WiFi 6E, Bluetooth 5.3, 5G bağlantı

• USB-C portu

• Apple Pencil Pro kalem desteği

• Magic Keyboard uyumlu

• iPadOS

Apple iPad Air M3 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Apple kalitesi. M3 işlemci performansı ileri seviye ve çok başarılı. Kodlama vs için iş görüyor. Android beni gerçekten yıldırdı. Şuan verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum.

✍🏻 Ürün harika çok akıcı ve hızlı; M3 işlemcinin farkı hissediliyor. Tek eksi adaptör çıkmaması. Kızım için almıştım, çok hızlı geldi, teşekkürler.

3️⃣ Samsung Galaxy Tab S10 Ultra

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, en iyi Android tabletler arasında üst sıralarda konumlandırılabilir. Samsung Tab S10 Ultra, gücü ve şık tasarımı bir arada sunan çok güçlü bir tablet olarak karşımıza çıkıyor. Hem içerik üreticiler, hem profesyoneller hem de multimedya tutkunları için ideal bir Apple tablet. 14.6 inç HDR10+ desteği sunan son derece akıcı ekrandan film dizi izlemek çok keyifli. Performans tarafında ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci yer alıyor. Bu canavar işlemci sayesinde çoklu görev, oyun ve uygulamalar oldukça hızlı. Samsung’un sevilen S Pen kalemi bu modelin en büyük artılarından; düşük gecikme süresiyle not almak, çizim yapmak ya da sunum hazırlamak adeta kâğıt kalem hissi veriyor. 45W hızlı şarj desteği sunan tüm gün dayanan güçlü bataryası da unutulmamalı.

• 14.6 inç Dynamic AMOLED 2x 120Hz ekran

• Ultra ince metal gövde

• Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci

• 1TB’a kadar depolama

• 13MP + 8MP (arka), 12MP + 12MP (ön) kamera

• USB Type-C 3.2 portu

• S Pen kalem (kutudan çıkıyor)

• Klavyeli kılıf (ayrı satılıyor)

• Samsung DeX desteği

• WiFi 6E, Bluetooth 5.3, 5G, LTE bağlantı

• Ekran altı parmak izi okuyucu

• One UI, Android

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Gayet güzel. Ekran boyutu bazılarına çok büyük gelse de benim tam istediğim gibi. Klavye alıp PC gibi kullanabiliyorum, ders için goodnotes uygulaması kullanmak ta ayrı bir keyifli.

✍🏻 Cihaz muazzam. Ekran kalitesi, kasası, kalemi, hızı, sesi, her şeyi ile çok iyi. Kutudan USB Type-C kablosu çıkıyor uzunluğu çok iyi. 45w bir adaptör almak gerek. Şimdilik 25w orjinal adaptör ile şarj ediyorum, 2 saatten  biraz fazla sürede şarj oluyor. Kalem hissiyatı çok başarılı. DeX modu çok iyi. Çizim ve okul işlerinde üst düzey işler yapacağına inanıyorum.

4️⃣ HUAWEI MatePad 12 X

HUAWEI MatePad 12 X, 144Hz yenileme hızına sahip büyük ekranıyla PUBG için en iyi tablet modelleri arasında. Tabletin 2.8K çözünürlüğe sahip 12 inç ekranı, güçlü güneş ışığı altında bile net video izleme ve okuma için 1000 nit yüksek parlaklık sunuyor. Huawei’nin gelişmiş M-Pencil (3. nesil) kalem desteği, tableti dijital not alma ve çizim için ideal hale getiriyor. Hassasiyet, gecikmesiz tepki süresi ve manyetik şarj özelliğiyle yaratıcı işler hız kazanıyor. Ayrıca, çoklu pencere ve çoklu cihaz bağlantısı gibi HarmonyOS’un özel akıllı özellikleri sayesinde tablet, dizüstü bilgisayarlarla, akıllı telefonlarla ve diğer Huawei cihazlarıyla kusursuz çalışıyor. Huawei MatePad 12 X, ofis çalışmalarınızdan yaratıcı projelere, film keyfinden video düzenlemeye kadar her alanda güçlü bir tablet.

• 12 inç ultra parlak kâğıt hissi veren 144Hz ekran

• 1000 nit ekran parlaklığı

• Ultra hafif ve ince klavye

• 256GB depolama

• 13MP + 8MP (arka), 8MP (ön) kamera

• Güçlü batarya, 100W hızlı şarj

• GoPaint: Zengin ve pratik çizim uygulaması

• Huawei not defteri uygulaması

HUAWEI MatePad 12 X Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Öğretmen olduğum için derslerimde ve özel hayatımda kullanabileceğim bir ürün arıyordum ve arkadaşımın tavsiyesiyle bu modeli tercih ettim. Ürünün ekran boyutu gayet yeterli. Arayüzü estetik tasarlanmış. Hız konusunda beni tatmin etti. Google Play Store sorununu çözdükleri için her uygulamaya erişim sağlanıyor. Kalemi ve klavyesi hem estetik hem de kullanışlı; yalnızca klavyeli kılıf biraz ağır. Meşhur markaya baya benziyor. Bundan önce Samsung kullanıyordum o da güzeldi fakat hız ve kullanım açısından zorluk çıkarıyordu. Bu ürün daha estetik ve kullanışlı. RAM ve hafıza bakımından fiyat performans ürünü.

✍🏻 iPad Air M1 kullanıcısıyım. Huawei'nin üretmiş olduğu bu cihaz kesinlikle iPad ekosisteminden daha iyi. Paper ekran sayesinde resmen kâğıda çizim yapıyor gibiyim. HarmonyOS sayesinde hem Android uygulamaları kullanabiliyorum hem de doğrudan Linux terminallerine ve kernele erişebiliyorum. Cihaza Ubuntu Debian Windows vb. de kurmak mümkün. FreeBSD kurmayı denemek için bir tane daha alacağım; uygun portları bulur, klavye ve kalemi çalıştırabilirsem tam bir canavar olacak. İçinden şarj adaptörü çıkmıyor; tek üzgün olduğum konu o.

5️⃣ Xiaomi Redmi Pad Pro

En iyi tablet önerileri listemize Redmi Pad Pro ile devam ediyoruz. Uygun fiyatlı ama güçlü tablet arayanların dikkatini çekecek bu model, hem eğlence hem de üretkenlik odaklı bir deneyim sunuyor. Büyük ekranı sayesinde film izlemek, oyun oynamak ya da çalışmak çok daha keyifli hale geliyor. Tabletin kalbinde, performansıyla öne çıkan Snapdragon 7s Gen 2 işlemci yer alıyor. Bu sayede çoklu görev, sosyal medya, video düzenleme ve eğitim uygulamaları rahatça çalışıyor. Tablet ayrıca Redmi Smart Keyboard ve Redmi Smart Pen ile tam bir üretkenlik merkezine dönüşüyor. Not almak, çizim yapmak ya da sunum hazırlamak bu tabletle çok kolay. 10000 mAh batarya ve 33W hızlı şarj desteğiyle gün boyu kullanım sağlıyor. Redmi Pad Pro, büyük ekran isteyenler, öğrenciler, içerik üreticileri ve film-dizi izlemeyi severler için mükemmel fiyat/performans dengesi sunan güçlü bir tablet.

• 12.1 inç 120Hz 2.5K ekran

• Snapdragon 7s Gen 2 işlemci

• Sürükleyici stereo ses sunan dörtlü hoparlör

• Metal yekpare tasarım

• 10.000 mAh uzun pil ömrü, 33W hızlı şarj

• Xiaomi HyperOS

• Xiaomi karşılıklı bağlantı özelliği

• Redmi Smart Pen

• Redmi Klavye

Xiaomi Redmi Pad Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Tablet gayet güzel ve başarılı. Kalem desteği mevcut. Hızlı ve kapasitesi yüksek bir ürün. Kalemi haricen aldım, orijinal kalem. Kalem de gayet başarılı. 

✍🏻 Ürün gerçekten birçok konuda çok iyi. Ekran yenileme hızı, batarya kullanım süresi, ekran çözünürlüğü, oyun performansı vb. gibi konularda tedirgin olmadan alabilirsiniz. Biz çok memnun kaldık. Yeşil rengini tercih ettik ve rengi de çok naif ve güzel. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

6️⃣ Samsung Galaxy Tab S10+

Samsung Galaxy Tab S10 Plus, kalemli tablet tavsiyesi isteyenlere önereceğimiz bir model. Android tablet, gücü, inceliği ve şıklığı bir araya getirerek hem profesyonellerin hem de günlük kullanıcıların beklentilerine fazlasıyla yanıt veriyor. 12.4 inç ekran, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği sunuyor. Performans konusunda iddialı. Cihazın kalbinde yer alan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, yüksek hız ve verimlilik sağlıyor. Yoğun grafik gerektiren oyunlar, video düzenleme uygulamaları veya çoklu görev, hepsi akıcı bir şekilde çalışıyor. Galaxy Tab S10+’da kutudan çıkan S Pen sayesinde çizim yapabilir, not alabilir ya da belgeleri imzalayabilirsiniz. Tabletin hafif ve ince yapısı taşınabilirliği artırırken, 10.090 mAh bataryası gün boyu kesintisiz kullanım sunuyor. Ayrıca 45W hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede şarj olup uzun süreli performans sağlıyor. Samsung DeX modu, tableti adeta bir dizüstü bilgisayara dönüştürüyor. Klavye ve mouse ile kullanıldığında çoklu pencere desteği, görev yönetimi ve verimlilik açısından büyük avantaj sağlıyor.

• 12.4 inç Dynamic AMOLED 2x, 120Hz ekran

• Alüminyum gövde

• Snapdragon 8 Gen 3 işlemci

• 1TB’a kadar depolama

• 13MP + 8MP (arka), 12MP (ön) kamera

• 10090 mAh batarya, 45W hızlı şarj

• USB-C 3.2 portu

• S-Pen kalem (kutudan çıkıyor)

• Klavyeli kılıf (ayrı satılıyor)

• Samsung DeX desteği (masaüstü mod)

• WiFi 6E, Bluetooth 5.3 5G bağlantı

• Ekran altı parmak izi okuyucu

• One UI, Android

Samsung Galaxy Tab S10 Plus Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Parası fazla gibi gözükse de cidden akıyor uygulamalar. Kurulumlar çok hızlı, şarjı 5 gün gidiyor. Tüm mailleri oradan kontrol ediyorum ve uzak masaüstü araçlarıyla sunucuya bağlanıyorum, işleri yapıyorum. Sırt ağrımı aldı. Notebook ve MacBook'u kenara bıraktım. Tavsiye ederim. S9+ 12.4 kılıfları da oluyor, bilginiz olsun.

✍🏻 Çok kaliteli ve performanslı bir tablet. İncecik tasarımı, ekranın kalitesi, siyahların derinliği, parlaklığı gün ışığı altında bile kullanılabilmesi mükemmel. 120 Hz olduğu için çok akıcı bir deneyim sunuyor. İş için kullanacağım için oyun denemesi yapmadım ama işlemcisi ve grafik kartı üst düzey. Kalemin yanında geliyor olması çok önemli. Bu, yazımda ve kablosuz kullanımda işimi çok kolaylaştıracak. Adaptör kutuya dahil olsaydı çok daha sevinirdim ama kaliteli bir adaptörü ayrıca satın almam gerekti. Sanırım tek eksisi adaptörün olmaması. Onun dışında 7 yıl kadar yazılım güncellemesi bile ürüne güvenebileceğiniz anlamına geliyor.

7️⃣ HONOR Magic Pad 2

Tablet tavsiyesi isteyenlere önereceğimiz bir başka model de HONOR Magic Pad 2. Hem performansı hem de ekran kalitesiyle dikkat çeken bu yeni nesil tablet, eğitimden eğlenceye, işten yaratıcılığa her alanda iddialı. İlk bakışta göz kamaştıran 12.3 inç OLED ekran, 3K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızıyla akıcı, canlı ve net görüntü sunuyor. %100 DCI-P3 renk gamı desteği sayesinde ister video izleyin ister çizim yapın, tüm detaylar gerçek gibi görünüyor. Cihazın kalbinde Snapdragon 8s Gen 3 işlemci yer alıyor. Bu sayede HONOR MagicPad 2, hem günlük kullanımda hem de yüksek performans gerektiren uygulamalarda son derece hızlı ve akıcı deneyim sunuyor. HONOR Magic Stylus 4.0 desteğiyle not almak, çizim yapmak ve düzenleme yapmak çok zevkli. Yalnızca 6.2 mm inceliğindeki tablet, 10050 mAh bataryası ve 66W hızlı şarj desteğiyle tüm gün ihtiyacınız olduğu anda sizinle. 8 hoparlörlü HONOR Histen 3D ses sistemi, sinematik bir ses deneyimi sunarak eğlenceyi başka bir boyuta taşıyor. HONOR MagicPad 2, estetik tasarımı, güçlü donanımı ve gelişmiş ekran teknolojisi ile hem profesyonellerin hem öğrencilerin gözdesi olmaya aday.

• 12.3 inç 144Hz OLED Honor göz konforlu ekran

• Snapdragon 8s Gen 3 işlemci

• 10050 mAh batarya, 66w hızlı şarj

• Ultra ince ve güvenilir tasarım

• Honor uzamsal ses

• Yapay zeka verimli üretkenlik

• Klavyeli kılıf + Kalem (kutudan çıkıyor)

HONOR Magic Pad 2 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Bayıldım; tam benlik bu tablet. Zaten Honor'un 2 adet tabletini kullanıyorum, bu modelini de çok beğendim ve sevdim. Bir şeyler izlerken çizim yapmaya, bir şeyler karalamaya bayılıyorum, aşırı keyifli. Ses görüntü zaten mükemmel. Bildiğim markadan şaşmadım. Honor'u çok seviyorum.

✍🏻 Ürün, kılıf, kalem ve şarj aletiyle geldi. Ekran çok güzel; özellikle de parlaklığı ve rengi. Klavye oldukça işlevsel, sabit bilgisayar hissi veriyor. Sesini oldukça beğendim. Yapay zeka özellikleri biraz daha gelişmeli. Hızlı ve pratik bir tablet. Bu fiyata en alınabilir tablet.

8️⃣ Lenovo Tab K11

Tablet fiyatları dikkate alındığında Lenovo Tab K11, seçilebilecek en uygun ve performanslı modellerden biri. performansı, çok yönlülüğü ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor. Gerek eğitim, gerek iş, gerekse eğlence için güçlü bir tablet arıyorsanız tam size göre. Uygun fiyatlı tablet, MediaTek G88 sekiz çekirdekli işlemcisiyle üstün performans sunuyor. Tablet, gizlilik paneli, kamera ve mikrofon göstergeleri gibi özelliklerle dijital güvenliği artırıyor. Tablet, ne zaman neye erişiyor tamamen kullanıcının kontrolünde. Lenovo Freestyle özelliği sayesinde tablet bir bilgisayar ekranına dönüştürülebiliyor. Tab K11, Windows bilgisayarlarla uyumlu çalışarak hem ekran paylaşımı hem de dosya aktarımı gibi işlemleri kolaylaştırıyor. Dijital not almak, çizim yapmak ve yaratıcı fikirleri hayata geçirmeniz için Lenovo Tab Pen mevcut. 10 saate kadar video izleme süresi sunan uzun ömürlü bataryasıyla Tab K11, yoğun kullanımda bile yarı yolda bırakmıyor. Lenovo Immersive Reading Mode, okuma deneyimini daha rahat hale getiriyor. Ambiyans müziği, kitap benzeri renk modları ve TUV göz koruma sertifikalı ekran ile saatlerce okusanız bile gözleriniz yorulmayacak. Dolby Atmos destekli 4 hoparlörü ile sinematik deneyim sunan Lenovo Tab K11, hem eğlence hem de görüntülü görüşmeler için güçlü bir medya aracı.

• 11 inç 90Hz LCD ekran

• MediaTek G88 işlemci

• 128GB’a kadar depolama (microSD kartla artırılabilir)

• 7040 mAh, 15w hızlı şarj

• 4 adet Dolby Atmos destekli hoparlör

• 8MP (ön) + 13MP (arka) kamera

• USB-C 2.0, 3.5mm kulaklık jakı portu

• 802.11ac WiFi, Bluetooth 5.1 bağlantı

• Yüklü gelen uygulamalar: Kids Space, Lenovo Freestyle, WPS Office, YouTube Kids ve fazlası

Lenovo Tab K11 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Hem tablet, hem kalem, müthiş uyumlu. Not almak, PDF işaretlemek ve çizim yapmak için aldım. Precision Pen 2 ile neredeyse kâğıda yazar gibi hissediyorsunuz.

✍🏻 Ben özellikle video ve filmlerde renk geçişlerini ve renk canlılığını beğendim. Telefon kameramdan dolayı ne kadar net anlaşılacak bilmiyorum ama birkaç örnek görsel fotoğrafı çektim  Kalem ve kablo ile beraber geliyor. Ekran boyutu ideal. Dizi-film izlemek için aldım, çok memnunum.

Böylece en iyi tablet listemizin sonuna gelmiş oluyoruz. Birbirinden güzel tablet önerisi verdiğimiz içeriğimizde dünyanın en iyi tableti olarak görülen iPad Pro modelinden tutun da üniversite için tablet önerisi arayanlara kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunduk. Kalemli tablet önerisi arayanlara da tavsiyelerde bulunduğumuz içerikte tablet kullanıcı yorumları gibi daha deneyim odaklı alanlara da yer verdik. Çeşitli tablet markaları ve tablet modelleri listemizde yer alırken oldukça geniş bir bütçe yelpazesine ait cihazlara yer verdik.

Ayrıca Bkz.Powerbank tavsiyesi arayanlara en iyi powerbank modelleri (2025)

Tablet alırken nelere dikkat edilmeli 🤔

Tablet almayı düşünüyorsunuz ancak nelere dikkat etmeniz gerektiğini veya ihtiyacınızı belirlemeyi bilmiyorsunuz. Merak etmeyin, güvenli yerdesiniz. Tablet alırken nelere dikkat etmeliyiz? diyenlerdenseniz şunlara mutlaka dikkat edin ve satın alma tercihlerinizi bunlara göre şekillendirin:

1. Kullanım amacı: Oyun için mi yoksa başka amaç için mi?

2. İşletim sistemi tercihi: iOS, Android ve Windows mu?

3. Tablet markası: Apple, Samsung veya başkası mı?

4. Ekran boyutu: Büyük ekran mı yoksa da kompakt bir boyut mu?

5. Pil ömrü: Uzun pil ömrü yoksa ideal günlük kullanım mı?

6. Performans ve işlemci modeli: Yüksek performans mı yoksa standart kullanım mı?

En İyi Tablet Bilgisayar Modelleri, Markaları ve Fiyatları İçerik Oylama 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 25083

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5g Android Tablet Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.