Şimdi Ara

Tabard muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda yeni sayılırım. Hatta yeniyim. Şu an lvl 54 druidim var. Karakterim night elf. Bildiğiniz bizim ana şehir Darnassus. Şimdi bu arada flight masterın yanında darnasus tabard satan bir adam vardı. Ben bu tabardı aldım. Şu an darnasus rep exalted olmuş durumda. Bir de yanında gilneas tabarda satan vardı. Onu da aldım ve rep exalted yaptım. Şimdi benim sormak istediğim bu tabard repleri ile sanırım birşeyler alınabiliyormuş. Bunları kimlerden ve nerelerden alabiliriz? Bir item aldığımızda ilgili şehir ile alakalı repimiz azalıyor mu? Tekrar mı rep kasmak lazım aynı tabardal? Yoksa bir kere exalted yaptık mi yetiyor mu? Şu an stormwinddeyim. Burada tabard alabileceğim birileri var mı?

Bir de konuyla alakasız birşey daha sormak istiyorum. Ben de şu an sadece battle chest var. Lvl 60 olunca uçan bineklerin alınabildiği söyleniyor. Fakat kuzenimde de battlechest var o şu an lvl 65 ama uçan grifon almasına rağmen uçamıyor. Uçan mountları kullanabilmek için Cataclysm ek paketini mi almak lazım acaba?

• Bir kere Exalted olmanız yeterli ancak bazı istisna durumlar var.Booty Bay repi farmladığınızda Bloodsail azalır, Bloodsail farmladığınızda Booty Bay çünkü bunlar savaş halinde.Büyük şehirler için böyle bir durum yok.Shattrath City'de ise Aldor ve Scyers arasında tercih yapmanız gerekiyordu yıllar önce hala öyle mi bilmiyorum, çok önemli değil zaten.Exalted olduktan sonra itemları Quartermaster'lardan alabilirsiniz.Mesela Google'da Stormwind City Quartermaster diye aratırsanız bulabilirsiniz.Tabard Vendor'dan tabard alabilirsiniz.

Uçak binekleri Azeroth'da kullanabilmek için Cataclysm ek paketi gerekiyor olabilir.Outland için 60 olmak yeterli.
  • zaten şu tabartları almak için exalted yapma saçmalığını anlamış değilim ne önemi kaldı ne özelliği kaldı yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

zaten şu tabartları almak için exalted yapma saçmalığını anlamış değilim ne önemi kaldı ne özelliği kaldı yani :D

blizzard açısından mantıklı, oyuncular açısından mantıksız.exalted olmak zor, tabard olsa hc farmlaya farmlaya exalted olurduk ama o zamanda itemlere çabuk kavuşurduk ve game time almayı bırakırdık yeni patch yada paket gelene kadar.blizzard millet kolay kasılamasın diye böyle bir taktik uyguladı ama alt kasanlara vicdanlı davrandı allahtan.bu sayede end gamede bile (hani millet full gearlı oluyor, ya game time almıyor yada afk vaziyette şehirlerde toplanıyor ya) oyuncular aktif olacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

zaten şu tabartları almak için exalted yapma saçmalığını anlamış değilim ne önemi kaldı ne özelliği kaldı yani :D

blizzard açısından mantıklı, oyuncular açısından mantıksız.exalted olmak zor, tabard olsa hc farmlaya farmlaya exalted olurduk ama o zamanda itemlere çabuk kavuşurduk ve game time almayı bırakırdık yeni patch yada paket gelene kadar.blizzard millet kolay kasılamasın diye böyle bir taktik uyguladı ama alt kasanlara vicdanlı davrandı allahtan.bu sayede end gamede bile (hani millet full gearlı oluyor, ya game time almıyor yada afk vaziyette şehirlerde toplanıyor ya) oyuncular aktif olacaklar.

ya tamam oyuncuları aktifleştirmek için daily yaptılar zatende yani tabartın bir özelliği kalmadı hani tabardı direk kaldırsalar birşey değişmezdi... zaten millet o kadar zahmet verip exalted a kastıktan sonra bile tabartı önemsemiyorki.... transmog için belki kullanan vardır ama onlarıda toplasan ne kadar ederler zaten.... bu arada şuda var oyuncuları aktif hale getirmeye çalışırken oyuncuları oyundan da bezdirdiler.... mesela daily yapmaktan sıkıldı bıktı millet artık kimse kasmak istemiyor zorla kasıyorlar... birde üstüne zaten zor kasılan valorlarla yapılan upgrade olayını getirdiler baktılar millet işim gücüm yok birde onun içinmi valor biriktireceğim diyor... tutmuyor... 5.2 de hemen kaldırmışlar :)

• tabardlar account bound diye biliyorum.yani heirloom gibi.alt karakter kasanlar için kolaylık var ama tek bir karaktere odaklananlar için eziyet oluyor resmen.şahsen ben daily falan yapmıyorum, lfr girmeyi bıraktım her bosstan gold düşmesinden gına geldi, şimdiden end gamei bekliyorum, o zaman epicler ucuzlar (zaten 2-3 parça, ucuzlasa ne olacak) bende nerf yemiş raidlere girer contenti görmüş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

tabardlar account bound diye biliyorum.yani heirloom gibi.alt karakter kasanlar için kolaylık var ama tek bir karaktere odaklananlar için eziyet oluyor resmen.şahsen ben daily falan yapmıyorum, lfr girmeyi bıraktım her bosstan gold düşmesinden gına geldi, şimdiden end gamei bekliyorum, o zaman epicler ucuzlar (zaten 2-3 parça, ucuzlasa ne olacak) bende nerf yemiş raidlere girer contenti görmüş olurum.

ben normal progressi 25 man olarak bitirdim bekliyorum açıkçası başka bir aksiyon yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pet battle yapın gençler,pokemon modu zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Pet battle yapın gençler,pokemon modu zevkli

Lil' Ragnaros aldım, Orgrimmar'da böcekleri öldürürken "BURN INSECT!" diye bağırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Pet battle yapın gençler,pokemon modu zevkli

Twink kasın bence
  • Konusu açılmışken sorayım bari. Lvl'lndirdiğim rare petleri ah de satmak istersek nasıl satacağız acaba? Bir yerlerde sağ tıklayınca put in cage çıkıyor o şekilde inventory e alıp satabilirsiniz falan denmiş. Ama ben de sadece bir iki tanesinde o seçenek çıktı. Dİğerlerinde çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.