Bildirim
Taahhüt bitmeden tarife değişir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Üst paketlere geçişte bildiğim kadarıyla sorun olmuyor.
Detaylı bilgi: @srcn81 -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
Üst paketlere geçişte bildiğim kadarıyla sorun olmuyor.
Detaylı bilgi: @srcn81
hocam üst paket fakat fiyat düşük -
Eğer yararlandığınız indirim süresi bittiyse, taahhütünüz bitmese dahi, yeni bir kampanyaya dahil olabilirsiniz diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine onaylatmanızda fayda var tabi. -
Ultranet paketleri yeni aboneler icin diye biliyorum.acaba dogru mu biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni abonelerde faydalanır, mevcut abonelerde. Artık yeni abonelere NETLİMİTSİZ tarifesini kaldırdılar, ULTRANET alabiliyorlar sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ate$
Eğer yararlandığınız indirim süresi bittiyse, taahhütünüz bitmese dahi, yeni bir kampanyaya dahil olabilirsiniz diye biliyorum. Müşteri hizmetlerine onaylatmanızda fayda var tabi.
ben zaten türk telekoma gidip sordum taahhütüm bittiğimde geçebilir miyim diye onlarda 2 yıldır kullandığım için 24 ay taahütlü 50 liraya 16mbps ultranet verebilceklerini söylediler fakat taahhütüm şubatta bitiyor ben şu an geçmek istiyorum bir de yılbaşından sonra zam gelme konusu var -
Taahhütümün bitmesine 6 ay kala aramışlardı beni kampanya tanıtmak için, taahhütünüz bozulmadan yararlanabilirsiniz diye kabul etmedim o zaman. Belki bu da öyle bir şeydir diye söyledim size.30 Aralıkta bitecekti taahhütüm, 1 aralıkta yeniden kampanyaya dahil oldum. -
Tam isabet kampanyasindan yararlaniyorum. Taahhuttum bitmemişti. Aynı kampanyadan hipere geçtim ama online islemler kısmında yaptigim Başvuru görünmüyor silinmiş. Internet yok. Bunun üstüne ttnet mesaj gönderdi hipernet kulubune Hoşgeldiniz diye. Bu işten bir anlamadım, yardımcı olacak var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jenas
Tam isabet kampanyasindan yararlaniyorum. Taahhuttum bitmemişti. Aynı kampanyadan hipere geçtim ama online islemler kısmında yaptigim Başvuru görünmüyor silinmiş. Internet yok. Bunun üstüne ttnet mesaj gönderdi hipernet kulubune Hoşgeldiniz diye. Bu işten bir anlamadım, yardımcı olacak var mı?
telekoma gidip görüşün müşteri hizmetlerini arayın -
Altyapım hiperneti desteklemiyormuş. Bu Ttnet çalışanları çok yalancılar. Ne yaptılar bilmiyorum ama ben bunlara çok şeyler yapacağım. Allah bunların belasını versin, hiçbir işleri rast gitmesin. Lanet olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X