Şimdi Ara

Taahhüt Bitince Ne Yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kablonet 25Mbit 150GB kullanıcısıyım. Ocak ayında taahhüt bitiyor. Tahhüt dahilinde aylık 69 TL veriyroum. Hizmetler analog kablotv ve statik ip. Yeni tarifelerde hesaplayınca taahhüt sonrası

    İnternet - 69,99
    AnalogTV - 15,99
    Statik IP - 4,99 (emin değilim)

    Totalde 91 TL ediyor. Pingleri yüksek, akşam saatlerinde tıkanan bir internet için çok fazla gibi. Tek artı nokta 16mbit'e düşmesi. Sizce seneye fiyatlar ne durumda olacak? Türksat bu saçma fiyatlardan vazgeçer mi, yoksa direkt iptal ettirmek mi lazım.



  • Genelde 2018'e girildiğinde yeni tarifeler açıklanır onları bekleyebilirsiniz, ping konusuna bir şey diyemeyeceğim, en kötü ihtimalle altyapınıza bağlı olarak Adsl/Vdsl'e geçersiniz.
  • 2017 Mayısından beri Türksat kablo bazı şeyleri düzeltirler mi, iyileştirme yaparlar mı, bu Türksat yetkilierinin akılları başlarına gelir mi diye bekleyip durdum ancak baktım hiçbir ışık yok bende neredeyse 20 yıldır kullandığım Türksat kablo aboneliğimi Mart 2018'de en son taahhütümüm bitmesine müteakip sonlandırmak zorunda kalacağım büyük bir ihtimalle.

    Herneyse, geçenlerde VodafoneNET'ten aradılar (0850 542 0 542 numarasından)

    işyerimde iki adet VodafoneNET 60 Mbps 150 GB vardı, taahhütüm de Aralık ayında bitecekti.MHT fatura düzenli ödenmiş vs geyiklerle mevcut aboneliğime ek 100 GB AKN yani 250 GB yapıp 72,90 TL'den 24 ay taahhüt teklifinde bulundu.Bende MH Temsilcisine dedim ki hatlarımdan birini eve nakil yaptırmak kaydıyla taahhütümü uzatabilirim ancak evimin olduğu binada TT Fiber yok SOL fiber var.
    O da sistemden baktı ve SOL ile ortak bir altyapı (FiberMAX diye birşey) yürütmeye başladıklarını ve bundan yararlanabileceğimi söylediler.
    Bende telefonda kendisine açık açık 60 Mbps 250 GB fiber vermeyi taahhüt ediyorsanız ev adresimde bende 24 ay boyunca abone kalmayı taahhüt ediyorum dedim.O onaylıyor musunuz diye sordukça bende 60 Mbps 250 GB fiber vermeyi onaylıyorsanız onaylıyorum diye üstüne basa basa 2-3 defa söyledim.

    Nakil işlerimini 10-15 gün sonra başlatacağım, bakalım nasıl bir macera beni bekliyor.Gerçi bir taraftanda mevcut evde kullandığım Türksat Kablo'nun alternatifleri arayıp duruyordum 2-3 aydır, iyi denk geldi gibi.Bekleyip göreceğiz bakalım.




  • Ben çıktım TürkNet'e geçtim memnunum
  • 2018'de yeni kampanyalar gelir gibi onları bi incelemek lazım. Benimde sözleşme dün bitmişti,100 mbps hız veren 100 güldüren kampnayaya geçtim. Tek sıkıntısı kotalı paket. Bu ara fazla download yapmadığım için kotayı kabul ettim. Biterse kota paketi alıcaz artık. Ama çok download yapanlar için AKN'li paket daha iyi olur.
  • Cevaplar için teşekkürler. Görünüşe göre türknet kampanyasından yararlanıp kablonet taahhüt bitmeden bağlatacağım yenisini.
  • Bende türknete geçtim aşırı memnunum. 1 ay ücretsiz kullanmak isteyen olursa davetiye kodu verebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.