Şimdi Ara

taahhütlü yalın ADSL üzerine sabit hat??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve yapılacak güvenlik sistemi için sabit hatta ihtiyacım oldu, taahhütlü yalın ADSL hattım var, Telekom, taahhüt bitiminde yalın ADSL hattım üzerine sabit hat verebileceklerini söyledi, şu anda adslden bağımsız bir telefon hattı verdiler, ya da yalın ADSL hattımı cezasıyla birlikte iptal edip yeni bir sabit tlf ve ADSL hattı verebileceklerini söylediler, gerçekten işleyiş böyle midir, bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 13 Ekim 2013; 9:16:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar, yalın adsl hattımı kapattırdım (taahhütlü olduğu için 300 küsür borç gelecek), yeni aldığım sabit hattıma daha önce kullandığım tarifeden yeni internet hattı almak istedim (adsl 8 mbit limitsiz kotasız), ancak bulunduğum bölgeye fiber hizmeti olduğu için bu tarifeyi veremeyeceklerini, fiber paketlerden birini almam gerektiğini ayrıca modemi değiştirmem gerektiğini söylediler, onlara aynı yerde zaten adsl hattımın yıllardır 8mbit limitsiz çalıştığını fiber kullanmak istemediğimi söyledim ama yeni alımlarda bu adsl tarifesini vermiyorlarmış, yanlış bir şey yapmak istemiyorum, telekoma da çok güvenemiyorum, mecburen bu fiber paketi alayım mı, 60 gb akk, sonrasında 20 mbitten 3 mbite düşüyormuş (fiber paketlerin hepsinde akk var o yüzden istemiyorum, sadece birisinde yok o da 200 küsür aylık ücreti var imkansız).
  • Fiber peketini almanızı tavsiye ederim. Fiber internette en azından hız sorunu ve kopma olmuyor. Şuan fiber olsa ADSL kesinlikle kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 22 Ekim 2013; 20:44:05 >
  • anladım sağolun, öyleyse forumdan incelediğim airties 5660 modem alıp fibere geçeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.