Bildirim
Taahhüt ile ilgili sorum var birazcık acil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Taahhüt dolduysa 2 alternatif var. Ya Ttnet taahhüdünüzü 1 sene daha yenilemiştir (arayıp öğrenin mutlaka) ya da taahhüdü bitirip tarifenizin güncel fiyatını yansıtmaya başlamıştır. Örneğin taahhütlü olarak 50 lira ödüyorsanız, taahhütsüz fiyatı da 80 lira ise, artık faturanız 80 gelecek gibi. Hiçbir durum interneti kullanmanıza engel değil ama, kullanmaya devam edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Taahhüt dolduysa 2 alternatif var. Ya Ttnet taahhüdünüzü 1 sene daha yenilemiştir (arayıp öğrenin mutlaka) ya da taahhüdü bitirip tarifenizin güncel fiyatını yansıtmaya başlamıştır. Örneğin taahhütlü olarak 50 lira ödüyorsanız, taahhütsüz fiyatı da 80 lira ise, artık faturanız 80 gelecek gibi. Hiçbir durum interneti kullanmanıza engel değil ama, kullanmaya devam edebilirsiniz.
evet internet fiyatı 50den 65e çıktı hatta iki ay öyle ödedik.(dolmadığı halde) normal fiyatla devam edebilir miyiz yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt süresince de fiyat artışlarını yansıtabiliyorlar, bir garip... Neyse dediğim gibi aynen kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama arayıp teyit edin mutlaka, taahhüdü yenilemişler mi yoksa taahhütsüz olarak mı kullanıyorsunuz diye. Çünkü 2 ay sonra tatil bitince kapatmak istersiniz, bu sefer taahhüt yenilenmiş derler, iptal cezası vs. alırlar... -
quote:
Taahhüt süresince de fiyat artışlarını yansıtabiliyorlar, bir garip... Neyse dediğim gibi aynen kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama arayıp teyit edin mutlaka, taahhüdü yenilemişler mi yoksa taahhütsüz olarak mı kullanıyorsunuz diye. Çünkü 2 ay sonra tatil bitince kapatmak istersiniz, bu sefer taahhüt yenilenmiş derler, iptal cezası vs. alırlar...
Bizimkileri inandıramadım
quote:
Taahhüt süresince de fiyat artışlarını yansıtabiliyorlar, bir garip... Neyse dediğim gibi aynen kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama arayıp teyit edin mutlaka, taahhüdü yenilemişler mi yoksa taahhütsüz olarak mı kullanıyorsunuz diye. Çünkü 2 ay sonra tatil bitince kapatmak istersiniz, bu sefer taahhüt yenilenmiş derler, iptal cezası vs. alırlar...
İyide onay vermeden kişinin taahhüt süresini nasıl uzatırlar yasal değil ki ? Ayrıca taahhüt dolduğunda haber verme yükümlülükleri yok mu bunların ! Benimde taahhütüm bugün itibariyle bitti kullandığım 8mbps netlimizsiz tvibu ve telefonda da dahil olmak üzere 90 Tl geliyordu.Şimdi taahhütsüz fiyattan mı işleme koyacaklar ! Enteresan bu ülkede ki şirketlerin çalışma biçimi.
-
Süre bitiminde taahhüdün devam edip etmeyeceği taahhütnamede yazıyordur muhtemelen. Buna dayanarak haber vermeksizin devam ya da iptal yapıyorlardır. Ama usulsüz bir şey yapılıyorsa dahi şaşırmam. O yüzden ne yazık ki her şeyi bizler takip etmeliyiz. -
quote:
Süre bitiminde taahhüdün devam edip etmeyeceği taahhütnamede yazıyordur muhtemelen. Buna dayanarak haber vermeksizin devam ya da iptal yapıyorlardır. Ama usulsüz bir şey yapılıyorsa dahi şaşırmam. O yüzden ne yazık ki her şeyi bizler takip etmeliyiz.
Bir daha aramak şart oldu.Dün aradım 16Mbps 100Gb akk ile 50 küsür dediler sizce fiyat nasıldır.Ben çok düşük buldum uydunet'e geçecektim 70 Tl gözden çıkardım 250GB akk ve 25Mbps hız + teledünya süper paket vardı maalesef kablo yok apt.Bizim cadde üzerinde var bize gelmemiş sanırsam.İptal edip beklesem mi başvursam mı bilemiyorum.Süperonline fiber var ona da güvenemedim. -
quote:
Süre bitiminde taahhüdün devam edip etmeyeceği taahhütnamede yazıyordur muhtemelen. Buna dayanarak haber vermeksizin devam ya da iptal yapıyorlardır. Ama usulsüz bir şey yapılıyorsa dahi şaşırmam. O yüzden ne yazık ki her şeyi bizler takip etmeliyiz.
Evet hocam bunlar kendi kafasına göre taahhüdü yenileseler bile şaşırmam
ttnette benim sözleşme bitince en son ödediğim fatura miktarıyla sözleşmesiz olarak devam ettirmişlerdi internet niye gitmedi diye hala merak edip arayınca öğrenmiştim aynı durum olur sanırım -
Fiyat fena degil gibi ama benim 24/2 mbit vdsl2 + sabit ucretsiz telefon + tivibu ev (kullanmıyorum ama) 49 lira. Vdsl alabiliyorsanız ona geçmeye çalışın bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Fiyat fena degil gibi ama benim 24/2 mbit vdsl2 + sabit ucretsiz telefon + tivibu ev (kullanmıyorum ama) 49 lira. Vdsl alabiliyorsanız ona geçmeye çalışın bence.
Onun terifesi nasıldır ve nasıl geçebilirim ttnet hizmetleriyle görüşürken bundan bahsettim ama onlar 16Mbps yapalım 100Gb akk olsun 60 küsür bir fiyat söylediler.Aslında benim istediğim hızdan ziyade AKK nin yüksek olması 16Mbps bana yeter sanıyorum ama ailede çok kişi internet kullanımı yaptığı için ayın ortalarında Akk doluyor ve 8Mbps hızım 2 Mbps seviyelerine düşüyor.Ben 16Mbps 200Akk olsun razıyım ama öyle yapmıyorlar.O yüzden teledünyanın teklifi çok cazip geldi.250Gb akk 25Mbps hız + teledünya 70 küsür.Çok fazla alıyor TTNet şu 16mbps 200Gb Akk 50tl verebilse süper olurdu.
-
Vdsl var mı yok mu onu turk Telekom müdürlüğüne sormanız lazım. Bence uydunet daha iyi ama. Ben olsam onu tercih ederdim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X