Şimdi Ara

Taa Youtube Bot Kanalları Açıklıyor (Edit Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sence başka neden bot yapsınlar ki? Tabi ki de ana sayfaya çıkıp gerçek abone çekmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

Sence başka neden bot yapsınlar ki? Tabi ki de ana sayfaya çıkıp gerçek abone çekmek için

ya birader o ekin soyrak dediğin çocuk mediacraft yani ana sayfaya çıkan yapyap ve ohadiyorum kanallarının sahipleri ile ortak çalışıyor. Yapyap yada işte ohadiyorum kanallarına dikkat edersen biraz bak videolara o çocukla beraber video yapmışlar o videodada bunun kanalına abone olun diyorlar sürekli ordan çekiyorlar aboneyi. Aynı şekilde oyun delisi diye bi kanal var oda mediacraft(ohadiyorum kanalları ile ortak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

younow.com da yayın yapıyor her gün aklıma takılanı soruyorum

Ekin kollama mı yapıyor yayını ? saat kaçta ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdide ekin soyak bebesi çıktı piyasaya ya. bütün bebeler onun hayranı oldu.
  • Taa webteknoyu neden bıraktı
  • ekin kollama şu an yayında mesela
  • Bi sey sorucam turkiyenin cpmsi veya rpmsi kac yaklasik olarak acil cevap lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 24 Ağustos 2015; 19:01:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknolojiden anlamayan adam
    keyifli adamlar
    ekin kollama
    idil tatari (yemek kanalı)
    melis aktaş (güzel şarkı söyleyip gitar çalan bi kız)
    LBS (yabancı telefon inceleme kanalı)
    gaye su akyol.

takip ettiklerim bunlar..
  • Takip ettiğim tek YouTube kanalı We Love Russia ve Fail Army. Herkese öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 24 Ağustos 2015; 19:40:36 >
  • türkiyede 1 milyon oyuncu varda birde youtubeda hesapları varda üzerine birde burak oyundayı beğenmişlerde ohooo bi düşünün abi bu 1 milyon kişi nerde yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Bu saydığın Mediacraft kanallarını baştan beri takip ediyorum bilgilendirici bazen faydalı videolar atıyorlar hala daha takip ediyorum ama bu kanallar kesinlikle bot kullanıyorlar.Bunların panelleri var satın aldıkları istedikleri videoya istedikleri kadar izlenme,beğeni yapabiliyorlar.Dediğim gibi bunlar şirket menfaatleri için her şeyi yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Ekin Soyak'ın bot olduğunu düşünmüyordum ama Taa'nın açıklamasından sonra jeton düştü.

Kollamanın dediği kadar olmasada bu aboneyle izlenmeyle en az aylık 3500 4000 kazanması lazım. Kazanmıyorsa açık ve net bottur. Kendisinin bir vlogunu izlemiştim 1000 görüntülenmeye 50 kuruş veriyor demiş. 30 günde en az 35 video atıyor vloglar 150 200k arası izleniyor. Ayda 4 şaka videosu atıyor diyelim onlarda 500 k civarı izleniyor. E bunun reklamları var tıklayın diye yırtındığı. Birde tshirt satışı ve paypal üzerinden bağışı var. Buna rağmen tuvalette para diye yırtınıyorsa

1 Aylık, 6 Milyon İzlenmeye ; 1.000 Dolar =) Oda 2.900 TL

Ve Ekin Soyak'ın son videosun Bot sorusuna cevabında 1 resim paylaştı orada 9 Milyon İzlenme.

Buda demek oluyor ki ; 1.500 Dolar bu ay cebine girmiş olması lazım. Buda ; 1.500 Dolar =) 4.350 TL

Senin cebine 4 bin küsur para giriyor ve AĞLIYORSUN...

Ya Botsundur Yada çok büyük Yalancısındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Ekin Soyak'ın bot olduğunu düşünmüyordum ama Taa'nın açıklamasından sonra jeton düştü.

Kollamanın dediği kadar olmasada bu aboneyle izlenmeyle en az aylık 3500 4000 kazanması lazım. Kazanmıyorsa açık ve net bottur. Kendisinin bir vlogunu izlemiştim 1000 görüntülenmeye 50 kuruş veriyor demiş. 30 günde en az 35 video atıyor vloglar 150 200k arası izleniyor. Ayda 4 şaka videosu atıyor diyelim onlarda 500 k civarı izleniyor. E bunun reklamları var tıklayın diye yırtındığı. Birde tshirt satışı ve paypal üzerinden bağışı var. Buna rağmen tuvalette para diye yırtınıyorsa

Hocam milletle dalga geçiyorlar her hal 1000 izlenme 1$'a eşit diye biliyorum.

• Adamın 1 haftadır bahsettiği konunun sadece 7 dk sını koyarsanız herşey yanlış anlaşılır. Ekin soyak için daha önceden "20milyon izlenme alıyomuş öyle duydum" dedi. Ama işte duydu. Normalde 4 5 milyon alıyo. Bu yayından sonra da zaten konuştular bu konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

şu saçma işleri bırakın abi , burak oyunda kı mtanımam etmem bot olsa ne olru olmasa ne olur gidin baska derdınız mı yok

Milleti bilinçlendirip böyle insanlara para kazandırtmamak amaç.

• Merhaba arkadaşlar, bir youtube kanalım var içerisnde oynadığım oyunların kayıtları var oldukça güzel videolar sizde izleyip beğenirseniz beni donanımhaber ekibi olarak desteiğiniz esirgemeyeceğinizin farkındayım;
    Kısaca Arma 3 role play oyuncusu olarak tanınmaktayım, namı değer BATA. Arma 3, cs: go, bf 4, gta 5, rust, dayz, h1z1 ve benzeri birçok oyunlarla ilgili videolarım var.

Sizden destek bekliyorum, bakıyorum youtube kanallarına milyonlarca aboneleri var fakat video 2 tane yüklemiş 2 salak hareket yapmış bir milyon aboneleri var burada emek verip birşeyler yaparken hak etmediğimiz rakamlardayız. Lütfen desteğinizi esirgemeyiniz.

www.youtube.com/GokhanBata

kanal hakkında ilk izlenim tanıtım videosu buyrun:

• orkun bot değil
    o benim arkadaşım bot kullanmaz
  • Netd'nin video klipleri çok fazla izlenme sayısı alıyor. Bu ve diğer yerli şarkıcıların izlenme sayısının abartıldığını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhi çenet 3 ay önce 300.000 abonesi vardı, 6 ay önce 5.000, 12 ay önce 1.000, 2 yıl önce yine 1000

şuan 700 bine yaklaşmıs nasıl oluyoda bot değil
  • İrem dericinin tüm videoları bot mesela, ama benim anlamadığım hangi sitelerden bot attırıyorlar sağlam bir kaynağı bulsam parası neyse bende bastırayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.